Biomed Oy
Etsi
Yleiset suodattimet
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

  (5 tuotearviota)
  (5 tuotearviota)

  35,90 

  Kärsitkö hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista, keuhkoputkitulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Mistä hengitysteiden sairaudet johtuvat? Miten hengitysteiden sairauksia hoidetaan ravitsemushoidolla?

  Varastossa

  Tuotetunnus (SKU): 978-952-68614-0-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

  Kuvaus

  Hengitysteiden tulehdukset ovat maailman yleisimpiä infektioita.

  Maailman terveysjärjestön tilaston mukaan hengitysteiden sairauksiin kuolee enemmän ihmisiä kuin sydän- ja verisuonisairauksiin. Suomessa sairastetaan vuosittain arviolta runsaat 6 miljoonaa hengitystietulehdusta, jotka aiheuttavat yli 3 miljoonaa menetettyä työpäivää. Jos potilas ei saa tehokasta ravintotekijälääkehoitoa, on odotettavissa yhä vaikeampia terveysongelmia.

  Jokainen altistuu yksilöllisesti erilaisille hapettaville aineille, jotka voivat vaurioittaa soluja ja altistaa sairauksille. Jokainen tulehdustila vaarantaa terveyden ja lisää tarvetta suojata soluja antioksidanteilla eli vitamiineilla, hivenaineilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla. Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on suoraan riippuvainen välttämättömien pienoisravintotekijöiden saannista. Esimerkiksi sinkin puutteesta kärsii maailmassa jo noin 2 miljardia ihmistä.

  “Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Se voi toteutua, kun mukaan otetaan ravitsemushoito, jonka keskeinen osa on ravintotekijälääkehoito. Tämä koskee myös hengitysteiden sairauksia. Ihmisessä on selvä, biokemiallinen puolustusjärjestelmä, joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.”

  – Kaarlo Jaakkola

  5 arviota tuotteelle Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

  Powered by
  4,6
  Perustuu 5 arvioon
  5 tähteä
  60
  60%
  4 tähteä
  40
  40%
  3 tähteä
  0%
  2 tähteä
  0%
  1 tähti
  0%
  Näytetään 3 arvostelua 5 arvostelusta (5 tähteä). Näytä kaikki 5 arvostelua
  1. Nimetön (Vahvistettu asiakas - ostanut tuotteen)

   Hyvä asiallinen kirja.

   (0) (0)
  2. Nina Hanski (Vahvistettu asiakas - ostanut tuotteen)

   Selkokielistä täsmällistä tietoa hengitystieongelmien hoidoista. Suosittelen hengitystieoireisille käytännön vinkkien saamiseksi.

   (0) (0)
  3. PIA-MARINA (Vahvistettu asiakas - ostanut tuotteen)

   TODELLINEN TIETOPAKETTI .

   (0) (0)
  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.