OLETKO KÄRSINYT NÄISTÄ OIREISTA?

 • Väsymys, mielialaongelmat tai päänsärky
 • Ruoansulatusvaikeudet: ummetus, närästys, refluksioireet, ilmavaivat tai krooninen ripuli
 • Rasvaisen ja käristetyn ruoan sopimattomuus
 • Veren sokeri- ja rasvaarvojen jatkuva kohoaminen
 • Jatkuvat iho-oireet
 • check
  Epätavallinen hikoilu tai palelu
 • check
  PMS- tai vaihdevuosioireet
 • check
  Katkonainen uni
 • check
  Ylipaino, vyötärölihavuus, vaikeutunut painonhallinta

Niin yllättävältä kuin se ehkä kuulostaakin, 
maksan toiminta 
voi olla kaikkien näiden oireiden taustalla...

"Maksaongelmat ovat nousseet jo kansantaudiksi Suomessa ja neljäsosalla meistä... eli ainakin 1,38 miljoonalla suomalaisella on jo rasvamaksa!"

Alkuperäinen kuva: Marja Ruuti, Terve maksa-kirja

Tiedätkö miksi nämä ongelmat kärjistyvät juuri kesän jälkeen?

Jos olet kuten useimmat suomalaisista, kesäloman jälkeen paluu normaaliin arkeen ei välttämättä suju ihan kivuttomasti. 

Vähän väsyttää, pikkuasiat ärsyttää, alakuloakin ehkä… yksinkertaisesti "ketuttaa" paluu normaaliin.

Mutta mitä jos syy ei olekaan paluussa arkeen, vaan mielipahankin juuret voivat johtaa maksan ylikuormitukseen?

Harva nimittäin tulee ajatelleeksi mitä kaikkea normaalin kesän kuluessa tulee tehdyksi: 

 • - Grilliruokaa takapihan ex tempore -juhlissa
  - Paljon hedelmämehuja helteiden jatkuvaan nestehukkaan
  - Kesäjuhlissa napsitaan erinäisiä sokeripitoisia herkkuja
  - Tavallista reippaampaa alkoholin käyttöä, vaikka pienissäkin kertaerissä

Vaikka kaikki nämä ovatkin pieniä ja normaaleja arjen rasituksia kehollesi, toistuessaan ne rasittavat maksaa yhdessä ja erikseen ihan äärimmilleen!

Ja nyt arjen koittaessa vaarana on, että tätä salakavalasta piilorasituksesta johtuvaa väsymystä "lääkitään" runsaalla kahvilla ja herkuilla.

Se on täysin ymmärrettävää, mutta lopulta vain pahentaa asiaa.

Me Biomedillä haluamme antaa oikeita ratkaisuja oikeisiin arjen ongelmiin.


Siksi lähiaikojen teemamme onkin: miten pidät kehosi kuninkaan eli maksan mahdollisimman terveenä!


"

"Maksan sairauksissa täytyy kääntyä lääkärin puoleen, mutta varsinainen hoito löytyy usein ruokakaupasta."


Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti -Terve maksa -kirjan kirjoittaja


Miksi maksan terveydelle on tehtävä jotain juuri nyt?

 • Miljoona rasvamaksaa ei voi olla väärässä: jotain on tehtävä ja pian!

 • Kesän jälkeen on aika huomioida maksa ja elää uudenlainen syksy: täynnä elinvoimaa, mieliala korkealla, unohtaa turha kaamosväsymys

Nyt olemme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittäneet ennennäkemättömän tehokkaan ratkaisun maksasi tervehdyttämiseksi...

Helli maksaasi –verkkokurssi kertoo neljässä, viikon välein sinulle lähetettävässä moduulissa kaiken oleellisen maksaremontista. 

Sen jälkeen KAIKKI muuttuu kehossasi! 
Niin keskeisesti maksa vaikuttaa koko muun kehosi toimintaan.

Voit kerrata oppimaasi aina kun haluat, missä vain vaikka kännykästäsi marraskuun loppuun asti. Osan materiaaleista voit myös vapaasti tallentaa omalle tietokoneellesi ja käyttää hyväksesi loppuelämäsi ajan.

Helli maksaasi -verkkokurssin keskeinen anti:

 • Ymmärrät maksan merkityksen: Käymme läpi maksan keskeiset tehtävät ja miksi maksa on huipputärkeä elin – jota ei yleensä voi vaihtaa, uuden sydämenkin saa helpommin
 • Saat tietää mitkä tekijät ovat maksaongelmien taustalla ja toisaalta tärkeimpiä kun laitetaan maksaa kuntoon:  Ravinnon merkitys keskeinen
 • Opit tunnistamaan jos maksasi oireilee: Kerromme myös helppotajuisesti ilman lääketieteellistä jargonia mistä kannattaa lähteä liikkeelle omassa arjessa.
 • Havahdut välttämään turhat sudenkuopat, joihin arjessa helposti eksyy: Monet jokapäiväiset asiat kuormittavat maksaa liikaa – usein turhaan. Kerromme ne pienetkin asiat, jotka ainakin kannattaa jättää välistä ja joita et luultavasti tule edes kaipaamaan kun olet oppinut niiden merkityksen maksasi rasittajina.
 • Kuulet miten maksa vaikuttaa ja kuinka sitä kannattaa tukea elämän eri vaiheissaMaksa ja seniori-ikä, lasten maksatilanne – huolestuttava!, raskausaika ja maksan terveys
 • Perehdyt maksan kiehtoviin vaikutuksiin mielen toiminnalle. Huonosti voiva maksa voi olla jopa syy alakuloon, väsymykseen ja masennukseen.: maksa ja mielenterveys, maksan vaikutus mielialaan ja jaksamiseen
 • Hellit maksaasi pienillä askelilla, kohti pysyviä tuloksia: Maksan tervehdyttämiseksi ei ole pikaratkaisua tai lääkkeitä olemassa. Valmennuksesta saat käyttöösi mahtavan tietopaketin lisäksi simppelit käytännön ohjeet, joilla tuet maksasi terveyttä pitkässä juoksussaKerromme ruokavalio- ja elämäntapaohjeiden lisäksi myös maksan parhaat apuaineet: ravintolisät, yrtit ja villivihannekset ja käymme läpi mitä tarkoittaa maksan puhdistaminen ja kuinka se toteutetaan.

Kotimaisen huipputiimin yhteistyön tuloksena valmistunut verkkokurssi!

 • 1
  Terve maksa -kirjan kirjoittaja Marja Ruuti, yksi maksan terveyden johtavista asiantuntijoista koko Suomessa
 • 2
  Huippukokeneet verkkokurssin tekijät, tietokirjailija ja hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä ja Jouko Kivimetsä - ovat auttaneet tuhansia suomalaisia mm. aivojen hyvinvointiin tähtäävillä kursseillaan
 • 3
  Biomedin ja TerveysSummitin tekijät neuvonantajina kurssin suunnittelussa

Tältä ainutlaatuiselta kurssilta saat mm:

 • 1

  Keskeisen, huolella valitun tiedon maksan merkityksestä ja hellimisestä: ei turhaa dataa, ei vaikeita termejä, ei mutu-tietoa vaan faktoja.

 • 2
  Noin 3 eurolla päivässä, eli alle yhden valmisruoan hinnalla saat satoja kertoja toimiviksi todetut neuvot maksan terveydeksi ja parhaimmat ruokareseptit.
 • 3

  Ohjeita ja vinkkejä maksan hoitamiseen sekä kirjallisina että videoina ja äänitteinä, joista asiat on helppo omaksua. Voit kuunnella luentoja vaikka työmatkalla kuulokkeilla tai tehdessäsi arkiaskareitasi.

 • 4
  Arjen maksaystävällisiä vaihtokauppoja, joissa annamme monilla jokapäiväisessä käytössä olevien maksaa rasvoittavien ruokien ja juomien tilalle vieläkin herkullisempia vaihtoehtoja, jotka tukevat energiatasoja ja pitkää ikää.
 • 5
  Käytännönläheistä tietoa maksan hyvinvointia tukevasta ravinnosta, tärkeimmistä ravintoaineista, yrteistä ja rohdoksista. Valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse pohtia ruoka- tai terveyskaupassa, että mitkä ovat toimivimpia tuotteita tukemaan maksaa ja elinvoimaa. Asiantuntijamme paljastavat ne sinulle.
 • 6
  Kurssiosallistujana saat yksinoikeudella todella merkittäviä etuja terveystuotteisiin, -kirjoihin ja palveluihin. Säästät kurssin hinnan jo pelkästään hyödyntämällä alennukset omien luottotuotteiden hankinnassa.
 • 7
  Parhaat vinkit maksan puhdistukseen
 • 8
  Stressi kuormittaa maksaa. Valmennuksessa opetamme sinulle myös parhaat rentoutusharjoitukset ja pohdintatehtäviä, joiden avulla omaksut opit helpoiten ja saat pysyviä tuloksia stressinhallintaan.
 • 9
  Neljän viikon aikana on mahdollisuus kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme aina tarvittaessa! Pelkästään tämä ominaisuus valmennuksessamme tuottaa jo hyviä tuloksia…

Loistava uutinen: et välttämättä tarvitse lääkäriä - voit itse vaikuttaa maksasi terveyteen omilla valinnoillasi... kunhan tiedät mikä on oleellista maksasi hellimisessä. Lähde siis mukaan upouudelle Helli maksaasi -verkkokurssille! 

Saat kokonaisen tiimin Suomen arvostetuimpia asiantuntijoita avuksesi! 

Helli maksaasi -tiimi auttaa sinua näkemään maksasi tärkeyden osana hyvinvointiasi, ja pitämään sen terveenä.

Vasemmalta: Jouko Kivimetsä, Marja Ruuti ja Raija Kivimetsä

Pysäytä nyt maksasi kuormitus -
lähde verkkovalmennukseen!

"Ei hätää vaikka et olisi tähän mennessä tehnyt vielä paljonkaan maksasi hyväksi. 4 viikkoa kestävässä Helli maksaasi -verkkovalmennuksessa opetamme sinulle lähes kädestä pitäen, kuinka voit laskea maksan kuormitusta, löytää maksaa parhaiten tervehdyttävän ruokavalion ja laskea maksaasikin kuormittavaa stressitilaa merkittävästi käytännön harjoitteillamme

Paljastamme myös vuosikymmenten kokemuksella löytämämme parhaat ravintolisät, yrtit, rohdokset ja kymmenet herkulliset reseptit, joiden avulla saat nopeutettua maksan tervehtymistä. Koska maksa vaikuttaa kehosi jokaisen solun toimintaan, jokaisella pienelläkin muutoksella, jonka teet elämässäsi maksan hyväksi on todellista merkitystä. ”

– Helli maksaasi -verkkokurssin tekijät

HUOM! Muista 100% tyytyväisyystakuu: Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta. 

kokeile kaikessa rauhassa:
biomedin 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!


Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen kurssiin 21 päivän sisällä kurssin alusta, 

voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne mielellämme.

Koska jos et saa haluamiamme tuloksia, emme edes halua rahojasi.

Niin varmoja olemme Helli maksaasi -kurssin voimasta.

Valmennus alkaa elokuun lopussa ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi ohjeet sähköpostitse.

VIELÄ PÄÄSET MUKAAN ENNAKKOVARAAJAN EDULLA
1.9. KLO 23.59 ASTI, JONKA JÄLKEEN HINTA NOUSEE!

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Jatkatko riskillä maksasi kuormittamista... vai haetko JO helpotusta?

Lähde NYT mukaan VERKKOKURSSILLE - 
vielä ehdit ENNEN MYYNNIN LOPPUMISTA!

"Ei hätää vaikka et olisi tähän mennessä tehnyt vielä paljonkaan maksasi hyväksi. 4 viikkoa kestävässä Helli maksaasi -verkkovalmennuksessa opetamme sinulle lähes kädestä pitäen, kuinka voit laskea maksan kuormitusta, löytää maksaa parhaiten tervehdyttävän ruokavalion ja laskea maksaasikin kuormittavaa stressitilaa merkittävästi käytännön harjoitteillamme

Paljastamme myös vuosikymmenten kokemuksella löytämämme parhaat ravintolisät, yrtit, rohdokset ja kymmenet herkulliset reseptit, joiden avulla saat nopeutettua maksan tervehtymistä. Koska maksa vaikuttaa kehosi jokaisen solun toimintaan, jokaisella pienelläkin muutoksella, jonka teet elämässäsi maksan hyväksi on todellista merkitystä. ”

– Helli maksaasi -verkkokurssin tekijät

Osallistu nyt huippuvalmennukseen ennakkovaraajan edulla yli 24 % edullisemmin
voimassa 1.9. 23.59 asti kunnes myynti päättyy 
75 € (99 €)

PS. Tiesitkö, että huonosti toimiva maksa on usein myös painonpudotuksen esteenä? Kun saat vihdoin olennaiset ohjeet maksasi päivittäiseen hyvinvointiin, voi olla että mielialasi ja yleisen hyvinvointisi parantuessa myös painonpudotus onnistuu helpommin. Harva tietää mm. että jo yksi karkkipussi voi kuormittaa maksaa huomattavasti...

PPS. Oletko koskaan käyttänyt säännöllisesti lääkkeitä? Harva selviää nykymaailmassa kokonaan ilman niitä. Maksan kannalta vain valitettavasti lääkkeet kuormittavat huomattavasti, ja mitä pidemmälle ehdit elää sitä enemmän kuormitusta on syntynyt. Lähde nyt mukaan kurssille, niin näytämme miten vähennät maksasi kuormitusta ja jopa poistat vanhoja rasituksia detox-ohjeilla. 

Helli maksaasi - kurssin on tehnyt yhteistyössä:

Updating…
 • Ostoskori on tyhjä.