Suojele nyt aivojasi nykyajan rasitteilta:

 "Hae nyt uutuuskurssilta tutkimusten vahvistamat salat muistisairauksia ehkäisevään ruokavalioon ja pohjusta itsellesi kirkkaita ja elinvoimaisia vuosia pitkälle tulevaisuuteen!"

Kurssi alkaa maanantaina  3.4. 

Oletko sinäkin huomannut omakohtaisesti kuinka arjen haasteet rasittavat aivojamme  kohtuuttomasti?

Yksipuolinen ruokavalio... jatkuvasti koholla olevat stressitasot... liikunnan vähäisyys... ylipaino...

ja muut tämän ajan haasteet asettavat eteemme jatkuvaa rasitusta johon tulisi reagoida aivojemme tähden!

Aivot ovat tänä päivänä kovilla jokaisella meistä, mutta onneksi niiden terveyteen voidaan merkittävästi vaikuttaa.

Olemme kehittäneet käänteentekevän verkkokurssin, jonka ohjeilla otat ennalta ehkäisevän terveydenhoidon kovimmat keinot avuksesi muistisairauksilta suojautumisen tueksi.

"Uusimpien tutkimusten mukaan 30-50 % muistisairauksista voidaan ehkäistä hyvillä elämäntavoilla!"

Nämä kaikki uuden ajan riskitekijät väijyvät aivojesi terveyden tiellä!

 • fyysisen työn ja liikunnan väheneminen menneiden vuosikymmenten ruumiillisesta työstä
 • ylipaino
 • palauttavan unen ja levon puute
 • lisääntyvä stressi
 • ympäristömyrkyt
 • prosessoitu ruoka, erityisesti nopeasti imeytyvät hiilihydraatit ja käsitellyt rasvat
 • kasvanut keskimääräinen elinikä
 • hiljainen, matala-asteinen tulehdus...

...ja kuten varmaan arvaat, listaa voisi jatkaa helposti vaikka kaksinkertaiseksi.


Aivomme elävät nykypäivän riskien ristitulessa, joka elinikämme pidetessä tulee aiheuttamaan entistä enemmän muistisairauksia...


Asiantuntijoiden mukaan 20 v. kuluessa muistisairauksien määrä tulee kaksinkertaistumaan, joten nyt kannattaa lukea tämä sivu keskittyneenä loppuun!

Muistikurssilla hoidat kuuden viikon ajan aivojasi - saat
nämä muistia virkistävät opit käyttöösi koko loppuelämäksesi!

Säilytä muistisi ruokavaliolla –verkkokurssi kertoo kuudessa viikossa kaiken oleellisen aivojen ja muistin toiminnan tukemisesta. 


Voit kerrata oppimaasi aina kun haluat, missä vain vaikka kännykästäsi. Kirjalliset materiaalit voit myös vapaasti  tallentaa omalle tietokoneellesi ja käyttää hyväksesi loppuelämäsi ajan.

Marja Ruuti
Laillistettu ravitsemusterapeutti
Säilytä muistisi ruokavaliolla -kurssin vetäjä

”Tältä kurssilta saat paljon ratkaisukeinoja, joilla autetaan aivoja pysymään kunnossa, estetään muistisairauden eteneminen tai vähintäänkin siirretään tai hidastetaan sitä, ja jopa palataan sairauden alkuvaiheesta kohti tervettä aivotoimintaa.

Kurssimateriaalissa on perustietoutta aivoista ja muistisairauksista sekä
käytännön ohjeita aivoterveyden ylläpitoon erityisesti ravinnon avulla. Mukana on myös syvällisempää tietoa niille, joita kiinnostaa tietää enemmän ihmiskehon ja aivojen toiminnoista ja muistisairauksien taustoista.


Lämpimästi tervetuloa tälle kurssille!"

Tärkeää faktatietoa muistisairauksista mitä et ehkä tiennyt:

 • Suomessa sairastuu vuosittain noin 14 500 henkilöä muistisairauksiin ja suurin osa heistä (70 %) Alzheimerin tautiin
 • Kaikkiaan on Suomessa noin 200 000 ihmisellä kognitiivinen toimintakyky lievästi heikentynyt (eli miten pystyy käsittelemään tietoa, miten muistaa, miten pystyy keskittymään, havainnoimaan ympäristöä, tekemään päätöksiä ja oppimaan uusia asioita)
 • Lisäksi lievästä muistisairaudesta kärsii noin 100 000 ja keskivaikeasta tai vaikeasta muistisairaudesta n. 93 000 henkilöä
 • Seuraavan 20 vuoden kuluessa muistisairauksien määrä tulee arviolta kaksinkertaistumaan
 • Kyseessä on maailmanlaajuinen epidemia (koko maailmassa muistisairaita on n. 50 miljoonaa)
 • Muistisairauksia esiintyy huomattavasti enemmän naisilla kuin miehillä (varmaa syytä siihen ei tiedetä)
 • Alzheimerin taudin syytä ei tiedetä varmasti (tosin Alzheimer-potilaita hoitaneella ja jopa parantaneella Dr. Bredesenillä on oma käsityksensä)
 • Alzheimerin tautiin toimivaa lääkettä ei ole pystytty kehittämään eikä sellaista ole lähivuosina tulossakaan - lääkkeillä pystytään vain lievittämään oireita

Avain muistisairauksien ehkäisyyn löytyy terveellisistä elämäntavoista ja ruokavaliosta (löydät käytännönläheiset ohjeet ensimmäistä kertaa kootusti 6 viikon "Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkokurssilta!)

Kurssi alkaa maanantaina 3.4.

Lähde nyt mukaan kurssille hintaan 149 €

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta - ilman mitään kysymyksiä!

Millä laaja-alaisilla keinoilla sinä ja minä voidaan taistella muistisairauksia vastaan (jopa ennaltaehkäisevästi)?

Tässä muutama yksinkertainen nosto muistikurssin ainutlaatuisesta tarjonnasta aivojesi tueksi:

 • Opit sammuttamaan matala-asteista tulehdusta ruokavaliolla (kokkaa mahdollisimman paljon itse, lisää väriä lautaselle marjoilla ja kasviksilla, vältä prosessoitujen ruokien pahoja piilokaloreita... tarkemmat ohjeet kurssilta.)
 • Kuulet miten selvität omat riskitekijäsi mittauksilla, kuten herkkä CRP, ApoE4-geenitesti (kurssilla opetetaan kaikki muistisairauksien kannalta oleellisimmat laboratoriokokeet)
 • Pääset vaalimaan aivo-suoli-akselin terveyttä esim. riittävällä kuidun saannilla ja suoliston mikrobiston tukemisella (kuulet myös Marjan suosikki terveystuotevinkit aivojen tueksi!)
 • Löydät nimenomaan aivojen kannalta parhaat liikuntamuodot
 • Saat ohjeet aivoja rasittavien toksiinien poistoon kehostasi
 • Valmennuksesta saat käyttöösi mahtavan tietopaketin lisäksi simppelit käytännön ohjeet, joilla tuet muistiasi pitkässä juoksussa. 

Mitä muistikurssin jo aiemmin käyneet sanovat siitä?

Tuhannet kiitokset erinomaisesta kurssista. Näiden tärkeiden asioiden pariin pääsee onneksi jatkossakin virkistämään muistia. Marjan perinpohjainen ja sympaattinen hankalienkin asioiden esitystapa teki kurssista hyvin mielenkiintoisen.

Mikko

Lämmin kiitos Marjalle upeasta kokonaisuudesta. Vaikka asiat tuttuja minulle, niin näin tiivistettynä ja selkeästi koostettuna uskon, että moni saa todellista hyötyä. Perustelut tarpeellisia, jolloin menee hyvin ymmärrykseen myös niiden ihmisten arkeen, jotka eivät ole alaan perehtyneitä. Tällaisista asioista ei todellakaan puhuta liikaa - etenkään julkisuudessa - ja ei ainakaan näin selkeästi.

Tuija

Olipa todella hyvä kurssi, sanoisin jopa että paras. Sain monia kokeilemisen arvoisia asioita omaan elämääni.
Marja Ruuti vastasi kaikkiin kysymyksiin asiallisesti ja ymmärrettävästi. Hänen äänensä oli miellyttävä ja rauhallinen. Tämä jätti sellaisen tunnelman, ettei hänellä ole kiire mihinkään.

Liisa

Tämä kurssi on ollut erittäin mielenkiintoinen ja antoisa. Onpa minulle tullut elämäntapamuutoksiakin, lisää yritän koko ajan saada aikaan. Aivojumppa on mahtava!!!! Olet todella nähnyt vaivaa meidän kurssilaisten puolesta. Tämä on mielestäni Biomedin paras kurssi, johon olen osallistunut. Kiitos vielä kerran!

Eva

Hienosti toteutettu kurssi, jonka webinaarit olivat kurssin suola! Marja on huikea ammattilainen ja häneltä sai vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Kurssin sisältö oli johdonmukainen ja kansantajuinen, vinkit ja ohjeet kaikkien toteutettavissa. Kurssi antoi myös luottamusta siihen, ettei koskaan ole liian myöhäistä alkaa pitää huolta terveydestään!

Marjut

Marja Ruutille kiitos muistikurssista, kurssi selkeä, sisälsi syventävää tietoa. Hyvää myös se, että sai vinkkejä ennaltaehkäisyä ajatellen ja tietoa, mitä tutkimuksia voisi teettää.

Tuula

Ravitsemusterapeutti Marja Ruutin opissa hoidat kuuden viikon ajan aivojasi ja saat parhaat ohjeet aivojen terveyden säilyttämiseksi ja muistin hoitamiseksi läpi elämän!

Tältä ainutlaatuiselta kurssilta saat:

 • Keskeisen, huolella valitun tiedon muistisairauksien ehkäisystä ja hoidosta elintavoilla
 • Noin 2 eurolla päivässä, eli alle yhden valmisruoan hinnalla saat satoja kertoja toimiviksi todetut neuvot aivojen terveydeksi
 • Ohjeita ja vinkkejä, joista asiat on helppo omaksua
 • Käytännönläheistä tietoa aivojen hyvinvointia tukevasta ravinnosta, tärkeimmistä ravintoaineista, yrteistä ja rohdoksista. Valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse pohtia ruoka- tai terveyskaupassa, että mitkä ovat toimivimpia tuotteita tukemaan aivoja ja muistia. Asiantuntijamme Marja Ruuti paljastaa ne sinulle.
 • viikon ajan voit kysyä neuvoja Marjalta aina tarvittaessa! Pelkästään tämä ominaisuus valmennuksessamme tuottaa jo hyviä tuloksia.
 • Kurssiin kuuluu 4 viikoittaista Zoom-kyselytuntia ravitsemusterapeutti Marja Ruutin kanssa aina viikon alussa maanantaisin. Kyselytunneista tulee myös tallenteet kurssialustalle.
 • Vertaistukea ja vinkkejä muilta kurssilaisilta kurssin keskusteluosioissa, joissa voit jakaa omia kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa.

Kotimaisen huipputiimin yhteistyön tuloksena valmistunut verkkokurssi, jota tarvitsee yhä useampi!

 • Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti kurssin tekijä ja valmentajasi kurssilla
 • Biomedin ja TerveysSummitin tekijät neuvonantajina kurssin suunnittelussa

Saat yhden Suomen arvostetuimmista asiantuntijoista avuksesi! 

Marja Ruuti
Laillistettu ravitsemusterapeutti
Säilytä muistisi ruokavaliolla -kurssin vetäjä

"Kun aletaan heti toimia ja otetaan koko työkalupakki käyttöön aivojen korjaamiseksi, voidaan saada ihmeitä aikaan. Ihmeitä ei tapahdu, jos muistin heiketessä jatketaan kaiket illat sipsien, makeisten, pizzan, makkaran, oluen ja virvoitusjuomien nauttimista TV:n tai somen ääressä. Silloin menetetään oman elämän hallinta ja lisääntyy riski sairastua Alzheimerin tautiin tms. rappeutumissairauteen. Mutta kohtuullinen liikkuminen ja aivotoimintaa ylläpitävä ruoka antavat mahdollisuuden muistin säilymiseen korkeaan ikään.

Suomalaisen väitöskirjatutkimuksen mukaan
on todellakin mahdollista ehkäistä Alzheimerin tautia keski-iän terveellisillä elämäntavoilla. Aina ei ole mahdollista huomata tilannetta tai reagoida ajoissa, elämänpolun mutkat pitävät siitä huolen, mutta elämäntavoilla voi aina jarruttaa sairauden etenemistä ja helpottaa elämää."Jos pitäisi valita vain yksi niin se olis ehdottomasti Marja Ruuti.? Marjan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo monien vuosien ajan mm. syöpää sairastavien ravitsemukseen liittyen. Marjassa on juuri se lempeys mutta samassa paketissa myös järkähtämätön tietotaito ravitsemuksesta niin sairauksien ennaltaehkäisyssä kuin hoidossakin. Marjan oppien mukaan itsekin pyrin elämään.❤️

Karita Aaltonen
valmentaja, joogaopettaja ja TerveysSummitin haastattelija


Arvostan Marja Ruutin tietotaitoa erittäin korkealle suomalaisten terveyden asiantuntijoiden keskuudessa. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen hänen monipuolinen osaaminen, niin laillistetun ravitsemusterapeutin osaamisalueelta, kuin myös laajamittaisen ja vuosikymmeniä jatkuneen perehtymisen funktionaaliseen lääketieteeseen liittyen.

Marjan kirjat olen omille vanhemmillenikin ostanut ja hänen puoleen kääntynyt monesti omienkin ravitsemuskysymysten kanssa. Edellämainituista syistä on suuri ilo päästä tekemään yhdessä töitä tämän valtakunnallisesti erittäin tärkeän muistisairaus-aiheen parissa. Uskon todella, että tällä kurssilla voi olla monien elämälle käänteentekevä vaikutus!


Elias Jaakkola
TerveysSummitin perustaja, Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkokurssin tuottaja


Pysäytä nyt aivojesi jatkuva (yli)kuormitus!

 Osallistu kurssille hintaan 149 €

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Kurssin viikko-ohjelma on täynnä pelastavia käytännön vinkkejä!

Tämä ainutlaatuinen 6-viikkoinen verkkokurssi sisältää ennennäkemättömän laajalti alan arvokasta tietoa, käytännön vinkkejä sekä rahanarvoisia suosituksia: 

VIIKKO 1
Johdanto

 • Alzheimerin tautia VOI ehkäistä
 • Alzheimerin tauti ei aina ole parantumaton sairaus
 • Tilastotietoa muistisairauksista
 • Muistisairauksien epidemia – mistä on kysymys?
 • Mitä ovat muistisairaudet
 • Ennaltaehkäisy on paras lääke
  Aivojen sairastumisen syyt
 • Dr. Bredesenin tutkimukset - Alzheimerin eri tyypit
 • Mitä aivoissa tapahtuu, kun ne sairastuvat?
 • Muistisairauden merkit ja oireet
 • Miten lääketiede hoitaa muistisairauksia?
 • Mitä kehon mittaukset kertovat
 • Mitä voit tehdä vahvistaaksesi aivoterveyttä?

VIIKKO 2
Miten aivot pysyvät terveinä Osa 1

 • Johdatetaan geenit oikealle tielle
 •  Alzheimerin taudin riskiä lisäävä geeni ApoE4-alleeli
 • Elämäntapojen merkitys
 • Mitä hiljainen tulehdus tekee aivoille?
 • Mitä on neuroinflammaatio
 • Arjen ruokavalinnat avainasemassa
 • Valitse itsellesi paras ruokavalio
 • Aivot uusiutuvat
 • Mikä on BNDF?
 • Millainen ruoka on parasta aivoille – tutkimusten kertomaa
 • Aivojumppaa - katso ja tee mukana!

VIIKKO 3
Miten aivot pysyvät terveinä Osa 2  - Terveet aivot terveessä ruumiissa

 • Tasapainotetaan verensokeri, rasvat ja verenpaine
 • Insuliiniresistenssi
 • Liikunta
 • Veren rasvat
 • Verenpaine
 • Suoliston terveys, mikrobit ja hiljainen tulehdus
 • Suoli-aivo-akseli
 • Mitä tarvitaan hyvään maksan toimintaan
 • Aivosumua?
 • Rasvamaksa - uusi kansantauti
 • Autofagia
 • Alkoholi

VIIKKO 4
Muisti ja ravinto – erilaisten ravintoaineiden merkitys

 • Hiilihydraatit
 • verensokeri
 • suolisto
 • kuidut
 • Rasvat ja proteiinit
 • kolesteroli
 • Antioksidantit rasvojen aineenvaihdunnassa
 • Proteiinit
 • Vitamiinit ja mineraalit
 • antioksidantit

VIIKKO 5
Muisti ja ravinto

 • parhaat valinnat ruokakaupassa ja tavat valmistaa ruokaa
 • hyödylliset käytännön vinkit
 • kasvikset, marjat, hedelmät
 • viljat, maitotuotteet
 • kala, lihat, kananmuna
 • palkokasvit
 • siemenet, pähkinät ja mantelit
 • rasvat, sokerit, mausteet

VIIKKO 6
Kaikki konstit käyttöön

 • Ravintolisät ja yrtit
 • Toksiinien välttäminen ja poistaminen
 • Liikunta
 • Aivojen jumppaaminen
 • Uni ja lepo
 • Stressinhallinta ja mielenrauha

Lähde nyt mukaan Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkovalmennukseen ja ilmoittaudu jo tänään!

Ja muistathan mitä kaikkea saat yhdellä ainoalla kurssilla: 

 1. 1
  Hyödyllistä perustietoutta aivoista ja muistisairauksista
 2. 2
  Käytännön ohjeita aivoterveyden ja muistin tukemiseen ja ylläpitoon erityisesti ravinnon avulla 
 3. 3
  Selkeät elämäntapaohjeet, joita yksi kerrallaan käyttöön ottamalla ehkäiset tulevienkin ongelmien puhkeamista
 4. 4
  Mukana on myös syvällisempää tietoa niille, joita kiinnostaa tietää enemmän ihmiskehon ja aivojen toiminnoista ja muistisairauksien taustoista

Marja Ruutin muistikurssi pähkinänkuoressa:

 • Kurssi alkaa 3.4. ja kestää 6 viikkoa. Kaikki materiaalit tulevat viikoittain luettavaksi helppokäyttöiselle Campwire-kurssialustalle.
 • Kurssiin kuuluu 4 Zoom-viikkoliveä ravitsemusterapeutti Marja Ruutin kanssa aina viikon alussa maanantaisin. Kyselytunneista tulee myös tallenteet kurssialustalle.
 • Voit myös esittää Marjalla kysymyksiä kurssin keskusteluosiossa koko kurssin 6 viikon ajan.
 • Lisäksi voi keskustella kunkin viikon aiheesta ja jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa
 • Kurssiviikkojen jälkeen materiaalit pysyvät avoinna vielä 1 kk ajan 11.6. asti.
 • Saat koko kurssin oppimateriaalit (YLI 130 sivua) ladattavana PDF-tiedostona itsellesi talteen jatkoa varten.

Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkovalmennus alkaa maanantaina 3.4.

Lähde nyt mukaan 6 viikon kurssille hintaan 149 €

00
Päivää
.
 
00
Tuntia
.
 
00
'Minuuttia
.
 
00
Sekuntia

You missed out!

Tarjous päättyi su 2.4. klo 23.59

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI KÄYTTÄMÄÄN TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN VIELÄ SUHTEELLISEN TERVEENÄ JA ISOMMAT ONGELMAT OVAT VASTA PIILEVIÄ... KEHOSI KIITTÄÄ SINUA JO ETUKÄTEEN!

Tämän verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Huom! Kurssi on tarkoitettu itseopiskeluun, eikä kurssilla annettuja ohjeita tule tulkita yksilöllisinä hoitosuosituksina. Keskustele aina hoidoista, lääkityksistä ja käyttämistäsi ravintolisistä hoitavan lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi kanssa.  

0
  0
  Ostoskori
  Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
   Laske toimituskulut
   Päivitä kuponki