Ilmainen noutopistetoimitus yli 89 € tilauksiin!

Osta nyt – maksa 30 päivän päästä!

Ale!
-20%

Olli Sovijärvi – Kolesterolitasot kuntoon -työpajan TALLENNE – Tasapainota lipidiarvosi luonnollisin keinoin!

Alkuperäinen hinta oli: 39,00 €.Nykyinen hinta on: 31,20 €.

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 39,00 

Lääkäri Olli Sovijärvi jakaa vuosien kokemuksensa ja uusimman tiedon selkeästi ja käytännönläheisesti, jotta osaat ottaa oppimasi asiat luontaiseksi osaksi arkeasi!

Hintaan sisältyvät: Työpajan tallenne + kattavat esitysmateriaalit (56 sivua)

  • Toimitus jopa 1-2 arkipäivässä kotiovelle tai noutopisteeseen
  • TerveysSummit-kampanjan aikana toimituksissa voi esiintyä viiveitä tilausruuhkan vuoksi
  • Ilmainen toimitus min. 89 € tilauksiin
  • Tutut ja turvalliset maksutavat - jopa 30 päivää maksuaikaa

Samankaltaisia tuotteita

Olli Sovijärven Kolesterolitasot kuntoon -työpajan TALLENNE
– Tasapainota lipidiarvosi luonnollisin keinoin!

– Saat työpajan videotallenteen ja esitysmateriaalin PDF-tiedostona (56 sivua)


Tässä työpajassa opit mm. seuraavista aiheista:

  • Korkea kolesteroli ja ateroskleroosi
    • Miten korkea kolesteroli vaikuttaa ateroskleroosiin?
    • Mitkä monet muut tekijät lisäävät riskiä?
  • ⁠Kokonaiskolesteroli
    • Mitä kokonaiskolesteroli kertoo terveydestä?
    • Mitkä ovat kokonaiskolesterolin optimaaliset tasot?
  • HDL-kolesteroli
    • Miksi HDL-kolesterolia kutsutaan ”hyväksi” kolesteroliksi?
    • Mitä positiivisia vaikutuksia sillä on elimistössä
    • Mitkä ovat HDL-kolesterolin optimaaliset tasot?
    • Miten HDL-tasoja voi nostaa?
  • LDL-kolesteroli ja LDL partikkelit
    • Miksi LDL-kolesteroli voi olla haitallista?
    • Mitä merkistystä on LDL-kolesterolin partikkelikoolla ja tiheydellä?
  • Triglyseridit
    • Mikä merkitys triglyserideillä on terveydelle?
    • Mitkä ovat optimaaliset tasot?
    • Mitkä asiat nostavat tai laskevat tasoja?
  • Hapettunut LDL
    • Mikä on hapettunut LDL ja miksi se on haitallista?
    • Miten se syntyy ja mitkä tekijät lisäävät hapettumista?
  • Lipoproteiini (a)
    • Mikä on geneettinen riskitekijä sydän- ja verisuonitaudeille eli lipoproteiini(a) ja miksi se on merkittävä?
    • Mikä on liian korkea taso ja miten tasoon voi vaikuttaa?
  • Hiljainen tulehdus ja sen alentaminen
    • Miksi hiljainen tulehdus on haitallista ja miten sitä voi vähentää?
  • Herkkä CRP
    • Mikä on herkkä CRP ja mitä se kertoo terveydestä?
    • Mikä on optimaalinen taso?
    • Mitä kohonnut taso merkitsee terveyden kannalta?
  • Insuliiniherkkyys ja sen kohentaminen
    • Miten insuliiniherkkyys vaikuttaa kolesteroliin ja sydänterveyteen?
    • Miten sitä voi parantaa?

Asiantuntijasi tässä työpajassa:

Lääkäri ja biohakkeri Olli Sovijärvi jakaa vuosien kokemuksensa ja uusimman tiedon selkeästi ja käytännönläheisesti, jotta osaat ottaa oppimasi asiat luontaiseksi osaksi arkeasi.

Työpajan hintaan sisältyy:

  • Työpajan tallenne – katso missä ja milloin hyvänsä!
  • Esitysmateriaalit – tallenna tai tulosta PDF omaan käyttöösi

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Suomalainen edelläkävijä vuodesta 1982

Lääkäri Kaarlo Jaakkolan perustama perheyritys, joka on kehittänyt innovatiivisia terveystuotteita yli 40 vuoden ajan suomalaisten tarpeisiin

Artesaanityötä Helsingissä

Valmistamme omat tuotteet tehtaassamme tinkimättömän laadukkaista raaka-aineista yhteistyössä tutkimuslaitosten ja terveysalan huippuasiantuntijoiden kanssa. Tuomme myös maahan maailman laadukkaimpia ja tutkituimpia terveystuotteita.

Missiona terveystiedon jakaminen ja kansanterveyden edistäminen

TerveysSummit-tapahtuman kautta jaamme ajankohtaista terveystietoa ilmaiseksi kaikille suomalaisille – jo yli 10 miljoonaa katselukertaa. Tieto kuuluu kaikille!

Yhteystiedot

Tehdas & varasto: Sirrikuja 4 D,
00940 Helsinki

Toimisto: Sirrikuja 4 A (3. krs.)

Puh. 040 04 13 105
info@biomed.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ilmaisen toimituksen ensimmäiseen tilaukseesi!

Maksutavat

Copyright 2025, Biomed