Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Olen raahelainen lääkäri ja Antioksidanttiklinikoiden toimitusjohtaja. Pidän vastaanottoa kaikilla Antioksidanttiklinikoilla – Helsingissä, Tampereella, Raahessa ja Oulussa.

  Klinikoiden toimitusjohtajana jatkan Kaarlo Jaakkolan viitoittamalla tiellä, jolla on hoidettu kymmeniä tuhansia potilaita käyttäen apuna tarkkoja laboratoriomittauksia, joilla selvitetään tarkasti jokaisen potilaan oma ravitsemustila.

  Näillä mittauksilla selvitetään kunkin potilaan vitamiini-, hivenaine-, kivennäisaine- ja rasvahappotaseet.

  Ainoastaan näiden mittausten avulla on mahdollista saada selville tarkasti ja täsmällisesti ravitsemuksen todelliset tarpeet, ja lähteä korjaamaan siltä pohjalta elimistön tilannetta.

  Saatujen tulosten ja ravintoainetaseiden perusteella potilaillemme annetaan kirjallinen suositus määräajaksi yksilöllisistä tukilääkityksistä ja elintapasuosituksista.

  Potilaamme ovat saaneet hyviä tuloksia ravitsemushoidoilla niin rappeutumissairauksien kuten sydän- ja verisuonisairauksien, allergioiden, reuman, neurologisien sairauksien ja
  syöpäsairauksien hoidossa.

  Mikroravinteiden vajaus- ja puutostilat ovat suuri ongelma Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan – ei ainoastaan kehitysmaissa vaan myös kehittyneissä maissa. Puutokset heikentävät optimaalista terveyttä ja aiheuttavat immuunivajetta.

  Tässä kirjoittamassani esitteessä opastan sinut yksityiskohtaisesti ravitsemushoitojen maailmaan. Kerron lisäksi ravintoainekohtaisesti niiden parhaista lähteistä ruokavaliosta sekä laboratoriomittausten osalta suositeltavista tavoitearvoista.

  Lämpimästi tervetuloa ravitsemushoitojen piiriin,
  Pyry Suonsivu

  KERRO MYÖS KAVEREILLESI – JAA SIVUA ILMAN RAJOITUKSIA!

  Toivomme, että jaat tämän huippuasiantuntijoiden tekemän oppaan myös somessa, jotta kavereillasikin on mahdollisuus saada eväitä terveempään elämään ilmaiseksi.

  Täytä lomake ja lataa opas

  Oppaan tilaamalla liityt myös uutiskirjelistallemme. Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon kaikista eduista, tulevista luennoista ja tapahtumista sekä mielenkiintoista lukemista terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

  Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

  Lue tietosuojaseloste
   Laske toimituskulut
   Päivitä kuponki