Biomed Oy
Etsi
Yleiset suodattimet
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Rasvahappoanalyysi

  (6 tuotearviota)
  (6 tuotearviota)

  139,00 

  Sormenpäästä otettava rasvahappotesti, jossa tutkitaan 20 eri rasvahappoarvoa. Testi kertoo mm. elimistön omega-3- ja omega-6-rasvahappojen suhteen. Nyt helposti ilman laboratorion ajanvarausta!  Tulokset saat 2-3 viikossa.


  Myös vastausten tulkinta ja ruokavalio-ohjeistus etänä saatavilla lisäpalveluna!

  Tuotetunnus (SKU): 6060 Osastot: , , Avainsana tuotteelle GTIN: 6417152000385

  Kuvaus

  Rasvahappoanalyysi – kotitesti

  Sormenpäästä otettava rasvahappoanalyysi, jossa tutkitaan 20 eri rasvahappoarvoa.

  Testin avulla saat selville myös terveyden kannalta tärkeän omega-3-  ja omega-6-rasvahappojen suhteen. Omega-3 ja -6 -sarjan rasvahapoilla on tärkeitä tehtäviä elimistössämme ja ne ovat välttämättömiä sen toiminnan kannalta. Saatko niitä riittävästi ja oikeassa suhteessa omasta ruokavaliostasi?

  Biomed rasvahappoprofiilitesti analysoidaan suomalaisessa Mila-mineraalilaboratoriossa Helsingissä. Raportin valmistumisaika näytteen lähettämisestä n. 2 viikkoa.

  Rasvahappoanalyysin valmistuttua, saat itsellesi suomenkielisen raportin, josta näet veren sisältäminen rasvahappojen määrät ja niiden suhteet toisiinsa. Analyysi raportoi 20 rasvahappoa, joiden osuus kehosi rasvahapoista on noin 98,5 %. Testiraportti on perusta ruokavalion rakentamiselle.


  Kaipaatko apua vastausten tulkintaan ja ruokavalion optimointiin?

  Nyt saatavilla lisäpalveluna myös vastausten tulkinta ja ruokavalio-ohjeistus etäkonsultaationa ravitsemusterapeutti Marja Ruutilta hintaan 60 €. Lisätiedot ja ajanvaraus laittamalla viestiä osoitteeseen: marja.ruuti@gmail.com


  Testi kertoo elimistön rasvahappotasapainosta ilman laboratorion ajanvarausta!

  • Helppokäyttöinen analyysi, jossa verinäyte otetaan itse sormenpäästä kotona.  
  • Näytteen annetaan kuivua ja se lähetetään postissa suomalaiseen laboratorioon analysoitavaksi.
  •  Tulokset saat 2-3 viikossa kotiisi postilla tai turvapostina sähköpostiisi.

  Mikä on rasvahappoanalyysi?

  Rasvahappoanalyysissä mitataan 20 tärkeää rasvahappoa, joiden määrä ja keskinäinen tasapaino on elimistön kokonaisterveydelle merkittävää. Rasvahappojen tasapainolla on merkitystä tulehduksellisissa ja monissa muissa sairauksissa. Kun elimistön eri rasvahappojen pitoisuudet tunnetaan, voidaan ravitsemuksella korjata mahdolliset epätasapainotilat.

  Omega-rasvahapot ovat terveyteen merkittävästi vaikuttavia rasvoja, joiden osuus ravinnossa on usein liian pieni. Testillä tutkitaan laboratoriossa niiden määrä ja suhteet elimistössä.

  Rasvahapot vaikuttavat mm.

  • Rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan
  • Matala-asteiseen tulehdukseen
  • Aivojen hyvinvointiin
  • Lihaksiston kuntoon
  • Ihon ja limakalvojen terveyteen

  Pakkaus sisältää selkeät ohjeet!

  EAN: 6417152000385
  Tuotenumero: 60

  6 arviota tuotteelle Rasvahappoanalyysi

  3,8
  Perustuu 6 arvioon
  Näytetään 3 arvostelua 6 arvostelusta (4 tähteä). Näytä kaikki 6 arvostelua
  1. Ritva Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

   Helppo ja kätevä. Vastausta odottelen.

  2. Heli (varmistettu kirjoittaja)

   Rasvahappoanalyysi oli helppo tehdä….lukuunottamatta lansetin kapsyylin poistamista, jonka oikeasta tekniikasta olisi hyvä olla maininta ohjeissa. Analyysitulokset olivat visuaalisesti esitettyjä ja helppoja lukea. Tuotetta voisi kuitenkin kehittää vähän eteenpäin ja kertoa, mitä haittaa siitä on, jos jokin arvo on yli tai ali, jotta jäisi käsitys siitä, että onko eri rasvahappojen kohdalla parempi olla ylä- vai alarajojen suuntaan.

  3. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

   Selkeä tulosraportti, ja tulokset valmistuivat nopeasti. Toki tulosten tulkintaan vaaditaan asiantuntijan apua. Testi oli muuten helppo tehdä ohjeiden avulla, mutta lansetteja olisi voinut olla enemmän, sillä verta ei meinannut tulla tarpeeksi kahdella.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.