Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Premium C-Complex

  GluteenitonLaktoositonMaidotonVegaani

  16,99 

  UUTUUS! Markkinoiden monipuolisin C-vitamiinikompleksi!

  Viisi C-vitamiinin lähdettä + luontaiset kofaktorit + suomalainen puolukkauute.

  Rasva- ja vesiliukoiset & lyhyt- ja pitkävaikutteiset muodot yhdessä!

  Pakkauskoko: 60 kaps.

  Kuvaus

  Premium C-Complex

  Markkinoiden monipuolisin C-vitamiinikompleksi

  Viisi C-vitamiinin lähdettä + luontaiset kofaktorit + suomalainen puolukkauute

  Biomedin uudenaikainen Premium C-Complex on täyden spektrin C-vitamiinituote, joka on suunniteltu hyödyntämään luonnon sekä nykyaikaisen tieteen merkittävimpiä C-vitamiinin lähteitä.

  • Aktiivinen C-vitamiini, vesiliukoiset ja rasvaliukoinen C-vitamiinikelaatti
  • Luontaiset marjapohjaiset kokonaiset C-vitamiinit kofaktoreineen
  • Lisä- ja täyteaineeton
  • Vastustuskyvylle, kauneudelle (iho, hiukset, kynnet jne.)
  • 1-4 kapseli päivässä riittää
  • Lyhyt- ja pitkävaikutteinen
  • Monipuolisin C-vitamiinituote markkinoilla
  • Valmistettu ammattitaidolla Suomessa

  Miksi valita Biomedin Premium C-Complex?

  Premium C-Complex tarjoaa ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän C-vitamiinin lähteitä, varmistaen, että saat täyden hyödyn tästä tuiki tarpeellisesta ravintoaineesta.

  Camu Camun ja puolukoiden lisääminen ei ainoastaan lisää formulaatiomme tehoa, vaan myös parantaa C-vitamiinin biosaatavuutta ja tehokkuutta useiden luonnollisten synergioiden kautta.

  Tämä tekee lisäravinteestamme erinomaisen valinnan kaikille heille, ketkä haluavat optimoida immuunijärjestelmäänsä, parantaa ihonsa terveyttä, vähentää hapetusstressiä kehossaan, ja edistää kokonaisvaltaisen yleistä hyvinvointiaan – sekä täten elämänlaatuaan.

  Biomedin C-Complex lienee maailmankin mittakaavassa poikkeuksellisella tavalla uuden sukupolven C-vitamiiniravintolisä. Tuote on kehitetty yhteistyössä maailmanluokan huippulääkäreiden sekä alan parhaiden asiantuntijoiden toimesta. Tuote valmistetaan artesaanisesti rakkaudella Helsingissä, oman huippuammattilaisista koostuvan tuotantotiimimme toimesta.

  Se ei sisällä mitään turhaa – ei täyteaineita, lisäaineita, tai mitään muutakaan asiakkaalle lisäarvotonta. Se sisältää vain ja ainoastaan lisäarvokkaita laadukkaita komponentteja, jotka jokainen muodostaa oman tärkeän roolinsa tuotteen harmonian, synergisyyden sekä yleisen tehon ja biosaatavuuden suhteen.

  Premium C-Complexin hyödyt

  Tämä ainutlaatuinen sekoitus yhdistää useita C-vitamiinin muotoja (askorbiinihappo,natriumaskorbaatti, magnesiumaskorbaatti ja askorbyylipalmitaatti) kokonaiseen C-vitamiiniin Camu Camu -jauheesta sekä kirsikkana kakun päälle – suomalaiseen villipuolukkauutteeseen, joka osaltaan edelleen lisää tuotteeseen spesifejä pohjoisen luonnon bioflavonoideja, jotka auttavat kehoa C-vitamiinin hyötykäytössä, biosaatavuudessa sekä toimivat kauttaaltaan synergistisesti C-vitamiinin suotuisia vaikutuksia tehostaen.

  Eteläisellä pallonpuoliskolla kasvavalla Camu Camulla ja pohjoisen arktisissa olosuhteissa kasvavalla villipuolukalla on toisiaan täydentäviä vaikutuksia ja näin ollen niiden voidaan ajatella olevan enemmän, kuin määränsä summa.

  1. Erinomaiset C-vitamiinin lähteet

  Camu Camu on yksi rikkaimmista luonnollisista C-vitamiinin lähteistä, joka sisältää huomattavasti enemmän C-vitamiinia kuin useimmat muut hedelmät, mukaan lukien appelsiinit.

  Kun tämä yhdistetään useisiin eri tuotteen sisältämiin C-vitamiinin muotoihin, saadaan sekä lähes välitön, että pitkävaikutteisempi hyöty tästä tärkeästä ravintoaineesta, mikä varmistaa jatkuvan tuen immuunijärjestelmälle ja yleiselle terveydelle ja antaa keholle paljon konkreettisemmin, kuin pelkän tavanomaisen C-vitamiinin. Tuotetta voi ajatella ikään kuin “kuurakettina”, jossa on monta eri vaihetta;

  1. Askorbiinihappo

  2. Natriumaskorbaatti & Magnesiumaskorbaatti

  3. Askorbyylipalmitaatti

  Ensin imeytyy askorbiinihappo (lähes välittömästi).

  Sitten natriumaskorbaatti & magnesiumasrkorbaatti (hieman hitaammin, mutta sitäkin kokonaisvaltaisemmin).

  Kolmas vaihe on rasvaliukoinen pitkäaikaisesti vaikuttava askorbyylipalmitaatti, joka pitää huolen osaltaan siitä, että yhden ainoankin kapselin vaikutus kestäisi huomattavasti normaalia pidempään ja täten sen sisältämästä C-vitamiinimäärästä saataisiin maksimaalinen vaste kehon C-vitamiinitasoja nostamaan.

  Jokainen näistä vaiheesta on omalta osaltaan mielestämme tärkeä nykyaikaisessa C-vitamiinituotteessa, mutta todellisuudessa kirkkaiten kokonaisuuden ja tuotteen harmonian kruunaa vielä lukuisat Camu Camu -marjajauheesta sekä suomalaisesta villipuolukkauutteesta peräisin olevat bioflavonoidit, kofaktorit, muut antioksidantit sekä vastaavat luonnon tarjoamat täydelliset apuaineet.

  2. Tehostettu biosaatavuus puolukan avulla

  Suomalaiset villipuolukat ovat paitsi loistava C-vitamiinin lähde jo itsessään, mutta myös täynnä bioflavonoideja ja muita C-vitamiinin kanssa harmonisessa synergiassa toimivia luonnon omia apuaineita. Nämä luonnolliset yhdisteet toimivat yhdessä C vitamiinin kanssa, parantaen sen imeytymistä ja tehoa kehossa.

  Bioflavonoidit auttavat vakauttamaan C-vitamiinia, lisäten sen saatavuutta kudoksiin ja parantaen sen antioksidanttikapasiteettia.

  Tämä tekee puolukoista erinomaisen lisän formulaatioomme, tehostaen Premium C-Complexin kokonaisvaltaisia terveyshyötyjä.

  3. Vahva antioksidanttinen suoja

  C-vitamiinin lisäksi myös Camu Camu että puolukat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa oksidatiiviselta stressiltä.

  4. Immuunijärjestelmän tuki

  C-vitamiini on tunnettu immuunijärjestelmän vahvistaja. Se parantaa valkosolujen tuotantoa, jotka ovat tärkeitä immuunipuolustukselle. Camu Camun ja puolukoiden lisätyt antioksidantit ja muut yhdisteet tukevat edelleen immuunijärjestelmän toimintaa.

  5. Ihon terveys ja kollageenin tuotanto

  C-vitamiini on välttämätön kollageenisynteesille, joka on tärkeää ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpitämiseksi. Camu Camun korkea C-vitamiinipitoisuus tukee kollageenin tuotantoa. Yhdistettynä puolukoiden bioflavonoideihin, Premium C-Complex ei ainoastaan paranna kollageenin tuotantoa, vaan myös suojaa ihoa happettumisstressin aiheuttamilta vaurioilta.

   C-vitamiini (askorbiiinihappo):

  • edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
  • edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  •  edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
  • lisää raudan imeytymistä

  Premium C-Complex

  C-vitamiinivalmiste

  Ravintolisä 60 kaps. / 42 g

  Suositeltava vuorokausiannos: 1-4 kapselia päivässä

  Suositeltava vuorokausiannos 1-4 kapselia sisältää:

  Biomed C-vitamiini Complex 600 mg – 2400 mg
  josta
  C-vitamiinia 500 mg (625 %*) – 2000 mg (2500 %*)
  kofaktoriseos 100 mg – 400 mg
  * päivän saantisuosituksesta

  Ainesosat: Biomed C-vitamiinikompleksi (natriumaskorbaatti, askorbiinihappo, magnesiumaskorbaatti, askorbyylipalmitaatti, Camu Camu-jauhe, suomalainen puolukkauute)(pääraaka-aineen alkuperä: muu kuin EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta. Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin, jota ei ole tarkoitettu syötäväksi.

  Premium C-Complex

  C-vitamin tillskott

  Kosttillskott
  60 kaps. / 30 g

  Rekommenderad daglig dos: 1-4 kapslar om dagen

  Rekommenderad daglig dos av 1-4 kapslar innehåller:

  Biomed C-vitamin Komplex 600 mg – 2400 mg
  varav
  C-vitamin 500 mg (625 %*) – 2000 mg (2500 %*)
  kofaktorblandning 100 mg – 400 mg
  * av det rekommenderade dagliga intaget

  Ingredienser: Biomed C-vitaminkomplex (natriumaskorbat, askorbinsyra, magnesiumaskorbat, askorbylpalmitat, Camu Camu-pulver, finskt lingonextrakt) (huvudingrediensens ursprung: utanför EU), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

  Om du ammar, är gravid eller tar mediciner, diskutera användningen av kosttillskottet med din läkare.

  Den angivna rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt och i rumstemperatur under 25 °C. Skyddas från solljus och värme. Förpackningen innehåller en påse med torrsubstans, som inte är avsedd att ätas.

  Valmistaja/Tillverkare: Biomed Oy

  Valmistettu Suomessa / Tillverkat i Finland

  Tuotenumero: PCC60
  EAN: 6417152001092

  Arviot

  There are no reviews yet

  Lisää arvostelu
  You must be logged in to post a review Log In

  Kysymykset & Vastaukset

  Ei kysymyksiä vielä

  Kysy kysymys

  Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

  Kiitos kysymyksestä!

  Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

  Virhe

  Warning

  Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

  Lisää vastaus

  Kiitos vastauksestasi!

  Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

  Virhe

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

  Saatat myös pitää...

  (10 tuotearviota)

  Premium B-complex

  29,90 
  Lisää ostoskoriin
  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki