Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×
  -15%

  OxyMag – magnesiumjauhe

  GluteenitonLaktoositonMaidotonVegaaniRaskaus
  (11 tuotearviota)
  (11 tuotearviota)

  15,22 

  Alhaisin hinta viimeisen 60 päivän ajalta: 15,22  (−15%)

  UUTUUS!

  Magnesiumjauhe laiskan suoliston avuksi tilapäiseen käyttöön – Nopea vaikutus yön yli!

  Pakkauskoko: 50 g

  Parasta ennen: 10.08.2026

  Tuotetunnus (SKU): OX50 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle GTIN: 6417152000903

  Kuvaus

  OxyMag – magnesiumjauhe

  UUTUUS! – Magnesiumjauhe laiskan suoliston avuksi tilapäiseen käyttöön – Nopea vaikutus yön yli!

  Miten Oxymag toimii elimistösi hyväksi?

  • Kaksi vaikutusta yhdellä tuotteella: aktivoi suolistosi hellästi ja antaa kohtuuannoksen magnesiumia (hoitaa samalla mahdollisen puutoksen)
  • Helppo nauttia illalla 1h ennen nukkumaan menoa niin suolistosi aktivoituu aamulla (aluksi yksi mitallinen, nosta annosta vähitellen)
  • Kaksitoiminen mekanismi: yön aikana ylimääräinen magnesium auttaa sitomaan vettä suolistossa, mikä pehmentää ulostetta ja stimuloi suolen liikkeitä
  • EI ikäviä sivuvaikutuksia – muista vain käyttää ohjeistuksen mukaan etkä ota päiväsaikaan
  • EI aiheuta äkillistä laksatiivista reaktiota tai vahingoita suoliston pintaa tms. (muiden menetelmien haittapuolia)
  • Bonuksena annos laadukasta magnesiumia hellän tyhjennyksen lisäksi (imeytyy 18 h jälkeen nauttimisesta)

  Miten käytät OxyMagia?

  • Ota Oxymag illalla nukkumaan mennessä ja mielellään ei liian myöhään sillä Oxymag vaikuttaa vaihe vaiheelta n. 6-8 tunnin aikana ja sen vaikutus on valmis aamulla herätessäsi.

   HUOM! Tätä tuotetta ei siis ole tarkoitettu aamulla otettavaksi magnesiumtasoja korjaamaan, vaan AINA iltaisin sen vaikutusten vuoksi (vaikka toki saat myös magnesiumia samalla).

  OxyMag magnesiumjauhe – yhdistelmä magnesiumoksidia ja magnesiumhydroksidia

  • Magnesium edistää elekrolyyttitasapainoa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
  • Lisäaineeton
  • Mieto maku
  • Pakkaus sisältää mittalusikan
  • Riittoisa – käytä tilapäisesti tarpeen mukaan

  Magnesiumvalmiste – ravintolisä 50 g

  Suositeltava vuorokausiannos: 1–4 mittalusikallista.

  Aloita ottamalla 1 mittalusikka illalla ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa lisää annosta asteittain mittalusikallinen kerrallaan kuitenkin enintään 4 mittalusikalliseen vuorokaudessa. Sekoita jauhe 3,5 dl vettä tai muuta nestettä ja nauti kerralla.

  Suositeltava vuorokausiannos 1–4 mittalusikallista sisältää: 400–1600 mg magnesiumia (106–426 %*)

  * = päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: Magnesiumoksidi, magnesiumhydroksidi. Sisältää mittalusikan.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

  Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin, jota ei ole tarkoitettu syötäväksi.

  Magnesiumpreparat – kosttillskott 50 g

  Rekommenderad daglig dos: 1–4 mätsked.

  Börja med att ta 1 skopa på kvällen innan du går och lägger dig. Vid behov öka dosen gradvis med en mätsked i taget, dock upp till max 4 mätskedar per dag. Blanda pulvret med 3,5 dl vatten eller annan vätska och njut på en gång.

  Rekommenderad daglig dos 1–4 mätsked innehåller: 400–1600 mg magnesiumia (106–426 %*)

  *=% av det dagliga referensintaget

  Ingredienser: Magnesiumoxid, magnesiumhydroxid. Innehåller en måttsked.

  Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

  Förpackningen innehåller torkmedel i påse, får ej förtäras.

  Valmistaja/Tillverkare: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

  EAN: 6417152000903

  Tuotenumero: OX50

  11 arviota tuotteelle OxyMag – magnesiumjauhe

  Powered by
  4,7
  Perustuu 11 arvioon
  1-5 11:n arvosteluista
  1. Toimii hyvin mainituilla tavoilla 😊👍

   (0) (0)
  2. Toimii kuten luvattiin. Otin 4vrk ja joka ilta lisäsin yhden mitallisen. Ensimmäisenä aamuna ei huomannut eroa, toisena aamuna oli jo useampi wc reissu, kolmantena täytyi olla wc lähellä koko päivän ja neljän mitallisen päivänä riitti aamu käynti wc:ssä. Oletan että kaksi mitallista kuurina on minulle sopiva annos jatkossa.

   (0) (0)
  3. Iltaisin ottanut ja aamulla vatsa toiminut kuin junan wc . Nyt ei tarvitse aamulla juoda paljon kahvia että vatsa toimisi . Virkeämpi aamulla ja yöllä hyvät unet . Suosittelen

   (0) (0)
  4. Vasta kerran kokeillut mutta toimi niinkuin pitikin joten käytän varmasti tarvittaessa uudestaan.Tämä olisi hyvä olla aina varalla kaapissa.

   (0) (0)
  5. Tuntuu muuten toimivan mutta mun vatsa on koko seuraavan päivän sekaisin ja äkkijuoksuja vessaan monia. Eli ei voi poistua kotoa koko päivänä. Enkä ottanut kuin ensin yhden ja seuraavaksi 2 mitallista.

   (0) (0)
  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Peruuta

  Kysymykset & Vastaukset

  Miksi oxymag jauheesta tulee niin kova nestehukka minimiannoksella? Armi Laukkanen vastasi 27-08-2023

  Moikka Armi! Kunhan nauttii tarpeeksi nestettä (vettä) tuotteen oton yhteydessä, niin nestehukkaa ei pitäisi missään nimessä päästä syntymään. On toki tärkeää nauttia vettä riittävästi. Jos natriumin (käytännössä suolan) saanti ruokavaliostaan on puutteellista, niin tämä saattaa osaltaan aiheuttaa pidemmässä juoksussa nestehukkaa. On tärkeää pitää huoli riittävästä nesteensaannista ja kunhan nestettä nauttii tarpeeksi ja ruokavalio on muutoin optimaalinen omalle kehotyypilleen, niin todennäköisyys nestehukalle on minimaalinen. Itse tuotteessa ei ole mitään sellaista, jonka aiheuttaisi nestehukkaa – kunhan tosiaan nesteen saanti sekä (laadukkaan raffinoimattoman) suolan määrä ruokavaliossa on itselleen optimaalisella tasolla.

  Tomi Savolainen vastausta 31-08-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (0)
  Pystyykö tuotetta käyttää pienillä lapsilla? Jos pystyy minkälaisella annostuksella? Jenna vastasi 26-08-2023

  Moikka Jenna! Tuote on suunniteltu pääasiassa aikuisten käyttöön. Tuotteen käytöstä lasten suhteen on hyvä konsultoida asiantuntevaa terveydenhuollon ammattilaista ennen käyttöä. Tuotteessa ei sinänsä ole mitään sellaista, mikä ei sopisi lapsille, mutta koska lapset ovat luonnostaan tietenkin paljon herkempiä aikuisiin verrattuna, niin vähintäänkin annoksen suhteen on oltava tarkkana. Jos lapsella on tarvetta laksatiivisen tuotteen käytölle, niin ensisijaisesti tulisi tarkastaa ruokavaliota vaikka yhteistyössä jonkun ravitsemusasiantuntijan kanssa. Jos kuitenkin syystä tai toisesta on satunnaista tai kroonista tarvetta laksatiiviselle tuotteelle lapsen suhteen, niin luontainen Oxymag voi olla hellävaraisempi vaihtoehto joihinkin muihin markkinoiden tuotteisiin verrattuna. Painavin sana tämän suhteen on kuitenkin lääkärillä tai muulla asiantuntevalla terveydenhuollon ammattilaisella. Jos tuotteen käyttö nähdään sopivaksi, niin annostus voisi olla alkuun 1/4 mittalusikallinen ja maksimissaan 1/2 mittalusikallista tarvittaessa. Mikäli tuotetta yliannostellaan, niin vaarana on lähinnä epämukava olo seuraavana päivänä ja mahdollisesti tarve useammille wc-käynneille päivän aikana. Tästä syystä annoksen suhteen on oltava tarkkana juuri erityisesti lasten suhteen, mikäli tuotteen käyttö nähdään asianmukaiseksi terveydenhuollon ammattilaisen toimesta.

  Tomi Savolainen vastausta 31-08-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (0)
  Käykö ärtyvälle suolistolle? On diabetes ja muita lääkkeitä. Henna Similä vastasi 26-08-2023

  Moikka Henna! Tämä riippuu hyvin monesta tekijästä, joten tietämättä sen tarkemmin, asiasta on hyvä neuvotella lääkärin tai muun asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

  Tomi Savolainen vastausta 31-08-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (0)
  Miten pitkä kuurin kannattaa olla? Mari Myllylä vastasi 22-08-2023

  Moikka Mari! Tämä riippuu pitkälti yksilöllisestä tarpeesta. Mikäli kärsii kroonisesta ummetuksesta, on aina ensisijaisesti hyvä selvittää ummetuksen juurisyy yhdessä vaikkapa asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Tuotetta voi käyttää turvallisesti tarvittaessa vaikka useamman viikonkin putkeen, mutta tarkemmin tietämättä tosiaan on hyvä keskustella aiheesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Useimmilla ummetus helpottaa jo melkoisen nopeastikin ensimmäisten annosten jälkeen, joten monessa tapauksessa krooninen ummetus voi helpottua merkittävästikin jo pian tuotteen käyttöönoton jälkeen. Kun ummetus alkaa helpottua, tarve tuotteen kroonisemmalle käytölle vähenee usein merkittävästikin. Tällöin tuotetta ei toki pidä nauttia niin usein, koska muutoin on vaarana lisääntyneet wc-käynnit ja mahdolliset ilmavaivat. Kehoa varovasti kuuntelemalla ja terveydenhuollon ammattilaista tarvittaessa konsultoimalla tuotteen käytölle löytynee juuri itselleen sopiva käyttöprotokolla.

  Tomi Savolainen vastausta 31-08-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (0)
  Montako mittalusikallista eli annosta tulee tuosta purkillisesta Marja Silvasti vastasi 09-08-2023

  Moikka Marja! Yksi mittalusikallinen painaa keskimäärin 800 mg (0,8 g), eli tällöin purkillisesta (50 g) saadaan reippaat 62 annosta (tarkemmin 62,5 annosta per purkki). Tuote on siispä hyvinkin riittoisaa erityisesti satunnaisessa käytössä, johon tuote on ensisijaisesti suunniteltukin.

  Tomi Savolainen vastausta 31-08-2023 kysymyksestä store manager
  (0) (0)

  Kysy kysymys

  Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

  Kiitos kysymyksestä!

  Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

  Virhe

  Warning

  Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

  Lisää vastaus

  Kiitos vastauksestasi!

  Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

  Virhe

  Warning

  An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: