Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  DNA-Terveystesti – Nordic Genex

  (2 tuotearviota)
  (2 tuotearviota)

  320,00 

  Testissä tarkastellaan geenejä, jotka voivat vaikuttaa alttiuteesi sairastua useisiin erilaisiin kroonisiin sairauksiin, sekä tärkeimpiä hormoniaineenvaihduntaan liittyviä geenivariaatioita. Testitulokset toimivat yksilöllisenä ja kattavana terveysprofiilina, johon sisältyvät myös geeniperimään perustuvat ruokavalio-, lisäravinne- ja elämäntapasuositukset.


  Saat kaksi vapaavalintaista lisäosaa veloituksetta kaupan päälle! (Arvo yht. 100-160 € lisäosasta riippuen)

  Varastossa

  Tuotetunnus (SKU): NGDNA Osastot: , , , Avainsana tuotteelle GTIN: 30700

  Kuvaus

  NORDIC GENEX ERIKOISTARJOUS!

  Kun ostat Nordic Genexin DNA-Terveystestin (320 €), saat kaksi vapaavalinnaista lisäosaa veloituksetta kaupan päälle! (Arvo yht. 100-160 € lisäosasta riippuen)

  DNA-Terveystesti on loistava työkalu terveyden ylläpidossa, elämäntapamuutoksissa ja sairauksien ennaltaehkäisyssä. Testituloksissasi analysoidaan geneettisiä vahvuuksiasi ja mahdollisia heikkouksiasi, jotka voivat vaikuttaa alttiuteesi mm. erilaisiin kroonisiin sairauksiin tai hormoniaineenvaihdunnan ongelmiin. Testitulokset toimivat yksilöllisenä ja kattavana terveysprofiilina, johon sisältyvät myös geeniperimääsi perustuvat ruokavalio-, lisäravinne- ja elämäntapasuositukset.

  Jos haluat jälkeenpäin tilata muita lisäosia, ota yhteys suoraan sähköpostitse info@nordicgenex.com. Lisäosia tilatessasi ei tarvita uutta näytteenottoa.

  Pakkaus sisältää selkeät ohjeet!

  Näin testi toimii – Tilausprosessi ja testiraportin toimitus asiakkaalle:

  • Tilaa Terveystesti verkkokaupastamme
  • Saat postissa ylläolevan kuvan mukaisen näytteenottolaatikon
  • Näytteenottolaatikossa on näytteenottovälineet, ohjeet sekä täytettävä lomake, joka palautetaan näytteen kanssa samassa laatikossa Nordic Genexille. Lomakkeeseen merkitään, mitkä kaksi lisäosaa haluat kaupan päälle. 
  • Tee testi ohjeiden mukaan ja täytä lomake.
  • Laatikossa on ns. välikansi, joka käännetään päällimmäiseksi ja siinä on palautusosoite postitse sis. postimerkin.
  • Vie laatikko postitoimipaikkaan
  • Nordic Genex toimittaa näytteen laboratorioonsa sekvensointia varten.
  • Saat n. 3-4 vkon kuluessa näytteen saapumisesta testiraportin. Testiraportin valmistumisesta ilmoitetaan sähköpostilla. Sähköpostissa on myös linkki palvelimelle, josta raportti ladataan. Lataamiseen tarvittavan salasanan saat puhelimeen tekstiviestillä.

  DNA-TERVEYSTESTIN VALINNAISET LISÄOSAT – Voit valita 2 veloituksetta!

  (Lisäosat valitaan vasta näytteen palautuslähetykseen liitettävällä lomakkeella)

  Kilpirauhanen / 80 €

  Tämä lisäosa sisältää geenejä, jotka on tutkimuksissa yhdistetty kilpirauhasen toimintaan, kilpirauhashormonien tuotantoon sekä alttiuteen saada autoimmuunisairauksiin liittyviä kilpirauhasongelmia.

  Usein ihmiset yhdistävät kilpirauhasen toiminnan painoon ja aineenvaihduntaan, mutta kilpirauhashormonien tasoilla on merkittävä rooli kokonaisvaltaisessa terveydessä ja hyvinvoinnissa. Ne vaikuttavat moniin kehon eri toimintoihin, kuten esimerkiksi kehon lämpötilan säätelyyn, suoliston terveyteen, lihasten energiatasoon, sykkeeseen, ihon ja luuston kuntoon sekä immuunijärjestelmän toimintaan.

  Jopa 65 % kilpirauhashormonitasojen eroista voi johtua perimästä. Testistä saadun tiedon avulla pystyt tukemaan kilpirauhasen terveyttä sekä parhaimmillaan välttämään mahdolliset kilpirauhashormonien toiminnan häiriöt.

  APOE PLUS / 80 €

  Tässä lisäosassa keskitytään APOE- ja KLOTHO-geenin eri variaatioihin. Lisäksi tarkastellaan sellaisia elämäntapoja ja ympäristötekijöitä, jotka vähentävät riskiä Alzheimerin taudille ja rasva-aineenvaihdunnan häiriöille, tukien samalla myös pitkäikäisyyttä. APOE PLUS on kattavuudeltaan laajempi verrattuna APOE-lisäosaan.

  Alzheimerin tauti on muistisairaus, joka vaikuttaa aivojen toimintaan ja aiheuttaa asteittain heikentyvää muistia, kognitiivisia vaikeuksia ja toimintakyvyn menetystä. Vaikka Alzheimerin taudin tarkka syy ei ole täysin selvä, geeneillä voi olla roolinsa sairastumisalttiudessa; on olemassa sekä Alzheimerin taudin riskiä lisääviä että sitä vähentäviä geenivariaatiota.

  Uusimpien tutkimusten mukaan Klotho-geenin suojaava variaatio vähentää Alzheimerin taudin riskiä APOE-geenin E4-alleelin kantajilla. Lisäksi Klotho-geenin suojaava variaatio ja kohonneet Klotho-tasot on yhdistetty pitkäikäisyyteen ja aivojen parantuneeseen toimintaan. On myös osoitettu, että ikääntyessä Klotho-tasoja voi tukea ja lisätä omaa elämäntyyliä muokkaamalla. Raporttimme avulla saat selville omat geenivariaatiot, ja kuinka voit elämäntavoilla tukea terveyttäsi yksilöllisesti ja vähentää mahdollisten riskitekijöiden ilmentymistä.

  Histamiini / 80 €

  Histamiini-testin avulla voit valita oikeanlaisen ruokavalion ja lisäravinteet mahdollisen histamiini-intoleranssin aiheuttamien oireiden lievittämiseksi.

  Histamiini on elintärkeä välittäjäaine aivoissa, ja se säätelee muun muassa tulehduksia, mahahapon eritystä ja hermoston toimintaa. Histamiinitasapaino on tärkeä, koska epätasapaino voi aiheuttaa esimerkiksi allergioita, migreenipäänsärkyä, nokkosihottumaa, psoriasista, kohonnutta mahahapon eritystä, astmaa ja matalaa verenpainetta. Geneettisillä ominaisuuksilla on merkittävä vaikutus siihen, miten hyvin kykenet pilkkomaan histamiinia.

  Pitkäikäisyys – Longevity / 80 €

  Pitkäikäisyys-lisäosassa käydään läpi geenejä, jotka tutkimusten mukaan liittyvät pitkäikäisyyteen. Pitkäikäisyyteen liittyvät geenit ja elintavat ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa, ja ne puolestaan liittyvät olennaisesti myös stressivasteeseen.

  Ikääntymisprosessiin vaikuttavat vanhemmiltamme perityt geenit, syntymä- ja elinympäristö sekä elintapamme. Ympäristötekijöiden vaikutus ikääntymisprosessiin voi riippua geeneistämme. Ikääntyminen on monimutkainen prosessi, joka ilmenee usein alhaisena energiatasona, heikentyneenä fysiologisena aktiivisuutena ja stressistä johtuvan homeostaasin menetyksenä. Nämä kaikki voivat johtaa sairauksien ja kuolleisuuden riskin lisääntymiseen.

  Lääketieteen viimeaikainen kehitys ja lisääntynyt monipuolisten ravintoaineiden saatavuus ovat pidentäneet merkittävästi ihmisten keskimääräistä elinikää maailmanlaajuisesti. Testiraportista saat yksilöllisiä suosituksia elintavoista, ravinnosta ja lisäravinteista, joilla voit tukea pitkäikäisyyttä ja mahdollisesti hankkia lisää terveitä elinvuosia.

  Uni – 80 €

  Tämä lisäosa sisältää geenejä, joilla on tutkimuksissa havaittu olevan yhteys uneen, unen laatuun ja unen eri häiriöihin. Uni on yksi tärkeimmistä terveyden ja palautumisen peruspilareista, ja tuntemalla geeniperimäsi pystyt paremmin huolehtimaan laadukkaasta unesta ja siten edistämään myös kokonaisvaltaista hyvinvointia.

  Testissä tarkastellaan uneen vaikuttavia geenejä ja substansseja, sekä näiden yhteyttä erilaisiin unihäiriöihin kuten unettomuuteen ja uniapneaan. Raportti antaa sinulle yksilöllistä tietoa unen laatuun, kestoon ja rytmiin vaikuttavista tekijöistä, sekä auttaa ymmärtämään eri aineiden, esimerkiksi kofeiinin, yksilöllisiä vaikutuksia uneen ja nukkumiseen. Tulosten pohjalta testi antaa sinulle muun muassa ravitsemukseen, elämäntapoihin ja lisäravinteisiin liittyviä suosituksia, joiden avulla pystyt tukemaan unen laatua sekä ehkäisemään mahdollisten unihäiriöiden syntyä.

  Yliherkkyys – 50 €

  Lisäosassa tarkastellaan geenivariaatioita, jotka tutkimusten mukaan altistavat mm. myrkkyjen, kemikaalien ja homeen vaikutuksille.

  Geeniperimällä on olennainen vaikutus yliherkkyyksiin. Tyypillisimmin yliherkkyydet ilmenevät ihon tai limakalvojen oireiluna. Lisäksi yliherkkyyteen liitetään neurologisia oireita, kuten päänsärky, huimaus, väsymys ja erilaiset kiputilat. Yliherkkyys- lisäosassa tutkitaan niitä geenivariaatioita, jotka vaikuttavat kehosi puolustus- ja säätelyjärjestelmiin.

  Keliakia – 50 €

  Lisäosassa tutkitaan geenivariaatioita, joiden on tutkimusten mukaan todettu lisäävän keliakiaan sairastumisen riskiä.

  Keliakia ilmenee pääasiassa suolistossa, mutta joskus se voi ilmetä myös iholla. Keliakia voi olla oireeton jopa vuosia, tai se voi aiheuttaa oireilua jossain vaiheessa elämää. Keliakia ei aiheudu ainoastaan yhdestä, yksittäisestä geenivariaatiosta. Sen vuoksi tutkimme useita eri geenivariaatioita, joilla on tutkimusten mukaan todettu keliakian riskiä lisääviä vaikutuksia.

  Hormoniaineenvaihdunta – 50 €

  Lisäosassa perehdytään estrogeeni- ja testosteroniaineenvaihduntaan, joilla on erittäin suuri vaikutus terveyteen niin naisilla kuin miehillä.

  Häiriöt hormoniaineenvaihdunnassa sekä epäterveelliset elämäntavat, ikä ja ympäristötekijät voivat aiheuttaa hormonitasojen muutoksia. Hormonitasojen muutokset puolestaan voivat aiheuttaa erilaisia oireita ja terveydellisiä ongelmia.

  HUOM! Tämä lisäosa sisältyy automaattisesti DNA Terveys testiin.

  Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta – 50 €

  Testi antaa geeniperimään perustuvia yksilöllisiä suosituksia parhaiten sopivien rasvojen ja hiilihydraattien määrän ja laadun suhteen.

  Aineenvaihdunnassa ravintoaineita muokataan saadaksemme energiaa ja rakennusaineita solujen käyttöön. Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Niiden tasapainon järkkyminen voi johtaa erilaisiin häiriötiloihin, kuten painon nousuun ja siihen liittyviin ongelmiin.

  Farmakogenetiikka – 80 €

  Farmakogenetiikan lisäosa sisältää geeniperimään pohjautuen lääkevasteet yleisimmille lääkeaineille.

  Lääkkeiden metabolia elimistössä voi vaihdella yksilötasolla huomattavasti. Jotkin lääkkeet voivat vaikuttaa nopeammin tai hitaammin, ja joillakin lääkkeillä voi olla suuriakin sivuvaikutuksia. Testi antaa hyödyllistä tietoa, jonka avulla voi varmistaa lääkärin kanssa lääkkeiden yksilöllisen soveltuvuuden ja toimivuuden.

  APOE, Alzheimerin taudin riski – 50 €

  Tämä lisäosa antaa arvokasta tietoa rasva-aineenvaihduntaan liittyvistä geeneistä, joilla on olennaisin rooli alttiudessa Alzheimerin taudin syntyyn.

  Alzheimerin tauti on yleensä hitaasti ja tasaisesti etenevä muistisairaus, jonka oireet aiheutuvat tiettyjen aivoalueiden vaurioista. Alzheimerin tauti voi puhjeta myös elintapasairautena tai vakavan päähän kohdistuvan iskun seurauksena, vaikka testeissä ei ilmenisikään epäedullisia geenivariaatioita. Terveellisillä elämäntavoilla voi olla vaikutusta taudin ennaltaehkäisyssä.

  Ihoterveys – 50 €

  Testissä tarkastellaan geenejä, jotka ovat merkittävässä roolissa ihoterveyden kannalta ja miten ihon hyvinvointia voi tukea yksilöllisesti oikealla ravinnolla, lisäravinteilla ja hoidoilla.

  Immuniteetti – 50 €

  Tällä lisäosalla saa arvokasta geeniperimään perustuvaa tietoa siitä, miten omaa immuunipuolustusjärjestelmää ja vastustuskykyä voi tukea ja vahvistaa elämäntavoilla ja oikeanlaisella ravinnolla.

  Testissä tarkastellaan geenivariaatioita, joilla on todettu yhteys immuunipuolustusjärjestelmän toimintaan, eli siihen, miten vastustuskyky toimii ja suojaa erilaisilta toksiineilta, viruksilta sekä muilta haitallisilta mikro-organismeilta. Testistä saatujen yksilöllisten suositusten avulla voidaan tukea  immuunijärjestelmää sen taistelussa taudinaiheuttajia vastaan.

  Silmäterveys – 50 €

  Silmien terveystestissä tutkitaan geenejä, joiden toiminta tutkitusti liitetään erilaisiin yleisimpiin silmäsairauksiin.

  Testistä saatujen yksilöllisten suositusten perusteella voidaan muuttaa elämäntapoja paremmin silmäterveyttä tukeviksi eli miten esim. yksilöllisellä ravinnolla ja ravintolisillä parannetaan ja ylläpidetään silmien terveyttä. Testitulokset on hyvä jakaa myös henkilökohtaisen silmälääkärin kanssa, jolloin hän voi huomioida geneettisen perimän silmäterveyden hoidossa.

  Vitamiinit ja mineraalit – 80 €

  Testissä käydään läpi, miten pystyt geeniperimäsi myötä luontaisesti ja paremmin hyödyntämään ravinnosta ja lisäravinteista saatavia eri vitamiineja ja mineraaleja.

  Testin lisäksi suositellaan Nordic Genexin verikoeanalyysin tekemistä nykytilanteen kartoittamiseksi.

  Sport – 80 €

  Testissä tarkastellaan geenejä, joilla on vaikutusta urheilijan harjoitusvasteeseen ja suorituskykyyn sekä miten näitä voi tukea yksilöllisesti myös ravinnolla ja lisäravinteilla.

  Geeniperimätietoa voi hyödyntää mm. harjoitteluvasteen tehostamisessa. Sport- lisäosa yhdessä DNA Terveys -testin kanssa on paras kokonaisuus kun halutaan mahdollisimman kattava tietopaketti terveyden ylläpitoon ja suorituskykysi kohottamiseen. Tätä testiä suosivat myös huippu-urheilijat.

  2 arviota tuotteelle DNA-Terveystesti – Nordic Genex

  Powered byCusRev
  5,0
  Perustuu 2 arvioon
  5 tähteä
  100
  100%
  4 tähteä
  0%
  3 tähteä
  0%
  2 tähteä
  0%
  1 tähti
  0%
  1-2 2:n arvosteluista
  1. Testin tulokset oli omalla kohdalla ihan osuvat

   (0) (0)
  2. Helppo. Mielenkiinnolla odotan tuloksia.

   (0) (0)
  Lisää arvostelu
  You must be logged in to post a review Log In

  Kysymykset & Vastaukset

  Miten tämän nyt käsitin.... Eli nuo bonuslisäpaketit Eivät kuulu testiin, paitsi hormonitoiminta kuuluu. Eli Apoe ja Alzhaimer tulee tilata erikseen kaupanpäälle, jos niistä tiedon tahtoo? H F vastasi 06-05-2023

  Geenitestiä koskeviin kysymyksiin kannattaa laittaa viestiä tänne info@nordicgenex.com

  Birgit Stenroos vastausta 21-06-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (1)

  Kysy kysymys

  Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

  Kiitos kysymyksestä!

  Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

  Virhe

  Warning

  Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

  Lisää vastaus

  Kiitos vastauksestasi!

  Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

  Virhe

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

  Saatat myös pitää...

  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki