Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×
  -10%

  Trace multimineraalitipat – 6-pack säästöpakkaus

  GluteenitonLaktoositonMaidotonVegaani

  Original price was: 197,94 €.Current price is: 178,15 €.

  Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 32,99  (−83%)

  Tilaa nyt varastot täyteen edullisemmin ja ilmaisella toimituksella!

  Saatavilla myös yksittäin >>

  USA:n myydyin multimineraalivalmiste Suomessa yksinoikeudella!

  Täysin luonnollinen täyden spektrin kivennäis- ja hivenainetiiviste. Biomed Trace Multimineraalitipat sisältävät vain yhden ainoan ainesosan, joka on tiivistetty ja puhdistettu sisämerivesitiiviste (täyden spektrin magnesiumkloridi Concentrace®), jossa on luontaisesti yli 72 ionista kivennäis- & hivenainetta – juuri oikeassa suhteessa toisiinsa nähden.

  Trace on markkinoiden ainut vähänatriuminen elektrolyytti- / kivennäis- ja hivenainetuote ja siten sopii oivallisesti myös heille, ketkä syystä tai toisesta välttelevät natriumia

  Pakkauskoko: 6 x 118 ml / 48 annosta

  Varastossa

  Kuvaus

  Trace multimineraalitipat – 6-pack säästöpakkaus

  Tilaa nyt varastot täyteen edullisemmin ja ilmaisella toimituksella!

  USA:n myydyin multimineraalivalmiste!

  Saatavilla myös yksittäin >>

  • Nyt Biomedilta yksinoikeudella myös Suomesta!
  • Valmistettu tiivistetystä ja puhdistetusta sisämeritiivisteestä, Concentracestä®
  • Helppo tapa nauttia mineraaleja – vain yksi pipetillinen päivässä riittää
  • Yli 72 ionista kivennäis- & hivenainetta

  Trace Multimineraalitipat – USA:n myydyin multimineraalivalmiste Suomessa yksinoikeudella Biomedilla. Biomed Trace Multimineraalitipat sisältävät vain yhden ainoan ainesosan, joka on tiivistetty ja puhdistettu sisämerivesitiiviste Concentrace®.

  Biomedin Multimineraalitipat on täysin luonnollinen täyden spektrin kivennäis- ja hivenainetiiviste. Se sisältää yhden ainoan ainesosan (täyden spektrin magnesiumkloridi Concentrace®), jossa on luontaisesti yli 72 ionista kivennäis- & hivenainetta – juuri oikeassa suhteessa toisiinsa nähden.

  Biomedin Multimineraalitipat eroavat merkittävästi tavanomaisemmasta merisuolasta, sillä sen patentoitu ConcenFlo®-valmistusmenetelmä mahdollistaa natriumin merkittävän vähentämisen ja samalla arvokkaampien kivennäis- & hivenaineiden pitoisuuden suhteellisen kasvamisen. Menetelmä on täysin luonnollinen ja hellävarainen luonnolle ja käyttäjilleen.

  Trace on markkinoiden ainut vähänatriuminen elektrolyytti- / kivennäis- ja hivenainetuote ja siten sopii oivallisesti myös heille, ketkä syystä tai toisesta välttelevät natriumia.

  Tuote on ominaismaultaan voimakkaan mineraalinen, joten se kannattaa sekoittaa veteen tai muuhun juomaan tai ruokaan. Kokeile nyt ja koe luonnonmukaisen mineraalitasapainon hyödyt!

  Markkinoiden monipuolisin kivennäis- ja hivenainetuote

  • Täysin luonnollinen koostumus – sisältää yli 70 ionista kivennäis- ja hivenainetta juuri oikeassa suhteessa toisiinsa nähden
  • Ioninen = samassa muodossa kuin magnesiumpitoisissa ruoissa & juomissa = valmiiksi aktiivinen, parhaalla mahdollisella tavalla imeytyvä ja kehon hyötykäytettävä
  • Sisältää suhteellisesti tuntuvan määrän kaikkein harvinaisimpia ja arvokkaimpia mikromineraaleja, eli hivenaineita
  • Markkinoiden ensimmäinen nestemäinen elektrolyyttitiiviste – sekä keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi laaja kirjo muitakin kivennäis- ja hivenaineita
  • Nestemäisen koostumuksen ansiosta helppo annostella ja kuljettaa mukana!’
  • Tuote ei sisällä maku-, väri-, lisä-, tai säilöntäaineita.

  Magnesium – hivenaine, joka edistää monia elimistön toimintoja

  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin
  • Magnesium edistää
   • elektrolyyttitasapainoa
   • normaalia energia-aineenvaihduntaa
   • hermoston normaalia toimintaa
   • lihasten normaalia toimintaa
   • normaalia proteiinisynteesiä
   • normaaleja psykologisia toimintoja
   • uuston pysymistä normaalina
   • hampaiden pysymistä normaaleina

  Markuksen kesäinen Multimineraali-Spritzer (Mocktail)🍹

  (1 annos)

  • 1 tl laadukasta aitoa suolaa*
  • ½ luomusitruunan mehu
  • 10-20 tippaa Biomedin Trace Multimineraalitippoja
  • 2-3 dl kuplavettä**
  • luomusitruunanviipale
  • jäitä

  1. Purista puolikkaan sitruunan mehu lasin pohjalle.

  2. Lisää suola sekä mineraalitipat. Sekoita lusikalla, kunnes suurin osa suoloista on liuennut sitruunamehuun.

  3. Lisää jäät. Pidennä kuplavedellä, sekoita kertaalleen vielä hellästi pitkällä lusikalla ja koristele sitruunanviipaleella.

  4. Nauti!☀️

  *Esimerkiksi Nordur Salt

  **Esimerkiksi DonatMg, Borjomi, Värska, hiilihapotettu lähdevesi tai Vichy


  Mineraalit, Universumi ja Sinä

  Mitä mineraalit oikeastaan ovat?

  Mineraalit (eli kivennäis- ja hivenaineet tässä kontekstissa) ovat alkuaineita – samoja alkuaineita, jotka löytyvät lukion kemiankirjan jaksollisesta järjestelmästä, kuten kromi, magnesium, rauta, sinkki ja niin edelleen. Nämä alkuaineet muodostavat koko universumin, maapallon ja kaiken sen päällä, myös sinut.

  Kehosi on todellinen mestariteos, joka on muodostettu näistä samoista alkuaineista. On tärkeää, että täydennät kehoasi näillä alkuaineilla, joita se kuluttaa päivittäin.

  Kehon kemialliset ja sähköiset prosessit

  Kehossasi tapahtuu kemiallisia ja sähköisiä prosesseja joka hetki. Nämä prosessit toimivat oikein vain, jos mineraalitasapaino on jatkuvasti oikea. Rauta verellesi, rikki lihaksillesi, kalsium luillesi ja monia muita alkuaineita tasapainoisina pienen pieninä (hiven-) määrinä varmistavat kehosi oikean toiminnan.

  Mitä ionit ovat?

  Ioni on mineraali tai alkuaine, jolla on positiivinen tai negatiivinen sähkövaraus. Molekyylitasolla tämä tarkoittaa, että alkuaineella on joko “liikaa” tai “liian vähän” elektroneja. Tämä epästabiili ionitila mahdollistaa alkuaineen välittömän sitoutumisen veteen, mikä mahdollistaa sen imeytymisen kehoon kehon nesteiden kautta. Tässä tilassa alkuaineella on tietty positiivinen tai negatiivinen ominainen piirre, joka kerrannaisvaikutuksina saa aikaan niiden optimaalisen tasapainon. Keho voi täten siirtää vaivattomasti erilaisia ravinteita niitä tarvitseville alueille,
  lisääntyneiden resurssiensa ja alkuaineiden, eli sananmukaisesti rakennusaineidensa avustuksella. Kun rakennusaineet ovat saatavilla, on uudelleenrakentaminen ylipäätään mahdollista.

  Mitä hivenaineet ovat?

  Saatat kerätä hopeakolikoita, käyttää platinasormusta tai sinulla voi olla kultapaikka hampaassa. Olet todennäköisesti juonut teetä kuparipannusta, syönyt keksin hienosta tina-astiasta tai matkustanut titaanista valmistetulla lentokoneella. Mutta tiesitkö, että nämä ja monet muut alkuaineet – hyvin pieninä, tasapainoisina määrinä – ovat kriittisiä terveydellesi? Vaikka hivenaineita ei enää ole yhtä runsaasti ruoissa, niitä on merkittävän runsaasti yhä edelleen oikeissa suhteissa maapallon merien mineraalirikkaissa vesissä.

  Maaperien köyhtyminen

  Perinteisesti tuoreiden viljojen, hedelmien ja vihannesten (sekä ravinnerikkaan lihan) syöminen, jotka on tuotettu ravinteikkaassa maaperässä, on ollut tärkeimpiä lähteitä täyden kirjon ionisille mineraaleille.

  Valitettavasti nykymaailmassa luonnollisesti ravinteikas maaperä on yhä harvinaisempaa herkkua. Vuosituhansien viljely ja aggressiivisemmat nykyaikaiset viljelytekniikat (tehotuotanto) ovat köyhdyttäneet sittemmin maasta mineraalit. Kasvit kasvavat kyllä harvemmillakin mineraaleilla, mutta tällöin niiden ravinnerikkaus ei yllä optimaalisimmalle tasolle.

  Tämä kaikki kumuloituu lopulta meihin – pysymme elossa vähemmilläkin mineraaleilla, mutta mikäli haluamme elämästämme maksimaalisesti irti kestävällä pohjalla ja haluamme olla parhaita versioita itsestämme – tällöin mineraalien määrään ja laajakirjoisuuteen olisi syytä kiinnittää
  entistäkin tarkempaa huomiota.

  Mineraalien merkitys ja niiden imeytyminen

  Joka sekunti – joka päivä kehosi luottaa ionisiin kivennäis- ja hivenaineisiin tuottaakseen miljardeja pieniä sähköisiä impulsseja. Ilman näitä impulsseja yksikään lihas, mukaan lukien sydämesi, ei pystyisi toimimaan. Aivosi eivät toimisi ja solusi eivät pystyisi käyttämään osmoosia tasapainottamaan verenpainettasi ja imeyttämään ravinteita oikeaoppisesti. Kivennäis- ja hivenaineiden sekä elektrolyyttien saaminen varmistaa, että saat tarvitsemasi resurssit kehosi optimaalista toimintaa ajatellen.

  Asiantuntijat arvioivat, että jopa 90 prosenttia amerikkalaisista kärsii mineraalien epätasapainosta ja puutteesta.

  Hälyttävä trendi: Mineraalien epätasapaino

  Koska kehosi tarvitsee ylläpitääkseen terveyttä lähes kaksi kolmasosaa kaikista tunnetuista alkuaineista, näiden mineraalien tasapainon ylläpitäminen on monimutkaista, mutta äärimmäisen tärkeää. Jokapäiväisen elämän tapahtumat vaativat jatkuvaa mineraalien nauttimista. Tiedetään 92 alkuainetta, 22 oletettua muuta vastaavaa ja satoja isotooppisia muunnelmia. Ei ole ihme, että tiedemiehet alkavat vasta nyt ymmärtää mineraalien vaikutuksia ja keskinäisiä
  suhteita ihmiskehossa, kuten että miten mineraalit auttavat ylläpitämään terveellistä tasapainoa ja mitä haitallisia vaikutuksia voi syntyä mineraalien epätasapainosta ja vajauksesta.

  Mineraalien imeytymisen tärkeä rooli

  Mineraalien imeytyminen tapahtuu pääasiassa ohutsuolessa. Kun ruoka kulkee suoliston läpi, mineraalit siirtyvät verenkiertoon suoliston seinämien kautta suolistonukan avulla. Tämä voi tapahtua vain, jos mineraalit ovat ionimuodossa. Vaikka vatsahappo auttaa ionisoimaan ruoan mineraalit, mineraalilisän tulisi sisältää jo luonnostaan ionisoituja mineraaleja, jotta ne imeytyisivät kunnolla ja täten vapauttaisivat osaltaan keholle resursseja muita tärkeitä toimenpiteitään varten.

  Elämän salaisuus piilee ‘kuolleessa sisämeressä’

  Pohjois-Amerikan Suuri suolajärvi on maailman vanhin sisämeri. Viimeisen suuren jääkauden jäänteenä Utahin Suuri suolajärvi on kerännyt ja tiivistänyt Kalliovuorten mineraaleja ja hivenaineita kymmenien tuhansien vuosien ajan. Tuloksena on ravinteikkaat vedet, jotka sisältävät yli 70 ionista kivennäis- ja hivenainetta, jotka ovat kahdeksasta jopa kymmeneen kertaa tiiviimmin konsentroituneita verrattuna tavalliseen meriveteen – sekä tismalleen samassa
  suhteessa kuin optimaalisen ravitsemustilan omaavalla ihmisellä.

  Biomedin Multimineraalitippojen valmistaja sekä heidän yhdysvaltalainen yhteistyökumppani Trace Minerals Research ammentaa juuri täältä kivennäis- ja hivenaineita Multimineraalitippoihinsa.

  Mitä sinä voit tehdä?

  Voit aloittaa varmistamalla, että saat riittävästi mineraaleja ruokavaliostasi. Syö luomuviljeltyjä hedelmiä ja vihanneksia sekä laiduntanutta tai villiä lihaa. Tämä on jo erittäin hyvä alku, mutta jopa nämä toimenpiteet saattavat jättää kehosi kaipaamaan laajempaa kirjoa asianmukaisesti suhteutettuja, helposti saatavilla olevia ionisia kivennäis- ja hivenaineita. Kokonaisuudesta saattaa jäädä uupumaan ‘puuttuva palanen’, mutta hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, vaan ratkaisu kokonaisuuteen löytyy vihdoin lähempää, kuin helposti uskoisikaan:

  Saammeko olla avuksi?

  Jo yli 35 vuoden ajan Biomedin TRACE Multimineraalitippojen valmistaja Trace Minerals Research on omistautunut taistelemaan mineraalivajeen ja -epätasapainon kasvavia ongelmia vastaan nyky yhteiskunnassa. Keräämällä terveyttä edistäviä ionisia mineraaleja Utahin Suuresta suolajärvestä ja tuomalla ne saataville yleisölle, he ovat kanssamme sitoutuneet tarjoamaan ehtymättömän lähteen mineraaleille, jotka ovat nykytietämyksen mukaan välttämättömiä asianmukaisen terveyden ylläpitämiseksi.

  Vuosien varrella tuhannet ihmiset, jotka ovat kärsineet olennaisten kivennäis- ja hivenaineiden puutoksesta ruokavaliossaan, ovat tunteneet sittemmin selkeän eron terveydessään ja hyvinvoinnissaan täydentäessään näitä tärkeitä ravinteita. Ehkä sinäkin voisit kokeilla?

  Biomedin Multimineraalitipat sisältävät vain yhden ainoan ainesosan – täyden spektrin ConcenTrace® -multimineraalikonsentraatin. Yhdestä ainesosasta huolimatta siitä löytyy valtaisa kirjo arvokkaita, juuri oikeassa suhteessa olevia luonnon muovaamia kivennäis- sekä hivenaineita.

  Varmistamme aina, että jokainen Biomedin Multimineraalitippa -erä sisältää seuraavat alkuaineet (listattuna suurimmasta pienimpään laskevassa järjestyksessä):

  Magnesium, kloridi, kalium, sulfaatti, natrium, boori, bromidi, kalsium, karbonaatti, pii, typpi, seleeni, fosfori, jodi, kromi, rauta, mangaani, titaani, rubidium, koboltti, kupari, antimoni, molybdeeni, strontium, sinkki, nikkeli, volframi, skandium, tina, lantaani, yttrium, hopea, gallium, zirkonium, vanadiini, beryllium, telluuri, vismutti, hafnium, terbium, europium, gadolinium, samarium, cerium, cesium, kulta, dysprosium, holmium, lutetium, erbium, ytterbium, neodyymium, praseodymium, nioobium, tantaali, torium, tallium, renium sekä muita harvinaisempia merivedestä löytyviä mineraaleja.

  Biomedin TRACE Multimineraalitipat pähkinänkuoressa

  Tämä luonnossa esiintyvä, nestemäinen kivennäis- ja hivenaineravintolisä sisältää kaikenkattavan kirjon ionisessa muodossa olevia kivennäis- ja hivenaineita. Nämä mineraalit on saatu Suuren suolajärven liepeillä olevan vuoristoisen ja moninaisen maaperän kautta kivimuodostelmissa tapahtuneen eroosion ja vedenvirtausten ansiosta. Koska kyseisiä mineraaleja liukenee veteen vuositasolla lukuisia kertoja enemmän, kuin mitä niitä kerätään, on niiden kerääminen vain ja ainoastaan hyödyksi luonnolle. Lisäksi niiden keräysprosessi on patentoitu ja mahdollisimman ekologinen, jotta kaikki mahdolliset aspektit tuotteen suhteen olisivat parhailla mahdollisilla uomillaan.

  Jacques Cousteau sanoi aikanaan, että “Ravitsemuksen tulevaisuus löytyy meristä”. Hän saattoi olla ajatuksensa kanssa lähempänä totuutta, kuin arvasikaan.

  Tuletko mukaan kanssamme uudelleenrakentamaan rakasta maailmaamme?

  Aloitetaan ensin itsestämme ja autetaan sitten toisia toimimaan samoin. Kestävällä pohjalla – yksi puuttuva palanen kerrallaan.

  Trace multimineraalitipat

  RAVINTOLISÄ
  Nestemäinen kivennäis- ja hivenainetiiviste 118 ml

  Ainesosat: Täyden spektrin magnesiumkloridi (Concentrace®, alkuperämaa: USA).

  Suositeltava vuorokausiannos ( ½ tl / 2,5 ml / 40 tippaa) sisältää / Rekommenderat dagligt intag (½ tsk / 2,5 ml / 40 droppar) innehåller:
  Magnesium 250 mg (67 %*)
  Kloridi / Klorid 650 mg (22 %*)
  Natrium 5 mg (<1%*)
  Sulfaatti / Sulfat 40 mg **
  Litium 1,5 mg **
  Boori / Bor 1 mg **
  Suola / Salt 12,5 mg (<1%)

  * päivittäisen saannin vertailuarvosta / * av referensvärdet för det dagliga intaget
  ** ei päivittäistä vertailuarvoa / ** inget referensvärde för dagligt intag

  Käyttöohjeet:
  10-40 tippaa päivässä veteen / muuhun juomaan tai ruokaan sekoitettuna.
  Aloita käyttö 10 tipalla ja nosta vähitellen annostusta haluamallesi tasolle.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

  Flytande mineral- och spårämneskoncentrat

  118 ml KOSTTILLSKOTT

  Ingredienser:
  Fullspektrum magnesiumklorid (Concentrace®, ursprungsland: USA).

  Bruksanvisning:
  10-40 droppar per dag i vatten / annan dryck eller blandad i mat.
  Börja med 10 droppar och öka gradvis dosen till den nivå du önskar.

  Den angivna rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad
  kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras oåtkomligt för små barn. Förvaras torrt och i rumstemperatur. Skyddas mot direkt solljus och värme.

  Maahantuoja / Importör: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki.

  EAN: 6417152001078
  SKU: MMT118

  Arviot

  There are no reviews yet

  Lisää arvostelu
  You must be logged in to post a review Log In

  Kysymykset & Vastaukset

  Ei kysymyksiä vielä

  Kysy kysymys

  Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

  Kiitos kysymyksestä!

  Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

  Virhe

  Warning

  Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

  Lisää vastaus

  Kiitos vastauksestasi!

  Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

  Virhe

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

  Saatat myös pitää...

  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki