Mistä on kyse? Katso esittely:
Jo yli 5000 suomalaista on kohentanut ravitsemustilaansa ja terveyttään lääkäri Olli Sovijärven valmennuksessa - onko nyt Sinun vuorosi?
Ravitsemustila kuntoon 2.0 -valmennuksesta saat perusteelliset tiedot eri ravintotekijöistä, näiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin ja parhaimmat lähteet ruoka-aineista.
Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten eri ravintotekijöitä voi ja kannattaa elimistöstä mitata. Ravintolisien osalta lääkäri Olli Sovijärvi on penkonut melkoisen viidakon läpi ja etsinyt ne laadukkaimmat sekä turvallisimmat vaihtoehdot eri ravintotekijöiden täydentämiseen, mikäli monipuolinen ravinto ei riitä näiden saantia turvaamaan.
Valmennuksesta saatavan tiedon avulla opit kuinka saavutat paremman, optimaalista terveyttä tukevan ravitsemustilan loppuelämäksesi.
Olli Sovijärvi on kasannut valmennukseen Suomen laajimman katsauksen ravitsemuksesta ja ravintoaineista, joka sisältää paljon ennennäkemätöntä tietoa, jota ei ole koskaan ennen julkaistu suomenkielellä.
"Olen koonnut tähän 8 viikon valmennukseen kaiken sen informaation, jonka avulla on mahdollista tasapainottaa oman elimistön ravitsemustila ja optimoida eri ravinteiden saanti.
Ravinnosta kirjoitetaan paljon, lisäravinteita syödään mainoslauseiden ja suositusten perusteella ja tietoa on jos jonkinlaisista ruokavalioista pilvin pimein. En ole kuitenkaan törmännyt missään systemaattiseen ja helposti saatavissa olevaan tietoon siitä, miten voidaan päivittää eri ravintoaineiden saanti yksilön kannalta optimaaliselle tasolle.”
-Olli Sovijärvi - Valmentajasi
Tietoa on kaikkialla, mutta mitä konkreettisesti hyödyt tästä kurssista ja saat VAIN tällä kurssilla...
Tämän valmennuksen vankan tietopaketin saatuasi:
- 1Säästät rahaa - Säästät ruoka- ja lisäravinnekustannuksissa välttämällä heikkolaatuiset tuotteet.
- 2Tuet terveyttäsi - Valmennuksen avulla opit, kuinka sairauksia aiheuttavat ja ylläpitävät ravinnepuutokset voidaan korjata.
- 3Tiedät - Miten ravintoaineiden pitoisuudet mitataan oikein. Koko verkkovalmennuksen sisältö perustuu tutkimuksiin ja sisältää asianmukaiset lähdeviitteet.
- 4Osaat valita parhaat terveystuotteet tuhansien markkinoilla olevien joukosta... Olli paljastaa omat suosikkinsa!
Lääkäri Olli Sovijärven Ravitsemustila kuntoon 2.0 -verkkovalmennus
Lähde nyt mukaan hintaan 127 €
Raudanpuute on maailman yleisin ravitsemuksellinen puutostila
Globaalisti 30 % ihmisistä on aneemisia ja näistä puolella on raudanpuutteesta johtuva anemia. Suomessa lähes puolella naisista on joskus elämänsä aikana ollut raudanpuutetta!
Raudan tarve lisääntyy erityisesti raskauden ja imetyksen aikana sekä myös lapsilla kasvuiässä. Kasvissyöjillä ja vegaaneilla on selvästi lisääntynyt riski raudanpuutteen kehittymiselle.
Aikuisilla havaitaan jodin puutosta erityisesti alueilla, joissa jodin pitoisuus maaperässä on selvästi alentunut (mm. Suomi ja Pohjois-Eurooppa). Globaalisti on arvioitu, että jopa 30% maapallon väestöstä kärsiin jodin puutteesta!
Ihmisten joditasot ovat laskeneet peräti 50 % viimeisen 30v aikana. Jodin puutos voi aiheuttaa mm. kilpirauhasen vajaatoimintaa ja struumaa
Yhdysvaltalainen biokemian ja molekyylibiologian professori Bruce Ames on tutkinut syöpää ja ikääntymistä usean vuosikymmenen ajan. Amesin kehittämän teorian (triage theory of micronutrients and aging) mukaan elimistösi käyttää puutostilassa eri sisäelimien ravinnevarastoja senhetkisen terveyden ylläpitoon.
Ames toteaakin yksiselkoisesti:
"Elääksesi mahdollisimman pitkään tulisi mikroravinteiden optimaalinen tarve täyttää koko elämän ajan!
Millaista palautetta aiemmin kurssin käyneet ovat antaneet?
Tässä vain murto-osa palautteista, joita olemme saaneet jo tuhansien suomalaisten käymästä supersuositusta verkkokurssista:
“
"Aivan mahtavaa tietoa ja materiaalia asioista joista luulin tietäväni ennestään paljon, mutta näyttää siltä että oli korkea aika päivittää tietoni ravitsemuksen suhteen. Tämä kurssi on kyllä täyttänyt odotukseni! En olisi millään pystynyt itse netistä haalimaan näin rutkasti todella rahanarvoista tietoa siitä miten ylläpitää ja hoitaa oman kehonsa elintärkeitä toimintoja ja saada niin paljon muutakin tutkittua tietoa."
“
"Ihan äärettömän hyvä hinta-laatu -suhde. Paljon kirjallista ja muutakin tavaraa. Kaiken lukeminen/kuuntelu tulee viemään aikaa mutta paljon hyvää ja tärjeää asiaa. :) Ei mennyt raha hukkaan. <3"
-Tarja
“
"Tuhannet kiitokset kurssista! Kurssimateriaali oli tosi laadukas, johdonmukainen ja luettavuus oli erinomaista. Itse pidin kovasti niistä listauksista, joissa näkyi, että mistä ruoka-aineesta saa parhaiten eri ravinteita. Fineli kun ei kerro kaikkea ja ulkomaisista lähteistä tiedon suodattamiseen olisi palanut itseltäni hulluna aikaa... Arvostan kovasti myös sitä, että toit neutraaliin sävyyn esille niin hyvät kuin huonot puolet eri tyyppisistä ja merkkisistä ravintolisistä."
“
""Todella mahtava tietopaketti. Olen käyttänyt ja tutustunut vitamiineihin jo 1970-luvulta lähtien. Uskon niiden voimaan. Tämä Ollin vitamiini- ja hivenainepaketti on aivan omaa luokkaansa. Kiitos!"
Tapaa opastajasi kohti täydempää ravitsemusta ja terveyttä:
Lääkäri Olli Sovijärvi, Ravitsemustila kuntoon 2.0 -verkkovalmennuksen isä
Olli Sovijärvi on lääketieteen lisensiaatti ja kokonaisvaltaisen lääketieteen yksi pioneereista Suomessa.
Hän on ainoa lääkäri Suomessa, jolla on lisäksi psykologis-filosofinen Integraaliteorian koulutus John F. Kennedy Universitystä. Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla.
Vuosina 2013–18 Sovijärvi harjoitti lääkärin ammattiaan yksityisellä ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon keskittyvällä klinikalla, jossa toimii funktionaalista lääketiedettä harjoittavia lääkäreitä, hoitajia sekä Suomen ainoa hivenainelaboratorio. Tällä hetkellä Sovijärvi keskittyy ensisijaisesti ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävien sisältöjen tuotantoon. Sovijärvi pitää myös koulutustilaisuuksia ja esitelmiä erityisesti biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravintokysymyksistä sekä suoliston tasapainon hoidosta.
"Valmennuksessa tulet saamaan perusteelliset tiedot eri ravintotekijöistä, näiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin ja parhaimmat lähteet ruoka-aineista. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten eri ravintotekijöitä voi ja kannattaa elimistöstä mitata.
Ravintolisien osalta olen penkonut melkoisen viidakon läpi ja etsinyt ne laadukkaimmat sekä turvallisimmat vaihtoehdot eri ravintotekijöiden täydentämiseen, mikäli monipuolinen ravinto ei riitä näiden saantia turvaamaan."
LÄHDE KOKEILEMAAN KAIKESSA RAUHASSA ILMAN RISKIÄ:
BIOMEDIN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!
HUOM! Muistathan Biomedin 100% tyytyväisyystakuun:
Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin - ihan mistä tahansa syystä kunhan kerrot sen meille - voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä kurssin alkamisesta.
RAVITSEMUSTILA KUNTOON 2.0 -VERKKOKURSSIN VIIKKO-OHJELMA
Tämä ainutlaatuinen 8 viikon verkkokurssi sisältää mm. nämä jatkuvalle hyvinvoinnillesi elintärkeät aiheet:
VIIKKO 1
Nyt laitetaan valmennus käyntiin ja syvennytään rasvaliukoisiin vitamiineihin
Mitä Ravitsemustila kuntoon -verkkokurssi tarjoaa? Kuka on Olli Sovijärvi? Ravinteiden saanti, imeytyminen ja mittaaminen.
VIIKKO 2
Vesiliukoiset vitamiinit tutuiksi
- B1-vitamiini (tiamiini)
- B2-vitamiini (riboflaviini)
- B3-vitamiini (niasiini)
- B5-vitamiini (pantoteenihappo)
- B6-vitamiini (pyridoksiini)
- B7-vitamiini (biotiini)
- B9-vitamiini (folaatti)
- B12-vitamiini (kobalamiinit)
- C-vitamiini (askorbiinihappo)
VIIKKO 3
Matka kivennäis- ja hivenaineiden inspiroivaan maailmaan alkaa, luvassa yksi kattavimmista katsauksista ikinä
VIIKKO 4
Syvennytään rasvahappojen vaikutukseen terveydelle
VIIKKO 5
Mitä ovat antioksidantit ja muut tärkeät ravintoaineet ja miten niiden saanti optimoidaan tukemaan terveyttä?
VIIKKO 6
Tärkeimpien aminohappojen sekä hiilihydraattien merkitys ravitsemuksessa
- Välttämättömät aminohapot
- Ei-välttämättömät aminohapot
- Hiilihydraatit (sokerit, oligosakkaridit, polysakkaridit)
VIIKKO 7
Mikä on kolesteroliaineenvaihdunnan merkitys?
- Kolesteroli (kokonaiskolesteroli)
- HDL-kolesteroli (Kol-HDL)
- LDL-kolesteroli (Kol-LDL)
- Triglyseridit (fS-Trigly)
- Hapettunut LDL (ox-LDL)
VIIKKO 8
Laboratorioarvot - hiljainen tulehdus, verenkierto ja veren kolesteroliarvojen säätely
- Aspartaattiaminotransferaasi (ASAT)
- Alaniiniaminotransferaasi (ALAT)
- Glutamyylitransferaasi (GT)
- Kreatiniini (Krea)
- Herkkä CRP (hs-CRP)
“
"Kiitos tästä kurssista, on todella hyvää tietoa, kestää hetkisen omaksua ja tietoa on tullut todella paljon. Olen tosi tyytyväinen, että osallistuin tälle kurssille, ettei ole enää mutu-tiedon varassa. Ostin itselleni joululahjaksi Biohakkerin käsikirjan, se on nykyään minun "raamattuni."
-Riitta
Muista, että loppujen lopuksi oman terveydentilan tasapainon ylläpito koostuu hyvin pienistä yksittäisistä teoista. Ongelmana vain on, että harva tietää juuri ne oikeat teot, millä mm. oma ravitsemustila pysyy aukottomana!
Siksi tarvitaan todellisen asiantuntijan tekemä kurssi, jolla silmäsi avautuvat sille mitä TODELLA tarvitset!
Saat kaiken tämän Ravitsemustila kuntoon 2.0 -verkkovalmennuksesi mukana:
Lääkäri Olli Sovijärven Ravitsemustila kuntoon 2.0 -verkkovalmennus
Osallistu nyt hintaan 127 €
TAI
Tilaa nyt pakettihintaan myös kattava Laboratoriotulokset haltuun -kurssi!
Saat molemmat kurssit yhteishintaan 150 €
(norm. 254 €)
Haasta nyt itsesi ja lähde kurssille, joka saattaa olla viimeinen terveyteen liittyvä sijoituksesi mitä edes tarvitset!
PS. On täysin mahdollista, että sinulla on ravitsemuksen puutostila, jonka olemassaolosta et vielä tiedä mitään koska se on oireeton! Korkeintaan saatat huomata kasan omituisia oireita puutostilan jatkuessa. Kun puutostila on jatkunut tarpeeksi kauan, siitä voi syntyä vakavempia oireita tai se voi luoda pohjan sairauksien puhkeamiselle. Ota siis nyt jo hyvissä ajoin selvää miten pysyt terveenä pitkään ja turvaat korkean elämänlaadun pitkäksi aikaa.
PPS. Tiedätkö sanonnan “vähäinen tieto on vaarallista”? Se tarkoittaa käytännössä mm. sitä, että voit tietämättäsi vahingoittaa terveyttäsi. Ja vain koska et ole ottanut huomioon kaikkea mitä nykyään on pelkästään ravinnosta vaikea saada. Mikroravinteet, kivennäis- ja hivenaineet… vesi- ja rasvaliukoiset vitamiinit… rasvahapot, aminohapot… hiilihydraatit ja tietenkin antioksidantit… Kuka näistä pysyy kartalla? Lähinnä lääkäri Olli Sovijärvi pysyy. Siksi tarvitset asiantuntijan apua optimaalisen ravintotilan virittämisessä. Lähde mukaan, tämä mahdollisuus ei välttämättä enää toistu!
Usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Kiinnostaisi tietää, että markkinoiko lääkäri valmennuksessa suoraan Biomedin valmisteita vai onko mukana muitakin tuotteita?
Kyseessähän ei ole lisäravinnekurssi vaan kurssi eri ravintotekijöistä ja niitä tukevista ruoka-aineista. Lisäravinteet ovat vain tarpeen vaatiessa tätä, lisä-ravinteita. Biomed hoitaa kurssin markkinoinnin ja lääkäri Olli Sovijärvi vastaa kurssin sisällöstä, joka on objektiivinen ja tieteeseen perustuva. Lisäravinteiden osalta suosituksiin on otettu eri ravinteiden kohdalle parhaimmat ja laadukkaimmat vaihtoehdot, jotka täyttävät laatustandardit niin puhtaudesta, laadusta kuin toimivuudestakin.
Jos on Biohakkereiden käsikirja sekä lisäaineistot kahlattu ja Vatsa kuntoon-kurssi käytynä ja paljon harrastuneisuutta aiheen tiimoilta, niin tuoko tämä kurssi silloin varsinaisesti mitään uutta? Ts. kannattaako silloin osallistua vai meneekö kertaamiseksi?
Kyllä tuo ja paljon. Kurssilla ei ole juurikaan mitään samaa materiaalia mitä Biohakkerin käsikirjassa. Kyseisessä teoksessa emme ole käyneet yksityiskohtaisesti läpi varsinaisia ravintotekijöitä, johon taas tämä kurssi erityisesti keskittyy. Kurssilla tulee olemaan hyvin runsaasti materiaalia kirjallisessa muodossa, mutta myös videoina ja muuna mediana.
Ravitsemustieto on kyl yks terveen elämän peruskivistä. Häiritsee kieltämättä vaan konsepti, että sinä maksat kurssin vetäjälle siitä, että hän voi markkinoida sinulle tuotteitaan.
Tämä on yleinen harhaluulo, joka ei pidä paikkansa. Kurssin tuottaa lääkäri Sovijärvi, joka ei itse valmista lisäravinteita eikä ole osakkaana lisäravinteita valmistavassa yrityksessä. Biomed puolestaan vastaa ainoastaan kurssin markkinoinnista, eikä ole kytköksissä kurssin sisältöön millään tavalla. Kurssin tarkoituksena on pääasiallisesti antaa ihmisille syventävää tietoa eri ravintotekijöistä.
Kuinka paljon verkkokurssilla painotetaan yksityiskohtien merkitystä kokonaisuudessa. Yksi yleisimmistä ongelmista vastaavissa kursseissa on yksityiskohdilla hifistely, lahjakkaasti unohdetaan että suurin osa käsitellyistä aiheista on totaalisen marginaalisia, eikä niistä saada käytännön hyötyä laisinkaan (plasebo-vaikutus, lähinnä).
Panostus on kokonaisuudessa yksityiskohtia lukuunottamatta. Kyseessä on systemaattinen analyysi eri ravintotekijöistä ja niiden vaikutuksista elimistössä + yhteisvaikutukset. Kurssi on hyvää syventävää tasoa esim. korkeakouluissa opiskeleville mutta sopii toisaalta myös maallikoille, joilla ei ole edeltävää perustietoa ravintotekijöistä.
Onko kaavailuissa Q & A-sessio kurssilaisille, eli voi vapaasti kysyä kurssiin liittyviä kysymyksiä online, saaden vastauksensa samantien? Veikkaisin, että moni saisi hyviä täsmennyksiä tällä metodilla, pääsääntöisesti ongelmakohdat samankaltaisia oppijoilla, kun taasen oppimisen suunnittelija väkisinkin tulee vähän sokeaksi tekemälleen (näin yleensä).
Kurssialustan online-ympäristössä voi esittää kysymyksiä, joihin lääkäri Sovijärvi vastaa päivittäin. Ihmiset voivat myös keskustella eri aiheista keskenään.
Ravitsemustila kuntoon -verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:
Huom! Tätä verkkokurssia ja siinä esitettyjä sisältöjä ei voida pitää hoitosuosituksina, eikä se toimi lääketieteellisenä hoito-oppaana. Keskustele hoidoista aina ensin lääkärisi tai terapeuttisi (esim. FLT, ravintoterapeutti jne.) kanssa, ennen kuin aloitat mitään lisäravinteita, rohdoksia tai muita valmisteita. Osa ravintolisistä ja kasvirohdosvalmisteista saattaa vaikuttaa lääkkeiden tehoon. Mainitse tarvittaessa lääkärille käyttämistäsi ravintolisistä ja rohdosvalmisteista.
Ravintolisiä koskevissa kysymyksissä kannattaa keskustella myös ravintolisiin ja kasvirohdosvalmisteisiin perehtyneiden ammattilaisten (mm. fytonomien, luontaistuoteneuvojien) kanssa. Kurssin sisältö on ensisijaisesti tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi.