Pelottaako lähestyvät vaihdevuodet tai kärsitkö häiritsevistä oireista? Tuntuvatko vaihdevuodet vielä kaukaisilta, mutta unesi on alkanut heikentymään tai ärtyneisyys kasvamaan? Onko kenties kiertosi lyhentynyt tai vuodot runsastuneet?

Sinä ja kehosi olette monimutkaisessa muutostilassa, ja tiedon puute tekee tilanteesta entistä sekavamman. Vaihdevuosiin sekä niitä edeltäviin esivaihdevuosiin voi liittyä fyysisiä ja emotionaalisia oireita, ja yleinen asenne yhteiskunnassa on usein negatiivinen tai jopa pelkoa lietsova: onko tämä vanhenemisen merkki? Onko naiseuteni menetetty?

Älä anna vaihdevuosien olla vuosia epävarmuutta ja häiritseviä oireita!

Vaihdevuosien negatiivinen kaiku ei ole vain turha pelko, se on myös epäedullista sinulle ja terveydellesi. Kuumat aallot, mielialan vaihtelut, univaikeudet - nämä voivat olla paljon enemmän kuin vain "vaihe", jos et tiedä, miten hallita niitä. Monille naisille tarjotaan vain hormonikorvaushoitoa ilman muita vaihtoehtoja tai tietoa siitä, mitä voit tehdä itse vaikuttaaksesi oireisiin ja yleiseen hyvinvointiisi.

Voimaannu vaihdevuosista

Farmasian tohtori ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen Niina Suni tarjoaa sinulle viiden viikon mittaisen kokemuksen, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä vaihdevuosissa todella tapahtuu ja miten voit ottaa ohjat omiin käsiisi.

Käytä hyväksesi TerveysSummit-tarjous tähän ainutlaatuiseen kurssiin ja lähde nyt mukaan -50 % edullisemmin hintaan 99 € (norm. 199 €)

Kurssi alkaa keskiviikkona 22.11.

Kurssin kattava viikko-ohjelma

Viikko 1: Johdanto – Mitä ovat vaihdevuodet?

Ensimmäinen askel ongelman ratkaisemisessa on sen ymmärtäminen. Tämä viikko antaa sinulle tarvittavat perustiedot vaihdevuosisiirtymästä, siihen liittyvistäoireista ja niiden roolista elämässäsi. Tieto on valtaa, ja tämän viikon jälkeen tunnet olevasi paremmin varustautunut kohtaamaan tämän elämänvaiheen omilla ehdoillasi.

Ymmärrät paremmin, mitä kehossasi tapahtuu, ja voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti oman hyvinvointisi parantamista.

Viikon sisältö:

 • Mitä ovat esivaihdevuodet ja vaihdevuodet: Tieto vapauttaa sinut yhteiskunnan pelottelusta ja antaa sinulle objektiivisen katsauksen tilanteeseesi.
 • Esivaihdevuosien ja vaihdevuosien toteaminen: Oppimalla kuinka nämä elämänvaiheet diagnosoidaan, voit tulla tietoisemmaksi omasta kehostasi ja sen muutoksista.
 • Tyypilliset oireet: Tiedon avulla voit tunnistaa, ovatko kokemasi oireet normaaleja ja miten voit niitä hallita.
 • Vaihdevuodet tärkeänä siirtymävaiheena: Ymmärtämällä vaihdevuosien merkityksen, voit omaksua positiivisemman näkemyksen tästä elämänvaiheesta ja nähdä sen mahdollisuutena eikä uhkana.

Tämän viikon jälkeen tunnet itsesi voimaantuneemmaksi ja valmiimmaksi navigoimaan vaihdevuosien vesissä. Selkeä ymmärrys siitä, mitä on tapahtumassa, on ensimmäinen askel kohti hallitumpaa ja onnellisempaa elämää.

Viikko 2: Mitä vaihdevuosissa tapahtuu ja miksi se on tärkeää?

Viikko 2 keskittyy kehosi sisäisiin muutoksiin vaihdevuosien aikana. Käsittelemme yksityiskohtaisesti naishormonien roolia ja muita kehollisia muutoksia, jotta voit ymmärtää syvällisesti, mitä tässä elämänvaiheessa on meneillään. Ymmärrys auttaa sinua tekemään tietoisia valintoja ja ottaa hallinnan omasta hyvinvoinnistasi.

Opit, kuinka kehosi ja hormonisi vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, mikä auttaa sinua tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään mahdollisia oireita tai terveyshaittoja.

Viikon sisältö:

 • Muutokset naishormoneissa: Käsittelemme, miten hormonitasot muuttuvat tässä elämänvaiheessa.
 • Miten vaihdevuodet eroavat normaalista kuukautiskierrosta: Ymmärrät, mitä kehossasi tapahtuu ja miksi, sekä kuinka se erottuu aiemmista elämänvaiheista.
 • Muut muutokset kehossa: Luodaan yleiskatsaus muihin mahdollisiin fysiologisiin muutoksiin, kuten painonvaihteluihin tai energiatasojen heittelyyn.
 • Miksi kaikki eivät saa häiritseviä oireita: Selvitämme, miksi jotkut naiset eivät koe merkittäviä oireita ja miten sinäkin voit olla yksi heistä.
 • Vaikutus terveyteen tulevaisuudessa: Tutkimme, kuinka tämä elämänvaihe voi vaikuttaa pitkäkestoiseen terveyteen, kuten luustoon, mielen ja sydämen terveyteen, ja mitä voit tehdä asian hyväksi nyt.

Viikon päätteeksi olet entistä tietoisempi omasta kehostasi ja sen tarpeista. Opit tekemään fiksumpia valintoja, jotka eivät ainoastaan auta sinua tänään, mutta myös varmistavat paremman huomisen.

Viikko 3: Vaihdevuosisiirtymän tukeminen

Nyt keskitymme siihen, kuinka voit tukea itseäsi tässä tärkeässä siirtymävaiheessa. Tieto on valtaa, mutta käytännön toimet ovat avain. Tämä viikko tarjoaa sinulle konkreettisia keinoja, joilla voit tukea omaa hyvinvointiasi esivaihdevuosien aikana.

Opit kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin ja keinoja, joilla voit itse vaikuttaa oireisiin ja elämänlaatuun. Sinusta tulee aktiivinen toimija omassa hyvinvointitarinassasi, ei vain sivustaseuraaja.

Viikon sisältö:

 • Stressi, kuormitus, uni ja vrk-rytmi, palautuminen: Käymme läpi stressin vaikutukset esivaihdevuosioireisiin ja annamme vinkkejä parempaan palautumiseen ja unen laatuun.
 • Hyöty: Opit hallitsemaan stressiä ja kuormitusta, mikä voi vähentää tai jopa eliminoida esivaihdevuosioireita.
 • Liikunta: Tutustumme eri tyyppisiin liikuntamuotoihin, jotka voivat tukea sinua tässä elämänvaiheessa.
 • Hyöty: Saat ymmärryksen siitä, kuinka liikunta voi olla avainasemassa hormonitasapainon ylläpitämisessä ja yleisen hyvinvoinnin tukemisessa.
 • Ravinto, verensokeritasapaino ja insuliiniherkkyys: Käsitellään ruokavalion merkitystä esivaihdevuosien hallinnassa.
 • Hyöty: Opit, miten ruokavalio voi vaikuttaa hormonitasapainoon ja miten voit käyttää tätä tietoa hyväksesi.
 • Ravintolisät ja yrtit: Esittelemme ravintolisät ja yrtit, jotka voivat auttaa esivaihdevuosioireiden hallinnassa.
 • Hyöty: Saat työkaluja luonnolliseen itsehoitoon ja opit tunnistamaan, milloin niiden käyttö on perusteltua.
 • Maksa ja suolisto: Syvennymme vielä maksan ja suoliston rooliin hormonitasapainossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.
 • Hyöty: Ymmärrät, kuinka maksan ja suolistonsisäelinten terveys vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja mitä voit tehdä tukeaksesi niitä.
 • Tulehdus: Käsittelemme tulehduksen roolia esivaihdevuosissa ja hormonitasapainossa ja keinoja sen hallintaan.
 • Hyöty: Ymmärrät, miten tulehdus vaikuttaa hormonitasapainoon ja hyvinvointiin ja saat keinoja sen hallintaan.
 • Hormonihäiriköt: Otamme katsauksen hormonihäiriköihin - kemikaaleihin ja aineisiin, jotka voivat vaikuttaa hormonitasapainoosi.
 • Hyöty: Saat tietoa siitä, miten välttää tai minimoida näiden aineiden vaikutus, mikä voi tuoda huomattavaa helpotusta oireisiin.
 • Ajatusten ja uskomusten voima - voiko niillä olla merkitystä esivaihdevuosissa?
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi: mitkä kaikki tekijät vaikuttavat terveyteemme ja hormonitasapainoomme

Tämän viikon jälkeen sinulla on kattava ymmärrys ja konkreettinen "työkalupakki" vaihdevuosisiirtymän hallintaan. Olet valmis tekemään tietoisia valintoja, jotka tukevat sinua tässä merkittävässä elämänvaiheessa. Sinulla on nyt laaja-alainen näkemys eri tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa vaihdevuosiin. Näin ollen voit tehdä vielä yksilöllisempiä ja tiedostavampia valintoja matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Viikko 4: Näin pysyt kärryillä “suuren siirtymän” eri vaiheissa

Tämä viikko on omistettu sille, kuinka voit seurata ja ymmärtää vaihdevuosien etenemistä omassa kehossasi. Opit merkit, joita kehosi lähettää, ja miten voit tulkita niitä paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Tieto on valtaa, ja tämän viikon jälkeen tunnet olevasi enemmän kartalla omasta terveydestäsi.

Saat konkreettisia työkaluja ja mittareita, jotka auttavat sinua seuraamaan vaihdevuosien etenemistä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ennakoivaan toimintaan ja auttaa sinua tehdessäsi yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Viikon sisältö:

 • Kuinka seurata vaihdevuosien etenemistä: Opit tunnistamaan ensimmäiset merkit ja ymmärtämään, milloin on aika konsultoida lääkäriä tai tehdä muita muutoksia.
 • Hyöty: Tietoinen seuranta antaa sinulle mahdollisuuden puuttua ajoissa mahdollisiin haasteisiin, joita saatat kohdata.
 • Mitä kuukautiskierto voi kertoa: Selvitämme, kuinka kuukautiskierto ja sen muutokset voivat olla oireita tai indikaattoreita vaihdevuosien etenemisestä.
 • Hyöty: Opi kuuntelemaan kehoasi ja hyödyntämään kuukautiskiertoa työkaluna omassa hyvinvointityössäsi.
 • Hormonivalmisteiden vaikutus kiertoon ja vaihdevuosiin: Käsitellään hormonivalmisteiden roolia ja mahdollisia vaikutuksia, niin hyviä kuin huonojakin.
 • Hyöty: Saat kuvan hormonivalmisteiden eduista ja haitoista, jolloin voit tehdä perustellun päätöksen niiden käytöstä.

Viikon lopulla tunnet itsesi varmemmaksi omassa kyvyssäsi tunnistaa ja hallita esivaihdevuosien tuomia muutoksia. Sinulla on selkeämpi kuva siitä, milloin ja miten ottaa yhteys terveydenhuoltoon ja mitä voit tehdä itse omaksi hyväksesi.

Viikko 5: Katsaus, kysymykset ja kohti tulevaisuutta!

Tämä on kurssin päätös- ja kiteytysviikko, jossa yhdistämme kaikki opitut asiat ja keskitymme siihen, miten voit soveltaa näitä tietoja ja taitoja käytännössä omassa elämässäsi.

Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaisia vastauksia kysymyksiisi ja suunnitella tulevaisuuden polkuasi. Voit odottaa saavasi tarvittavat työkalut ja tiedot siitä, miten voit itse vaikuttaa elämääsi positiivisesti tämän siirtymävaiheen aikana.

Viikon sisältö:

 • Kysymyksiin vastaamista: Avoin kysymys- ja vastaustilaisuus, jossa voit saada selkeyttä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin
 • Hyöty: Saat yksilöllisiä neuvoja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään omaa tilannettasi paremmin.
 • Yhteenveto ja kertaaminen: Käymme läpi kurssin keskeisimmät opit ja oivallukset.
 • Hyöty: Saat kirkkaan kuvan siitä, mitä olet oppinut ja miten voit soveltaa näitä oppeja omassa elämässäsi.
 • Tukea oman elämän luomiseen: Keskitymme erityisesti siihen, miten voit jatkaa positiivisten muutosten tekemistä esivaihdevuosien aikana ja sen jälkeen
 • Hyöty: Saat konkreettisia työkaluja ja suunnitelmia, jotka tukevat sinua siirtymävaiheen aikana ja sen jälkeen, vahvistaen kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Tämä viikko antaa sinulle mahdollisuuden koota ajatuksesi, tehdä suunnitelmia ja saada henkilökohtaista ohjausta. Se toimii ponnahduslautana kohti positiivista ja hallittua esivaihdevuosien ja vaihdevuosien kokemusta.

Kurssi alkaa jo keskiviikkona 22.11.

Lähde mukaan -50 % alennuksella hintaan 99 € (norm. 199 €)

06
Päivää
.
 
18
Tuntia
.
 
40
'Minuuttia
.
 
45
Sekuntia

You missed out!

Tarjous päättyy ti 21.11. klo 23.59

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin - ihan mistä tahansa syystä kunhan kerrot sen meille - voit pyytää rahasi takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Oletko valmis ottamaan hallinnan omasta hyvinvoinnistasi ehkä elämäsi kaikkein tärkeimpinä vuosina?

Jos olet valmis kohtaamaan vaihdevuodet uusin silmin ja hyödyntämään tätä ainutlaatuista aikaa elämässäsi, älä odota enää yhtään hetkeä.

Vaan käytä hyväksesi TerveysSummit-tarjous tähän ainutlaatuiseen kurssiin.

Liity nyt ja ala elää elämäsi parasta aikaa – vaihdevuodet voivat olla voimavara, ei enää heikkous! 

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

- Niina Suni

Haluamme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden päästä mukaan muuttamaan elämäänsä. Osallistumalla tälle kurssille saat Niinan mukaan oppaaksesi ja yhteisön voimaannuttavan tuen edullisemmin kuin yhden lääkärin vastaanottokerran hinnalla.

Jos näet tämän tekstin niin olet mukana valitussa ryhmässä ja sinulla on nyt mahdollisuus osallistua kurssille 99 euron hintaan (muille kurssin hinta on 199 euroa). Eli alle kolmen euron sijoituksella päivässä voit ottaa elämällesi täyden uuden suunnan!

Miten Voimaannu vaihdevuosista -verkkokurssi käytännössä toimii?

 • Kurssi alkaa keskivikkona 22.11.2023 ja kestää 5 viikkoa. Voit opiskella materiaalit läpi omaan tahtiisi. Kurssi on videopainotteinen.
 • Kaikki uudet kurssin materiaalit avautuvat aina keskiviikkoisin klo 8.00 helppokäyttöiselle kurssialustalle.
 • Saat hyvin perusteellisen, mutta tiiviin tietopaketin kaikista kurssin viikkoaiheista.
 • Voit keskustella ja jakaa kokemuksiasi kunkin viikon aiheesta kurssin keskusteluosioissa.
 • Viikolla viisi järjestetään Zoomissa avoin kysymys- ja vastaustilaisuus, jossa voit saada selkeyttä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.
 • Kurssin aikana pidetään yhteensä kaksi webinaaria, joissa Niina vastaa kysymyksiin.
 • Kurssiviikkojen jälkeen kurssialusta pysyy avoinna vielä 2 kuukauden ajan 21.2.2024 asti, joten voit rauhassa käydä läpi kurssia aina kun itsellesi parhaiten sopii.

Lähdetkö mukaan?

Kurssi alkaa keskiviikkona 22.11.

Tämän verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

Huom! Kurssi on tarkoitettu itseopiskeluun, eikä kurssilla annettuja ohjeita tule tulkita yksilöllisinä hoitosuosituksina. Keskustele aina hoidoista, lääkityksistä ja käyttämistäsi ravintolisistä hoitavan lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi kanssa.  

0
  0
  Ostoskori
  Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
   Laske toimituskulut
   Päivitä kuponki