Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Kirurgian erikoislääkäri, Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkola

  LATAA TÄNÄÄN ILMAISEKSI: Syöpäsairauksien ravitsemushoito tapausselostusten valossa -kirja (Arvo 34,95 €)

  Kaarlo Jaakkolan kirja Syöpäsairauksien ravitsemushoito tapausselostusten valossa avaa polkua syövän hoitamiseksi biologisilla menetelmillä. Jaakkolan 23 potilaan esimerkit kertovat vakuuttavaa kieltään ravitsemushoidon tehokkuudesta syöpäsairauksien hoidossa.

  Kirurgian erikoislääkäri, ravitsemushoidon uranuurtaja Kaarlo Jaakkola käytti lähes 40 vuoden ajan tukihoitona ravintotekijälääkehoitoa potilailla, joista monilla oli syöpädiagnoosi. Kirjan hoitoyhteenvedot kertovat vaiheittain siitä, kuinka ravitsemushoito etenee ja millä tavoin potilaat ovat siitä hyötyneet.

  Lataa opas >
  Lääkäri, Antioksidanttiklinoiden toimitusjohtaja Pyry Suonsivu

  Ravitsemushoidon ABC

  Tässä kirjoittamassani esitteessä opastan sinut yksityiskohtaisesti ravitsemushoitojen
  maailmaan. Kerron lisäksi ravintoainekohtaisesti niiden parhaista lähteistä ruokavaliosta sekä laboratoriomittausten osalta suositeltavista tavoitearvoista.

  Lämpimästi tervetuloa ravitsemushoitojen piiriin,
  Pyry Suonsivu

  Lataa opas >
  Päivi Mäkeläinen

  Kilpirauhasen vajaatoiminnan luontainen hoito

  Lataa opas kilpirauhasen vajaatoiminnan luontaisesta hoidosta

  Kilpirauhassairaudet, erityisesti kilpirauhasen vajaatoiminta, ovat yleisiä sairauksia. Laboratoriokokeita sairauden diagnosoimiseksi kannattaa ottaa, mutta ne eivät kerro kaikkea. Luontainen, kokonaisvaltainen hoito kuten hyvä ravinto, vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit voivat auttaa.

  Lataa opas >
  Milla Järvinen. Biomed Oy

  50 + 1 helppoa vinkkiä kurkuman käyttöön

  Mitä kurkuma oikeastaan on ja miksi sinun kannattaa käyttää sitä… ehkä jopa päivittäin?

  Etelä-Aasiasta peräisin oleva kurkuma on inkiväärin sukuinen ruohokasvi, jonka juuresta saadaan voimakkaan keltaista, aromaattista maustejauhetta. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa ja kiinalaisessa lääkintäperinteessä, sillä kurkumasta saatavalla kurkumiinilla on todettu olevan paljon hyödyllisiä vaikutuksia.

  Lataa opas >
  Biomed Oy

  Luuliemestä apua moneen

  Jo esi-isiemme käyttämä terveysjuoma

  Jo kivikaudella on huomattu luuliemen olevan merkittävä ravinnon lähde. Antiikin kreikassa luuliemestä on huomattu saavan apua moneen vaivaan. Myös nykypäivän tutkimuksissa sillä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia. Luuliemi ei ole vain lämmittävä, sielun täyteinen juoma, vaan se on myös ravinteikas ja parantava apu moneen vaivaan.

  Lataa opas >
  Aleksi Litovaara

  Mielen ja kehon stressinhallintaopas

  Arjen työkaluja stressinhallintaan ja palautumiseen

  Tämän oppaan tarkoitus on antaa tiivis yleiskuva siitä, mitä mindfulness – tietoinen hyväksyvä läsnäolo – on ja mitä se ei ole. Mindfulness-taitoja voi oppia harjoittelemalla ja harjoituksista on oppaassa muutama esimerkki. Lisäksi sivutaan tieteellisiä tutkimuksia mindfulnessin hyödyistä ja esitellään vinkkejä lisätiedon hankkimiseen.

  Lataa opas >
  Teemu Syrjälä

  Teemu Syrjälä: Terveen miehen opas

  Vaikuta omaan terveyteesi ja jaksamiseesi ravinnolla.

  Tässä pieni opas jokaiselle miehelle terveellisen elämäntavan perusteiden kuntoon laittamiseen. Olemme koonneet tiiviiseen oppaaseen muutamia ajatuksia siitä, kuinka voit itse vaikuttaa omaan jaksamiseesi ravinnon kautta. Lataa opas ilmaiseksi täältä.

  Lataa opas >
  Saana Saarinen

  B12-vitamiiniopas

  B12-vitamiini virittää hermoston

  Jos sinulla on univaikeuksia, väsymystä, heikko vastustuskyky ja muistiongelmia, syynä saattaa olla B12-vitamiinin puutos. Tämän oppaan lukemalla tiedät mihin B12-vitamiinia tarvitaan, miten vitamiinin puute ilmenee ja ketkä sitä tarvitsevat erityisesti.

  Lataa opas >
  Saana Saarinen

  Allergiaopas

  Nuha on tuttu vaiva lähes kaikille.

  Nuha on tuttu vaiva lähes kaikille. Tavallinen nuha menee yleensä ohi muutamassa päivässä, mutta allerginen nuha voi jatkua pitkään. Perinteisten lääketieteellisten hoitojen lisäksi monet ovat saaneet apua ravitsemushoidosta, jolla elimistö pystyy paremmin taistelemaan tulehduksia ja hapetusstressiä vastaan.

  Lataa opas >
  Marja Ruuti

  Maksaopas

  Tämä perusohje antaa rungon maksaa ja koko kehoa uudistavan, hoitavan, keventävän ja vahvistavan ruokavalion toteutukseen.

  Tämä perusohje antaa rungon maksaa ja koko kehoa uudistavan, hoitavan, keventävän ja vahvistavan ruokavalion toteutukseen. Voit tarvittaessa noudattaa ohjetta viikon kuurina saadaksesi lisää virkeyttä.

  Lataa opas >
  Saana Saarinen

  D-VITAMIINIOPAS

  Varmista päivittäinen D-vitamiinin saantisi, niin voit välttyä monelta vakavaltakin terveysongelmalta.

  D-vitamiini on yksi keskeisimpiä ravintoaineita terveyden ylläpitäjänä. Sitä on pidetty jopa tärkeimpänä yksittäisenä terveystekijänä, johon voimme itse vaikuttaa.

  Lataa opas >
  Saana Saarinen

  ÄRTYVÄN SUOLEN OIREYHTYMÄ -OPAS

  ÄRTYNEEN SUOLEN HOIDOSSA RUOKAVALIO ON AVAINASEMASSA.

  Ärtyvän suolen oireet herättävät monia kysymyksiä.. Jos sinulla on ärtyvän suolen oireita, kuulut suureen joukkoon. Arviolta jopa runsaalla puolella miljoonalla suomalaisista on ärtyvän suolen oireita.

  Lataa opas >
  Saana Saarinen

  SINKKI SUOJAA -OPAS

  Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jota tarvitaan erityisesti kaikissa kasvun vaiheissa.

  Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jota tarvitaan erityisesti kaikissa kasvun vaiheissa. Myös solujen toimintakyky sekä vastustuskyky vaativat sinkkiä, samoin hiukset ja kynnet.

  Lataa opas >
  Sandra Porthan

  RAUTAOPAS

  Raudanpuute on maailman yleisin mikroravintoaineiden puutostila – tiedätkö omat rautatasosi ja miten niitä kohennetaan?

  Raudanpuutteen syitä ovat liian vähäinen raudan saanti, lisääntynyt tarve (kasvu, kuukautiset, raskaus) sekä lisääntynyt menetys (esim. sairaudet). Raudanpuuteanemiaa esiintyy erityisesti lapsilla ennen kahden vuoden ikää, teini-ikäisillä sekä fertiili-ikäisillä naisilla. Lue lisää ja lataa opas!

  Lataa opas >
  Sandra Porthan

  NIVELRIKKO – OSTEOARTROOSI -OPAS

  Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus.

  Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus. Sairauden perimmäistä syytä ei tunneta, mutta tiedetään, että nivelrikolle altistaa vanhenemisen lisäksi isojen nivel-ten raskas työ ja niveliä kuormittava urheilu, ylipaino, nivelten vammat ja tulehdukset sekä perinnöllinen taipumus. Merkittävä ongelma on väestön lihominen, joka aiheuttaa, tai ainakin pahentaa suurinta osaa polven nivelrikosta. Lataa opas ja lue lisää!

  Lataa opas >
  Sandra Porthan

  Muistiopas

  Etenevät muistisairaudet rappeuttavat aivoja ja heikentävät laaja-alaisesti toimintakykyä.

  Etenevät muistisairaudet rappeuttavat aivoja ja heikentävät laaja-alaisesti toimintakykyä. Ne ovat kansantauteja siinä missä sydän- ja verisuonisairaudetkin. Edetessään muistisairaudet johtavat dementiaoireyhtymään. Suomalaisissa on arviolta 193 000 muistisairasta ihmistä, joista 100 000 ihmistä sairastaa lievää muistisairautta ja 93 000 ihmistä keskivaikeaa tai vaikeaa muistisairautta. Lataa opas ja lue lisää!

  Lataa opas >
  Sandra Porthan

  NAISHORMONIOPAS

  Tämä opas sisältää tietoa naishormoneista ja terveellistä ravinnosta, jolla hormonitoimintaa voi tasapainottaa.

  Naisten elämässä on hormonaalisesti huomattavasti enemmän vaihtelua kuin miehillä. Paitsi että olemme syklisiä olentoja kuukautiskierron ansiosta ja hormonitoimintamme muuttuu elämämme aikana kasvun, raskauksien sekä hedelmällisen ajan päätyttyä. Kun opimme ymmärtämään ja tukemaan näitä muutosvaihteita, voimme voida entistä paremmin ja sen sijaan että pyrkisimme vastustamaan muutoksia voimme nauttia niistä. Lataa opas ja lue lisää!

  Lataa opas >
  Kaarlo Jaakkola

  LATAA TÄNÄÄN ILMAISEKSI: HENGITYSTIET KUNTOON RAVITSEMUSHOIDOLLA -KIRJA (ARVO 35,90 €)

  Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja vastaa mm. näihin ajankohtaisiin kysymyksiin: Mitä tehdä jos kärsii hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista, keuhkoputkitulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Miten hengitysteiden sairauksia ennaltaehkäistään ja hoidetaan ravitsemushoidolla? Millä ravintolisillä ja ruokavaliovalinnoilla on vaikutusta immuniteettimme toiminnalle?

  Lataa opas >
  KAARLO JAAKKOLA

  LATAA TÄNÄÄN ILMAISEKSI: RUOANSULATUS KUNTOON RAVITSEMUSHOIDOLLA -KIRJA (ARVO 35,90 €)

  Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla -kirja vastaa mm. näihin ajankohtaisiin kysymyksiin: Mitä tehdä jos kärsii ruoansulatukseen liittyvistä sairauksista, kuten ärtyvän suolen oireyhtymästä, dysbioosista, hiivataudista sekä nenänielun, ylävatsan ja suoliston sairauksista.

  Lataa opas >