LATAA TÄNÄÄN ILMAISEKSI: Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja (arvo 35,90 €)

Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla -kirja vastaa mm. näihin ajankohtaisiin kysymyksiin: Mitä tehdä jos kärsii hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista, keuhkoputkitulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Miten hengitysteiden sairauksia ennaltaehkäistään ja hoidetaan ravitsemushoidolla? Millä ravintolisillä ja ruokavaliovalinnoilla on vaikutusta immuniteettimme toiminnalle?

Kirjoittanut Kaarlo Jaakkola

Hengitysteiden tulehdukset ovat maailman yleisimpiä infektioita

Maailman terveysjärjestön tilaston mukaan hengitysteiden sairauksiin kuolee enemmän ihmisiä kuin sydän- ja verisuonisairauksiin. Suomessa sairastetaan vuosittain arviolta runsaat 6 miljoonaa hengitystietulehdusta, jotka aiheuttavat yli 3 miljoonaa menetettyä työpäivää. Jos potilas ei saa tehokasta ravintotekijälääkehoitoa, on odotettavissa yhä vaikeampia terveysongelmia.

Jokainen altistuu yksilöllisesti erilaisille hapettaville aineille, jotka voivat vaurioittaa soluja ja altistaa sairauksille. Jokainen tulehdustila vaarantaa terveyden ja lisää tarvetta suojata soluja antioksidanteilla eli vitamiineilla, hivenaineilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla.

Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on suoraan riippuvainen välttämättömien pienoisravintotekijöiden saannista. Esimerkiksi sinkin puutteesta kärsii maailmassa jo noin 2 miljardia ihmistä.

“Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Se voi toteutua, kun mukaan otetaan ravitsemushoito, jonka keskeinen osa on ravintotekijälääkehoito. Tämä koskee myös hengitysteiden sairauksia. Ihmisessä on selvä, biokemiallinen puolustusjärjestelmä, joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.”

– Kaarlo Jaakkola

KERRO MYÖS KAVEREILLESI – JAA SIVUA ILMAN RAJOITUKSIA!

 

Täytä lomake ja lataa opas

Oppaan tilaamalla liityt myös uutiskirjelistallemme. Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon kaikista eduista, tulevista luennoista ja tapahtumista sekä mielenkiintoista lukemista terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.