Kuvaus
Puolukkasuuhuuhde
Hammaslääkärin kehittämä ja kliinisesti tutkittu luonnollinen suuhuuhde suun ja hampaiden terveydelle!
Tilaa nyt puolukkasuuhuuhdetta varastot täyteen tai vaikka kaverille myös alennuksella ja ilmaisella toimituksella!
Yksittäinen tuote täällä >>
Lisäaineeton ja pastöroitu suuhuuhde on valmistettu suomalaisesta puolukkamehutiivisteestä, josta on fermentoimalla poistettu luontaisia sokereita
Puolukkasuuhuuhde on hammaslääkäri Pirjo Pärnäsen kehittämä ja kliinisesti tutkittu suun terveyttä edistävä, täysin luonnollinen parempi vaihtoehto tavanomaiselle suuvedelle.
Puolukassa on fenolisia yhdisteitä eli flavonoideja, joista antosyaanit ovat tärkeimpiä. Suuhuuhde sisältää siis puolukan luontaisia antosyaaneja ja polyfenoleita. Puolukalla on tutkimuksissa todettu olevan antimikrobisia, tulehdusta vastustavia ja antioksidanttivaikutuksia.
- Sopii päivittäiseen suun terveyden hoitoon tai kuuriluontoiseen käyttöön esimerkiksi erilaisten hammasoperaatioiden jälkeen.
- Tuotetta ei kuulu niellä, mutta se ei ole vaarallista sillä kyseessä on täysin luonnollinen tuote
- Ohjeenmukainen käyttö ei lisää hampaiden eroosiota. Sopii myös, vaikka hampaissa olisi eroosioita ja kiillevaurioita.
- Sylki neutraloi luontaisesti happaman suuhuuhteen muutamissa sekunneissa. Ei tarvitse huuhtoa suuta käytön jälkeen.
Heräsikö sinulla kysymyksiä käytöstä?
Voit kysyä tuotteesta ja sen käytöstä tuotekortin Kysymykset ja vastaukset -välilehdellä.
100 % luonnollinen suuvesi – Fermentoitu Puolukkasuuhuuhde
- Suuhuuhde vähentää kariesriskiä ja ientulehdusta ja sitä on helppo käyttää omahoidon tukena.
- Auttaa suun kuivuuteen merkittävästi lisäten syljen eritystä
- Monipuolistaa suun mikrobistoa ja edesauttaa hyvien bakteereiden kasvua
- Suun kliinisessä kokeessa todettu estävän merkittävästi Candida-hiivasienten ja Streptococcus mutans -bakteerien kasvua.
- Vähentää ientulehdusta ja ienverenvuotoa sekä plakin määrää
Tässä muutama kiteyttävä pointti suoraan Pirjo Pärnäseltä:
- Hiivalääkkeissä laajoja saatavuusongelmia, nyt voi valita luonnonmukaisen vaihtoehdon tilalle
- Miksi ei vahingoita kiillettä: kliinisessä puolen vuoden tutkimuksessa todettiin että ei ole tullut eroosiovaurioita. Syy on se että tehostaa niin vahvasti syljen eritystä, että syljen puskurikapasiteetti paranee, joka neutraloi happamuutta tehokkaasti.
- Eikö tavallinen puolukkamehu riitä? Puolukkamehu sisältää niin runsaasti sokereita että se ei ole hyväksi suuterveydelle. Vain poistamalla valtaosa sokereista saadaan kliininen vaikutus. Puolukkasuuhuuhde vähentää Candida hiivojen, iensairauksiin liittyvien bakteerien, sekä streptococcus mutans reikäbakteerin määrää.
- Ei vähennä probioottisten lactobasillien määrää, “ei tapa kaikkea kodissa ja puutarhassa”
- Puolukkasuuhuuhde ei sisällä mitään vaarallisia aineita tai lisäaineita, joten sen voi turvallisesti myös niellä. Koska tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite, virallinen suositus on sylkeä pois.
- Uusin tutkimus pähkinänkuoressa: potilas ollut 2,5 vuotta ilman hiivalääkettä, jota käyttänyt koko elämänsä. Hiivaoireet ovat poistuneet koko ruoansulatuselimistön alueelta käyttämällä puolukka suuhuuhdetta 10 ml päivässä. Voidaan todeta että on upea tulos ja monilla potilailla on toivoa, koska on vaihtoehto, jota voi kotihoidon ja suun omahoidon tueksi kokeilla
- Purskua kannattaa harkita jos käyttää hammasproteesia kohonneen hiivatulehduksen riksin vuoksi.
Lue lisää aiheesta ja katso Pirjon haastattelu:
- Suomalainen suunterveyden innovaatio herättää hammaslääkärien huomiota ulkomailla – Lue artikkeli TerveysSummitin blogista: https://terveyssummit.fi/suomalainen-suunterveyden-innovaatio-herattaa-hammaslaakarien-huomiota-ulkomailla/
- Hammaslääkärin puolukkatutkimusta ei otettu vakavasti: Nyt markkinoilla tuote, joka kiinnostaa maailmalla
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/789eb68f-a86f-40a4-b1ec-812239dd2cd6 - Pirjon TerveysSummit haastattelu – Fermentoidun puolukkamehun vaikutukset suusi terveyteen https://terveyssummit.fi/fermentoidun-puolukkamehun-vaikutukset-suusi-terveyteen-pirjo-parnanen/
Kiinnostavaa tutkimusta puolukkasuuhuuhteen potentiaalisista terveysvaikutuksista
“HLT, FT, Pirjo Pärnänen osoittaa väitöstutkimuksessaan (Combining biochemistry to dentistry: from in vitro Candida glabrata observations to an in vivo clinical lingonberry application, 2020) muun muassa että:
Suun kliinisessä kokeessa fermentoitu puolukkamehu esti merkittävästi Candida-hiivasienten ja Streptococcus mutans -bakteerien kasvua. Myös ienverenvuoto ja näkyvän plakin määrät vähenivät. Pärnänen tutki puolukkasuuhuhteen vaikutuksia sekä laboratorio- kokeilla että kliinisesti suun hiivasienitulehduksissa esiintyvien Candida-lajien ja karieksessa esiintyvien mikrobien (Streptococcus mutans, laktobasillit) kasvua ehkäisevänä aineena. Suuhuuhde vähentää kariesriskiä ja ientulehdusta ja sitä on helppo käyttää omahoidon tukena.”
Mikäli haluat tutustua tuotteen tutkimusaineistoon tarkemmin, täältä löytyy siihen liittyen mielenkiintoinen artikkeli:
Fermentoidulla puolukkamehulla on useita antimikrobiaalisia ja anti-inflammatorisia suuvaikutuksia
Lähteitä:
2. https://helda.helsinki.fi/handle/10138/315246
3. Pärnänen, P. A preparation for balancing the composition of the oral microbial flora. EP 2585087B1, 2017. https://worldwide.espacenet.com/patent/search/family/042308163/publication/WO2011157898A1?q=WO2011157898A1
4. Pärnänen, P.; Nawaz, A.; Sorsa, T.; Meurman, J.; Nikula-Ijäs, P. The Effect of Fermented Lingonberry Juice on Candida glabrata Intracellular Protein Expression. International Journal of Dentistry 2017; 6185395. https://doi.org/10.1155/2017/6185395
5. Hoornstra, D.; Vesterlin, J.; Pärnänen, P., Al-Samadi, A.; Zlotogorski-Hurvitz, A.; Vered, M; Salo, T. Fermented lingonberry juice inhibits oral tongue squamous cell carcinoma invasion in vitro similarly to curcumin. In Vivo 2018; 32: 1089-1095. https://doi.org/10.21873/invivo.11350
Outo tahmeus ja happamuus suussa aluksi ihmetytti mutta tuntuu hyvältä tuotteelta kun tottui käyttämään.
Paras suuhuuhde mitä oon käyttäny!
tehokas
Mainio tuote!
Uskomattoman hyödyllinen.