Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  TerveysSummit

  Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

  Suomen suurin terveystapahtuma tapahtuu marraskuussa 2023!

  Miljoonia katselukertoja saavuttanut TerveysSummit nettitapahtuma palaa jälleen marraskuussa 2023!

  Seuraavan TerveysSummitin teemana on Kroonisten sairauksien luontainen hoito!

  Tulevassa tapahtumassa näet ajankohtaiset täysin uudet haastattelut TerveysSummitin historian kaikkein suosituimmilta puhujilta.

  Ilmoittaudu ILMAISEKSI TerveysSummitiin

  Ilmottautumalla saat tuoreimmat TerveysSummit-uutiset heti ensimmäisten joukossa!

  “TerveysSummit on parasta mitä olen koskaan saanut netistä irti!”

   

  Miksi osallistuisit TerveysSummitiin?

  • Perustettu 2017
  • Järjestetty 11 kertaa netissä
  • Tapahtumassa viikon aikana + 2 000 000 katselukertaa
  • Katsotaan kymmenistä eri maista
  • Viimeksi + 26 000 TerveysSummitin sisäpiiriläistä rekisteröitynyttä katsojaa

  Opi nopeammin

  Nykyään netissä on saatavilla paljon ristiriitaista tietoa. Nyt pääset kuulemaan käytännönläheisiä, toimivia vinkkejä suoraan henkilöiltä, jotka ovat itse muuttaneet elämäänsä ja ovat auttaneet tuhansia ihmisiä muuttamaan elämäänsä.

  Käytännöllisiä vinkkejä

  Jokainen haastateltava antaa tehokkaita ja yksinkertaisia vinkkejä, joita voit alkaa toteuttamaan elämässäsi vaikka heti haastattelun jälkeen. 

  Katso ilmaiseksi

  Kaikki haastattelut ovat katsottavissa täysin ilmaiseksi, mutta vain rajoitetun ajan tapahtuman kestäessä.

  Vahva yhteisö

  Summittiin osallistujille on oma yhteisö, jossa he voivat vaihtaa ajatuksiaan ja saada tukea omaan tilanteeseensa.

  Voit osallistua mistä vain

  TerveysSummit tapahtuu kokonaan netissä, joten sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Säätät matkakuluissa ja matkustusajassa.

  Vankkaa kokemusta

  Haastateltavilla on aiheistaan vankka käytännönkokemus, joten he osaavat antaa katsojille toimiva neuvoja. Mukana on lääkäreitä, professoreita, kirjailijoita, valmentajia, terapeutteja jne.

  Haluatko todella parantaa hyvinvointiasi?

  Yksittäiset haastattelut tuovat ideoita ja inspiraatiota muutokseen. Haasteet alkavat usein siinä vaiheessa kun muutoksia pitäisi alkaa toteuttamaan arkielämässä.

  Biomed

  Mikä on TerveysSummit?

  Verkossa järjestettävä TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017 ja uudelleen toukokuussa 2018, maaliskuussa 2019 ja  tammikuussa sekä marraskuussa 2020.

  Tapahtumasta tuli netissä nopeasti jopa formuloita suositumpi ilmiö, jonka haastatteluja on katsottu vuosien kuluessa jo MILJOONIA kertoja.

  Tapahtuma järjestetään jälleen uudelleen toukokuussa 2021, entistä ehompana ja asiakaspalautteen mukaan edelleen kehitettynä!

  TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa päivittäin tapahtuma-aikaan. VIP-jäsenille videot ovat katseltavissa missä ja milloin tahansa kokonaisen vuoden ajan.

  Edellisten TerveysSummitien asiantuntijoina ovat loistaneet mm. Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkola, lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori Matti “Tohtori” Tolonen, kokonaisvaltaisen lääketieteen asiantuntija, yleislääkäri Erkki Antila, tietokirjailija Kaisa Jaakkola, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti Päivi Mäkeläinen, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, sekä ravitsemusterapeutti Marja Ruuti.

  Katso viimeisimmän tapahtuman ohjelma ja puhujat tästä >>

  Katso terveyden alan asiantuntijoiden haastattelut täysin ilmaiseksi!

  Rekisteröidy nyt niin saat tuoreimmat TerveysSummit-uutiset heti ensimmäisten joukossa!

  Osallistujien kommentteja

  Lue mitä mieltä osallistujat ovat

  TerveysSummitin tiimissä mukana:

  Tapahtuman järjestäjä
  Elias Jaakkola
  Biomed Oy

  Haastattelija ja tuottaja
  Karita Aaltonen
  Hyvinvointivalmentaja, juontaja

  Copywriter 
  Juho Tunkelo
  Biomed Oy

  Kuvatuottaja
  Ile Laine
  Liveo.fi


  Muut tuottajat
  Emilia Tuominen
  Biomed Oy

  Birgit Stenroos
  Biomed Oy

  Sometuottaja
  Anne Barck
  Biomed Oy

  Tapahtuman mentori
  Sami Vesamo

  Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

  Rekisteröitymisen jälkeen saat tuoreimmat TerveysSummit uutiset heti ensimmäisten joukossa!
  Ilmoittaudu ilmaiseksi – jo tänään!

  Mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen?

  Voit osallistua mistä vain
  TerveysSummit tapahtuu kokonaan netissä, joten sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Säätät matkakuluissa ja matkustusajassa.

  Vankkaa kokemusta
  Haastateltavilla on aiheistaan vankka käytännönkokemus, joten he osaavat antaa katsojille toimiva neuvoja. Mukana on lääkäreitä, professoreita, kirjailijoita, valmentajia, terapeutteja jne

  Vahva yhteisö
  Summittiin osallistujille on oma yhteisö, jossa he voivat vaihtaa ajatuksiaan ja saada tukea omaan tilanteeseensa.

  Käytännöllisiä vinkkejä
  Haluamme antaa katsojille mahdollisimman paljon hyötyä tästä tapahtumasta. Sovimme haastateltavien kanssa, että jokainen antaa konkreettisia, käytännöllisiä vinkkejä, joilla voi muuttaa oikeasti elämää ja parantaa hyvinvointia.

  Kysymyksiä & vastauksia

  K: Sopiiko tapahtuma minulle?
  Vastaus: Tapahtuma sopii kaikille omasta ja läheisten hyvinvoinnista kiinnostuneille

  K: Missä tapahtuma järjestetään?
  Vastaus: TerveysSummit toteutetaan kokonaan netissä toukokuussa 2021 osoitteessa www.terveyssummit.fi. Voit osallistua tapahtumaan mistä tahansa.

  K: Miten katson esitykset?
  Vastaus: Rekisteröidy katsojaksi ilmaiseksi tällä sivulla. Lähetämme sinulle sähköpostiin ilmoituksen ja linkit haastatteluihin, kun ne julkaistaan. Voit katsoa haastattelut tietokoneella tai mobiililaitteella.

  Jos sinulla on VIP-passi, löydät kaikki haastattelut VIP-sivuilta (www.terveyssummit.fi/vip)


  K: Mitä jos en ehdi katsoa kaikkia haastatteluita?
  Vastaus: Voit hankkia VIP-passin, jolla kaikki haastattelut ovat katsottavissa milloin haluat vuoden ajan.

  Edellisen tapahtuman VIP-passiin voit tutustua tästä: www.terveyssummit.fi/2020-vip-new-stars

  Kokemuksia

  Näin osallistujat kuvailevat TerveysSummitia

  Placeholder Image

  Kiitos aivan valtavasti TerveysSummitista! Kuuntelen esitelmiä uudestaan ja uudestaan ja aina ymmärrän jotain uutta! Kaarlo Jaakkolan (lääkärini parikymmentä vuotta jo) haastattelu oli todella hieno, hänen tinkimätön työnsä, en ymmärrä millä sanoilla oikein kuvaisin sitä työtä ja niitä oivalluksia, joita hän on hyödyksemme tehnyt! Ja se henki ja energia mikä välittyy jokaisesta luennoitsijasta ja haastattelijoista, he kaikki ovat aivan rakastettavia, heistä välittyy hyvyys, totuus, mitä oikein kirjoittaisin! Mieleni kohensi taas tänä aamuna Ilkka Rajala luennollaan! Olen todella kiitollinen, että järjestitte tämän ja annoitte tällaisen määrän tietoa meille täällä Suomessa!

  Anja

  Kurikka
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Koskaan ei ole ollut netistä näin paljon iloa, peukut tälle uudelle ajalle! Sanomattoman hyödyllinen viiden päivän jakso, miltei kaikki haastattelut kuunneltu ja muistiinpanoja tehty. Maitohapot, kuidut ja luuliemet heti käyttöön ja lisää juttuja pikkuhiljaa. Isot kiitokset järjestäjille, luennoitsijoille ja haastattelijoille. Ei voi olla vaikuttamatta suotuisasti kansanterveyteen. Sydämestäni toivon lisää samanlaista.

  Sisko

  Pyhäjärvi
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  TerveysSummit on parasta mitä olen koskaan netistä irti saanut! Monipuolinen paletti, jota haluan kerrata, kun jokin asia rupeaa askarruttamaan. Olen saanut elää terveenä tänne saakka (70v.). Vain kolesteroli on hiukan koholla, sen toivon ja uskon saavani ravinnolla kuntoon. Kuka se sanoikaan: ruoka olkoon lääkkeesi! Kiitos teille upeasta tietopaketista!

  Laura

  Rovaniemi
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  TerveysSummitin videohaastattelut olivat kaikki ajankohtaisia – olivat ne sitten ihmismieleen liittyviä tai kivun ja vaihdevuosien hoitoon. Ajankohtaisia myös siksi, että asiantuntijoista oli hyötyä myös ns. “terveille”: jos ei vielä ole vaihdevuosia, kuullulla tiedolla niihin voisi nyt valmistautua, jos vielä ei ole syöpää, niin nyt voisi ymmärtää mikä kasvattaa syöpäsoluja, jos on stressiä niin saa tietoa miten voisi hidastaa elämää, jos suolisto ei toimi joka päivä, niin nyt tietää mihin se voi johtaa jne. Vaikeatkin asiat eivät olleet liikaa ymmärtää, kuten esimerkiksi Erkki Antilan esitetty asia D-vitamiinin toiminnasta kehossa, tai Eija Pitkäsen esitetty asia raudan metkuista. Tämä ehkä tarkoittaakin sitä, että nyt halutaan enemmän paneutua omassa kehossa tapahtuviin prosesseihin. Aiheita asiantuntijoille esittää seuraavassa TerveysSummitissa omia tutkimustietoja ja kokemuksia olisi yltäkyllin!

  Lea

  Helsinki
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Tämä oli juuri sitä, mitä olen kaivannutkin jo pidemmän aikaa. Ihmiset, jotka ovat perehtyneet terveysasioihin, jakavat osaamistaan ja monet heistä omakohtaisten kokemusten kautta tietävät, millaisia oireita meillä saattaa olla. Olemme hiljaisesti kärsineet monenlaisista vaivoista tietämättä, että apua olisi saatavissa. Tuntuu, että nyt elämä kantaa. Todella hienoja haastatteluja, ymmärrettävästi esiin tuotuja. Monet meistä ovat joutuneet selvittämään oireitamme Omakannasta täysin latinaksi, jopa syöpäsairaat eivät ole saaneet lääkäriltään yhtään suomenkielistä opastusta. Olen jakanut kuulemaani somessa kaverilleni ja hyvää palautetta on tullut sieltäkin. Suurkiitokset kaikille ❤

  Liisa

  Helsinki
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Hei kaikki te siellä missä terveyttä opitaan. Koko viikonlopun kuullut summitissa luentoja ja nyt kokeilemaan oman terveyden ylläpitoa. Metsää rauhoittumaan, hyvää ruokaa suolistoon, liikuntaa ja hyvät yöunet. Näin jäi mulla aivokoppaan, vaik olen jo ennenkin seuraillut ainakin Paulaa mut myös Hidasta elämää. Kiitos vielä kerran OOTTE HYVIÄ! 

  Sirkka

  Rovaniemi
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Kiitos hienoista ja informatiivisista haastatteluista. Minua ilahdutti varsinkin lääkäreiden haastattelut, joiden myötä toivon asenteiden muuttuvan kokonaisvaltaista hoitoa kohtaan. Jaakkola ja muut korostivat myös yksilön vastuuta omasta paranemisesta. Se on myös yksi tärkeä lähtökohta.

  Irene

  Helsinki
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Kiitos ihan mahtavista luennoista. Oli kyllä niin hyviä aiheita laidasta laitaan. Mielenkiinnolla tuli katsottua ja taas miettii tarkemmin omia valintojaan päivittäin. Itse vakavasti sairaana olleena tiedän mikä merkitys on terveellisellä elämäntavoilla, henkisellä jaksamisella ym. Nyt lupaan itselleni taas pitää parempaa huolta terveydestäni. Kiitos ?

  Maria

  Eura
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Tykkäsin kovasti, katsoin haastatteluita monesta eri aiheesta, jokaisesta haastattelusta jäi jokin tärkeä opettavainen asia mieleen ja pohdin asioita vielä mielessäni useampaan kertaan uudestaan. Haastattelut palauttivat mieleen myös jo opittuja juttuja, mitkä pitäisi vaan ottaa itselle käytännössä käyttöön. Kiitos paljon tämän järjestämisestä.

  Sari

  Kaarina
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Aivan huippu tapahtuma, nyt kaatui konservatiivinen lääketiede, kyllä se vaan niin on, että krooniset sairaudet jyllää tulehduspohjalta ja nyt se tuli hyvin kerrottua kansalle. Jokainen voi itse vaikuttaa ja ottaa vastuun omasta terveydestään. Toivottavasti nyt alkaa muutos lääketieteen saralla ja lääkärien koulutusta mietitään uusiksi. Kiitos ja uutta odotellen, näillä menetelmillä päästään kerralla kansan keskuuteen ja saadaan parempaa potilaan hoitoa. Kiitos

  Aila

  Rantasalmi
  maalis 5, 2021
  Placeholder Image

  Kiitos, kiitos, kiitos teille!! Tämä antoi minulle vielä suuremman varmistuksen siitä, että olen lähtenyt opiskelemaan oikeaa alaa (FLT)! Sain isäni kuuntelemaan näitä myös ja hänen ajatukset heräämään vielä paremmasta voinnista ja se oli suurin kiitollisuuden aihe tästä summitista 

  Irene

  Jyväskylä
  maalis 5, 2021

  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki