Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Premium B-complex

  GluteenitonLaktoositonMaidotonVegaani
  (5 tuotearviota)
  (5 tuotearviota)

  29,90 

  UUTUUS!

  Luontaisilla bioflavonoideilla sekä täyden spektrin B-vitamiineilla vahvistettu uuden sukupolven aktiivinen B-kompleksi.

  Aktiivinen & luonnollinen – sisältää parhaiten imeytyvät ja aktiiviset muodot

  Saatavilla nyt myös edullisempi 6-pack säästöpakkaus, josta riittää koko vuodeksi! Ilmainen kotiinkuljetus!

  Pakkauskoko: 60 kaps.

  Parasta ennen: 11.03.2026

  Varastossa

  Kuvaus

  Premium B-complex

  UUTUUS! – Aktiivinen & luonnollinen – sisältää parhaiten imeytyvät ja aktiiviset muodot

  Luontaisilla bioflavonoideilla sekä täyden spektrin B-vitamiineilla vahvistettu uuden sukupolven aktiivinen B-vitamiinikompleksi

  Biomedin aktiivinen & luonnollinen Premium B-complex yhdistää kaikkein parhaimmat sekä arvokkaimmat B-vitamiinit samaan tuotteeseen. Siinä on mukana valmiiksi aktiiviset B-vitamiinien muodot sekä lisäksi suoraan luonnosta saatavat täyden spektrin B-vitamiinit bioflavonoideineen.

  Kasviperäiset täyden spektrin B-vitamiinit on uutettu kvinoakasvin iduista ja mikrobipohjaiset aktiiviset B-vitamiinit on taas fermentoitu hyödyllisten probioottien avulla. Tuotteen kasviperäiset B-vitamiinit saadaan maailmankuulusta itävaltalaisesta PANMOL® -kasviuutteesta, mikä on uutettu kvinoakasvin iduista. Mikrobiperäiset aktiiviset B-vitamiinit valmistetaan käyttäen muun muassa emmental-juustostakin tuttua Propionibacterium freudenreichii -mikrobikantaa.

  • Markkinoiden monipuolisin B-vitamiinikompleksi
  • Riittoisa 2 kuukauden pakkaus – vain 1 kapseli päivässä riittää
  • Sisältää sekä aktiiviset että luontaiset kasviperäiset B-vitamiinit
  • Aktiiviset B-vitamiinit ovat mikrobiperäisiä, luontaiset B-vitamiinit on taas saatu kvinoa-kasvin iduista uuttamalla
  • Lisä- ja täyteaineeton
  • Hermostolle, energia-aineenvaihdunnalle, sisäelinten hyvinvoinnille, maksalle, stressiin sekä sen ennaltaehkäisyyn, henkiselle resilienssille (optimoimalla välittäjäainetuotantoa), muistille, kokonaisvaltaiselle hyvälle ololle sekä kauneudelle (iho, hiukset, kynnet).

  PANMOL® kvinoanversouute

  PANMOL® kvinoauutteen nimi tulee kreikankielestä. PAN tarkoittaa kaikkea, kun taas MOL indikoi moolia, tai tarkemmin sanottuna molekyyliä. Ainesosan nimi viestiikin nerokkaasti siitä, että kyseessä on täyden spektrin uute ja se sisältää jo itsessään koko luonnon oman B-vitamiinikirjon kaikkine mahdollisine kofaktoreineen päivineen, mistä tarkemmin vain luonto on yksityiskohtaisesti täysin tietoinen. 

  Erilaisten tutkimusten, kliinisen työn sekä lukuisten anekdoottien perusteella yleisesti maailman parhaina B-vitamiinituotteina pidetään sellaisia tuotteita, joissa B-vitamiinit ovat joko kalliimmissa, aktiivisissa muodoissaan tai jossa B-vitamiinit ovat täysin luontaisessa muodossaan kaikkine mahdollisine kofaktoreineen.

  Biomedin Premium B-complex yhdistää nämä molemmat lähetysmiskulmat samaan uudenaikaiseen huipputuotteeseen!

  Sisältää B12-vitamiinia aktiivisissa adenosyyli-  ja metyylikobalamiini -muodoissa.

  • Metyylikobalamiini on solujen ulkopuolella plasmassa esiintyvä B12-vitamiinin muoto.
  • Adenosyylikobalamiini on solujen sisällä esiintyvä B12-vitamiinin muoto.

  Aktiivinen B12-vitamiini on tärkeä aivojen ja hermoston toiminnan tukemiselle, myös muistin tueksi ja väsymykseen. (B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja).

  Useiten kysytyt kysymykset / FAQ

  Mitä hyötyä on Biomedin B-vitamiinikompleksin käytöstä?

  Biomedin Premium B-complexin käyttö auttaa tukemaan monia kehon toimintoja. B-vitamiinit ovat keskeisiä aineenvaihdunnassa, energian tuotannossa, hermoston toiminnassa sekä ihon, hiusten ja silmien terveyden ylläpitämisessä. B-vitamiineista voi olla hyötyä myös maksan toiminnalle ja kehon luontaisille detoksifikaatioprosesseille. Optimaaliset B-vitamiinitasot voivat lisäksi parantaa stressinsietokykyä ja auttaa ajattelemaan ratkaisukeskeisemmin. Näin ollen tuotteesta voi olla erityistä hyötyä stressaavampien ajanjaksojen yhteydessä.

  Tämä erityinen B-vitamiinikompleksi sisältää hyvin laajan kirjon laadukkaita B-vitamiineja. Siinä on mukana sekä kaikkein arvokkaimmat aktiiviset B-vitamiinit, että myöskin täysin luonnollinen B-vitamiinikompleksi (valmistettu kvinoakasvin versoista) kaikkine kofaktoreineen ja luontaisine apuaineineen, jotta tuotteen imeytyvyys ja teho olisi parasta mahdollista luokkaa.

  Mistä lähteistä B-vitamiinit tässä kompleksissa ovat peräisin?

  Tämän B-vitamiinikompleksin aktiiviset B-vitamiinit saadaan erilaisten mikrobien fermentoinnin kautta, minkä jälkeen vitamiinikomponentit eristetään ja puhdistetaan parhaaseen mahdolliseen muotoonsa. Tuote sisältää lisäksi PANMOL®-kasviuutetta, joka on peräisin kvinoakasvin iduista ja se jo itsessään sisältää kaikki B-vitamiinit niiden luonnollisessa muodossa. PANMOL®-kasviuute sisältää myös luonnollisia kofaktoreita, eli apuaineita, jotka edistävät B-vitamiinien imeytymistä ja tehostavat niiden hyötykäyttöä kehossa. Yhdistämällä parhaiten imeytyvät aktiiviset B-vitamiinimuodot sekä luonnollisen B-vitamiinikompleksin luontaisine apuaineineen, tämä tuote on suunniteltu maksimoimaan B-vitamiinien teho, imeytyvyys ja biosaatavuus innovatiivisella tavalla.

  Onko tuote vegaaninen tai sopiiko se tietyille erikoisruokavalioille?

  Kyllä, Biomedin B-vitamiinikompleksi on täysin vegaaninen, sillä se ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Tuote on pakattu vegaaniseen kapseliin, joka on valmistettu kasvikuiduista. Sen vuoksi se sopii erinomaisesti myös vegaaneille ja on yhteensopiva useimpien yleisten ruokavalioiden kanssa.

  Kuinka usein ja millaisina annoksina tuotetta tulisi käyttää?

  Suositeltu annostus on yksi kapseli päivässä tai tarpeen mukaan, terveydenhuollon ammattilaisen suosittelemana. On tärkeää, ettei annostusta ylitetä ilman terveydenhuollon ammattilaisen suositusta. Kapseli tulisi nauttia vesilasillisen kanssa ruokailun yhteydessä, jotta imeytyminen olisi tehokkainta. Halutessasi voit myös avata kapselin ja ripotella sen sisällön ruokaan tai juomaan. On kuitenkin hyvä huomioida, että B-vitamiinien maku ei välttämättä ole miellyttävä, mutta tuotteen voi silti nauttia hyvin ilman kapselia.

  Voiko tämä B-vitamiinikompleksi korvata ruoasta saatavat B-vitamiinit?

  Ei, tämä B-vitamiinikompleksi on tarkoitettu täydentämään ruokavaliosta saatavia B-vitamiineja, ei korvaamaan niitä. On tärkeää ylläpitää monipuolista ja ravintorikasta ruokavaliota. Tuote on suunniteltu tukemaan ja täydentämään ravitsemusta erityisesti niille, jotka saattavat tarvita lisätukea B-vitamiinien saannissa.

  Jos henkilöllä on ruoansulatukseen tai suolistoon liittyviä ongelmia, tämä tuote voi auttaa parantamaan B-vitamiinien imeytymistä ja biosaatavuutta, koska se sisältää sekä aktiivisia että luonnollisia B-vitamiineja ja niiden luontaisia kofaktoreita, eli imeytymistä tukevia apuaineita.

  Onko tuotteella mitään sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa?

  Normaalikäytössä tuotteella ei ole yleisesti havaittuja sivuvaikutuksia, kun sitä käytetään ohjeistuksen mukaisesti. Kuitenkin joillakin henkilöillä B3-vitamiini (niasiini) saattaa aiheuttaa ohimenevän flush-reaktion, joka ilmenee kehon kuumotuksena ja ihon punoituksena. Tämä on harmiton ilmiö, mutta se saattaa tuntua epämukavalta.

  Flush-reaktion todennäköisyys pienenee, kun tuote nautitaan ruokailun yhteydessä, mieluiten ruokailun keskivaiheilla tai välittömästi ruokailun jälkeen. Flush-reaktio alkaa yleensä 5-15 minuuttia tuotteen nauttimisen jälkeen ja kestää noin 30 minuuttia. Se on ohimenevä ilmiö, ja sen esiintyminen saattaa vähentyä tuotteen pidempiaikaisen käytön myötä. Jos koet toistuvia flush-reaktioita, on suositeltavaa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tuotteen käytöstä.

  Joillakin lääkeaineilla voi olla yhteisvaikutuksia tuotteen komponenttien kanssa. Mikäli sinulla on jokin lääkitys, keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa.

  Onko tuote turvallinen käytettäväksi yhdessä lääkkeiden tai muiden ravintolisien kanssa?

  Tuote on yleisesti turvallinen käytettäväksi yhdessä muiden ravintolisien kanssa. Kuitenkin, jos käytät jotakin lääkitystä, on suositeltavaa keskustella lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä varmistaaksesi, ettei sillä ole haitallisia yhteisvaikutuksia tai muita huolenaiheita lääkityksesi suhteen.

  Kuinka tuote on valmistettu ja mitkä ovat sen laatuvaatimukset?

  Tuote on valmistettu noudattaen markkinoiden korkeimpia laatustandardeja. Valmistus tapahtuu tehtaassa, joka on sertifioitu Good Manufacturing Practice (GMP), British Retail Consortium (BRC), ISO 9001 sekä ISO 14001 -standardien mukaisesti. Kyseiset standardit takaavat tuotteen laadun, turvallisuuden sekä eettisen, kestävän kehityksen mukaisen valmistusmenetelmän.

  Raaka-aineiden valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun, ja käytössä ovatkin ainoastaan markkinoiden parhaat raaka-aineet. Aktiiviset B-vitamiinit valmistetaan mikrobifermentaation avulla, kun taas tuotteessa käytetty PANMOL®-kasviuute, joka sisältää luonnollisen B-vitamiinikompleksin, on uutettu kvinoakasvin versoista.

  Tuote ei sisällä lainkaan lisä- tai täyteaineita, sillä niiden katsotaan olevan tarpeettomia ja niistä ei ole hyötyä käyttäjälle. Vaikka lisä- ja täyteaineettomuus tekee valmistusprosessista kalliimpaa ja sinänsä tehottomampaa, tämä ratkaisu on tehty parhaan mahdollisen laadun ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi. Lisäksi tämä ominaisuus tekee tuotteesta sopivamman myös kaikkein herkimmille käyttäjille.

  Voiko tuotetta käyttää raskauden tai imetyksen aikana?

  Vaikka tuotteen sisältämät komponentit ovat hyödyllisiä sekä äidille että lapselle, tuotetta ei ole erikseen testattu raskaana olevilla tai imettävillä äideillä. Siksi on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin tai muun ravintolisät tuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen sen käyttöä raskauden tai imetyksen aikana.

  Tuotteen vaikuttaville ainesosille hyväksytyt terveysväitteet:

  B1-vitamiini (tiamiini):

  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää sydämen normaalia toimintaa

  B2-vitamiini (riboflaviini):

  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää raudan normaalia aineenvaihduntaa
  • Edistää ihon ja näön pysymistä normaalina
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
  • Edistää punaisten verisolujen pysymistä normaaleina
  • Edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

  B3-vitamiini (niasiini):

  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

  B5-vitamiini (pantoteenihappo):

  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää steroidi-hormonien, D-vitamiinin ja tietyntyyppisten hermovälittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Edistää normaalia henkistä suorituskykyä

  B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti):

  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa
  • Edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Edistää normaalia kysteiinin synteesiä
  • Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
  • Edistää hormonitoiminnan säätelyä

  B7-vitamiini (biotiini):

  • Edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • Edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa
  • Edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina
  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja

  B9-vitamiini (foolihappo):

  • Edistää normaalia veren muodostumista
  • Edistää normaalia aminohapposynteesiä
  • Edistää raskauden aikaista kudosten kasvua
  • Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

  B12-vitamiini (kobalamiini):

  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
  • Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

  B-vitamiinivalmiste

  Ravintolisä 60 kaps. / 35 g

  Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä

  Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää:

  Tiamiini (B1-vitamiini)  50 mg (4545 %*)

  Riboflaviini (B2-vitamiini) 10 mg (714 %*)

  Niasiini (B3-vitamiini) 65 mg (406 %*)

  Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 100 mg (1667 %*)

  Pyridoksaalifosfaatti (B6-vitamiini)  12 mg (857 %*)

  Biotiini (B7-vitamiini)   352 µg (704 %*)

  Metyylifolaatti (B9-vitamiini)   455 µg (227 %*)

  Metyyli- ja adenosyylikobalamiini (B12-vitamiini)   350 µg (14 000%*)

  PABA (Para-aminobentsoehappo) 50 mg

  PANMOL® kvinoanversouute  30 mg

  *= päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: PANMOL® -biologisesti aktiivinen B-vitamiinikompleksi (uutettu kvinoan versoista), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), B3-vitamiini (nikotiiniamidi, inositoliheksanikotinaatti), B1-vitamiini (tiamiini), B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti), B2-vitamiini (riboflaviini-5-fosfaatti), PABA (para-aminobentsoehappo), B9-vitamiini (5-metyylitetrahydrofolaatti), B7-vitamiini (biotiini), B12-vitamiini (metyyli- ja adenosyylikobalamiini) , L-leusiini. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

  Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa.  

  B3-vitamiini (niasiini) voi aiheuttaa hetkellistä ihon punoitusta ja kuumotusta herkillä henkilöillä. Tuotteessa suurin osa niasiinista on inositoliin puskuroidussa muodossa, joka vähentää todennäköisyyttä flush-reaktiolle. Kuitenkin herkimmillä ja erityisesti tyhjään vatsaan ottaessa flush-reaktio on mahdollinen. Se on vaaraton, mutta se saatetaan kokea epämukavana. Suosittelemme ottamaan kapselin aina kun mahdollista ruokailun yhteydessä.

  Tässä tuotteessa B3-vitamiinin lähteet ovat inositoliheksanikotinaatin, niasiinin sekä PANMOL®️ -kvinoanversouutteen muodossa.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

  Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin, jota ei ole tarkoitettu syötäväksi.

  B-vitaminpreparat

  Kosttillskott 60 kaps. / 35 g

  Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel per dag

  Rekommenderad daglig dos 1 kapsel innehåller:

  B1-vitamin / Tiamin   50 mg (4545 %*)

  B2-vitamin / Riboflavin  10 mg (714 %*)

  B3-vitamin / Niacin  65 mg (406 %*)

  B5-vitamin / Pantotensyra 100 mg (1667 %*)

  B6-vitamin / Pyridoxal fosfat 12 mg (857 %*)

  B7-vitamin (Biotin)  352 µg (704 %*)

  B9-vitamin (Metylfolat) 455 µg (227 %*)

  B12-vitamin (Metyl- och adenosylkobalamin) 350 µg (14 000 %*)

  PABA (Para-aminobensoesyra)  50 mg

  PANMOL® quinoa grodd extrakt   30 mg

  *= av det dagliga referensintaget

  Ingredienser: PANMOL® biologiskt aktivt vitamin B-komplex (utvunnet från quinoagroddar), vitamin B5 (kalciumpantotenat), vitamin B3 (nikotinamid, inositolhexanikotinat), vitamin B1 (tiamin), vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat), B2-vitamin (riboflavin-5-fosfat), PABA (para-aminobensoesyra), vitamin B9 (5-metyltetrahydrofolat), vitamin B7 (biotin), vitamin B12 (metyl- och adenosylkobalamin) , L-leucin. Kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa.

  Om du är gravid, ammar eller använder läkemedel, diskutera användning av kosttillskott med läkaren.  

  Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

  Förpackningen innehåller en påse med torrsubstans, som inte är avsedd att ätas.

  Valmistuttaja/Tillverkat för: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

  Maahantuotu Iso-Britanniasta /Importerad från Storbritannien.

  EAN: 6417152000927
  Tuotenumero: PBC60

  5 arviota tuotteelle Premium B-complex

  Powered byCusRev
  4,6
  Perustuu 5 arvioon
  5 tähteä
  80
  80%
  4 tähteä
  0%
  3 tähteä
  20
  20%
  2 tähteä
  0%
  1 tähti
  0%
  1-5 5:n arvosteluista
  1. Laitoin poikani mukaan. Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla.

   (0) (0)
  2. Toimii todella hyvin

   (0) (0)
  3. Vaikuttaa hyvältä mutta 2 vkoa käyttöä vasta takana. Helppo niellä.

   (0) (0)
  4. Vahva hyvä energia aineenvaihduntaan erityisesti talvella.

   (0) (0)
  5. Yleensä B-vitamiinivalmisteet aiheuttavat vatsaoireita, mutta tämä ei. En ole mittauttanut B-vitamiinitasoja (ennen tai jälkeen) joten en tiedä miten on imeytynyt. Olen kuitenkin voinut oikein hyvin :-), ehkä se kertoo jotain.

   (0) (0)
  Lisää arvostelu
  You must be logged in to post a review Log In

  Kysymykset & Vastaukset

  Miksi päivän saantisuositukset ovat tässä tuotteessa päivä arvostuksessa jopa 4000 kertaiset? Onko turvallista ottaa niin suuresti ylittävä määrä päiväsaannissa ? Orgaaniset ainesosat imeytyvät muutenkin synteettisiä moninkertaisesti paremmin niin miksi tosiaan näin vahva koostumus ? Liisa Hemmilä vastasi 28-11-2023
  (0) (0)

  Kysy kysymys

  Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

  Kiitos kysymyksestä!

  Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

  Virhe

  Warning

  Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

  Lisää vastaus

  Kiitos vastauksestasi!

  Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

  Virhe

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

  Saatat myös pitää...

  (2 tuotearviota)

  Tyyni

  44,90 
  Lisää ostoskoriin
  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki