Oletko tuskastunut siihen, että vaikka kuulet ja näet paljon uutta hienoa tietoa, sen käytäntöön ja hyödyksesi saattaminen tuntuu olevan vaikeaa? Nyt siihen on lääke saapunut…

“Löydä helpompi tapa vaihtaa tutut mutta vanhentuneet tapasi uusiin elämää rakentaviin tapoihin, joista tulee muutoksesi kivijalka!”

TV:stäkin tuttu elämänmuutosten asiantuntija Heikki Harju opastaa sinut muuttamaan elämääsi positiiviseen suuntaan - aloita uusi vuosi 2023 todella vauhdilla!

Paina video päälle ja kuuntele Heikin kannustava sanoma sinulle:

Oletko huomannut, että usein uuden vuoden vaihtuessa teet itsellesi lupauksia paremmasta ja hetken innostus uuteen oli valtavaa ja inspiraatio vei mennessään…


...arkeen palatessa onkin tolkuttoman vaikeaa saada sitä käytäntöön! 


Turhauttavaa, eikö?!


Vanhat tavat istuvat kiinni kuin tikku tervassa ja pian tuntuu, että uusi inspiraatio ja uudet suunnitelmat jäivätkin laihaksi.

 

Uusi tieto ja uudet suunnitelmat muuttuvat eläväksi vasta kun teet siitä uuden inspiroivan tavan toimia! 


Vanhat tavat palvelivat aikansa ja toivat sinut tähän pisteeseen, mutta nyt kun haluat tilalle uusia hienoja asioita ja uusia tapoja… tarvitset selkeän tavan myös tehdä se systemaattisesti ja ohjatusti.


Siis helposti JA tulosvastuullisesti - silti hauskaan tyyliin!


Tässä ei sinänsä piile mitään salaisuuksia, mutta harvojen tietämiä ja käyttämiä keinoja kylläkin. Ne uudet tiedot ja tavat viedään asiantuntijan opastuksella tunnetasolle ja juurrutetaan kehoonkin...


...ja sitten... aivan odottamatta ja yhtäkkiä... elämässäsi alkaa tosissaan tapahtua!!


Uusi tapa täytyy saada vanhan tilalle, ja se ei aina olekaan niin helppoa kuin ensin luulisi. 


Juuri siksi monilla kuluu aikaa, rahaa ja hermoja yritykseen ja erehdykseen… ja juuri tämän haluamme sinun välttävän tämän uuden uljaan vuoden kynnyksellä ja auttaa mahtavaan energiseen tahtiin vuodelle 2023! 

Näin Onnistu muutoksessa -verkkokurssilla alkaa elämässäsi tapahtua kummia:

 • Poistat aiemmat esteet positiiviselle muutokselle: ajan puute, lannistavat tunteet, hankalat ihmissuhteet, huolet työpaikalla tai muut ympäristön haasteet… mikään näistä ei enää pääse estämään sinua!
 • Pääset irti vanhoista tarinoistasi, jotka ovat ennen johtaneet sinua harhaan… se loppuu nyt!
 • “Ohjelmoit” aivosi uusiin tapoihin - sitten sinun ei enää tarvitse tarkkailla itseäsi vaan toimit itsellesi oikeaan suuntaan vaistomaisesti
 • Opit kääntämään hankalat tilanteet eduksesi ja palvelemaan muutostasi ja tavoitteitasi
 • Vapaudut vanhojen tapojen vetovoimasta ja pääset toimimaan tulevaisuutesi ja jopa unelmiesi eteen toden teolla
 • …ja paljon, PALJON muuta!

TerveysSummitin elämänmuutosasiantuntija ja TV:n Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarjastakin tutun Heikki Harjun UUSITTU 
Onnistu muutoksessa -verkkovalmennus alkaa maanantaina 16.1.2023!

llmoittaudu valmennukseen NYT hintaan 89 €

KOKEILE KAIKESSA RAUHASSA - BIOMEDIN 100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!

 Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu:  Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin - ihan mistä tahansa syystä kunhan kerrot sen meille - voit pyytää rahasi takaisin 14  päivän sisällä kurssin alkamisesta.

"Onnistu muutoksessa" -kurssilla etenet näin:

VIIKKO 1
Miten pääset sekavuudesta selkeyteen ja mielenrauhaan?

 • Miten tieto muutetaan toiminnaksi
 • Miksi muutos on mahdollista myös sinun tilanteessasi
 • Kohtaa vastustajasi: Mikä on estänyt, tarkemmin vastustanut, sinua ja menestystäsi?
 • Tiedon käytäntöön vienti: Aloitaan uuden tavan rakentaminen!
  …ja paljon muuta - jokaiselle viikonpäivälle uutta ja inspiroivaa tietoa ja harjoituksia! 

VIIKKO 2
Kuinka murrat tutut tunnekaavat ja uudistat reaktiosi… ja tunteista tuleekin tuskan sijaan positiivista polttoainetta elämääsi!

 • Mikä ohjaa toimintaasi ja päätöksiäsi: Menneisyyden kokemukset vai tulevaisuutesi tavoitteet?
 • Onnistu ennalta: Varmista onnistumisesi nauttimalla sen tuomista tunteista jo etukäteen!
 • Mikä sinulle on ollut tärkeintä tähän asti? Päästä siitä irti!
 • Tiedon käytäntöön vienti: Aloitaan uuden tavan rakentaminen!
  …ja paljon muuta - jokaiselle viikonpäivälle riittää tekemistä

VIIKKO 3
Tee todellinen muutos ja tee uudesta arjestasi rutiinia!

 • Vanhojen tapojen vetovoimasta irtautuminen: Tämä on ainoa asia mikä vaatii energiaa, kohta helpottaa!
 • Mitä sinä et voi sietää? Miten lopetat vellomasta sietämättömyydessä, etkä palaa sinne enää koskaan!
 • Tylsistyttääkö: Se on hyvä merkki, uusi ohjelmointisi on viime silausta vaille valmis!
 • Luota itseesi: Keksit kyllä keinot - AINA!
  …ja paljon muuta - jokaiselle viikonpäivälle riittää tekemistä

Heikki Harju kutsuu sinut mukaan Onnistu muutoksessa -verkkovalmennukseen… millainen upea kokemus sinua odottaakaan?  

Tässä valmennuksessa Heikki Harju auttaa lähes kädestä pitäen jokaista TerveysSummitin katsojaa viemään tärkeimmät summitissa opitut tiedot käytäntöön.

Käytäntöön viety tieto on tärkeää, koska se auttaa sinua terveytesi ja koko elämäsi tukena pysyvästi.

Heikin jo tuhansien asiakkaiden hyödyksi käyttämät harjoitteet tuovat pysyviä tuloksia elämänmuutoksessasi - ja KYLLÄ, annamme tähän tyytyväisyystakuun.

Tämä kurssi esittelee yksityiskohtaisesti miten pääset 3 vaiheen kautta käsiksi henkilökohtaisiin läpimurtoihin - enää ei käy niin, että esim. 2 viikon ketodieetin jälkeen taas pizza maistuu… 

Heikki tuo avuksesi keinoja, jotka on vahvistettu uusimpien psykologian tutkimusten avulla - ja SIKSI uskallammekin luvata sinulle suorastaan käsittämättömiä tuloksia jo kolmessa viikossa. 

Ja jos käy niin, että olet itse aktiivisesti yrittänyt parhaasi meidän keinoillamme, etkä siltikään koe kurssin olevan rahoillesi riittävää vastinetta niin palautamme rahasi ilman minkäänlaista ärsyttävää vänkäämistä. :)

Tapaa luotto-opastajasi pysyvään, inspiroivaan muutokseen: Heikki Harju!

"MUISTA UNELMASI - VALITSE TULEVAISUUTESI”

"Intohimoni on löytää ihmisten todelliset vahvuudet ja mahdollistaa läpimurtoja, joiden avulla he nousevat välittömästi seuraavalla tasolle ja alkavat toteuttamaan itseään täysin uudella tavalla.

Yli 15 vuoden ajan olen valmentanut tuhansia asiakkaitani voittamaan haasteita sekä löytämään tarvittavat menestyksen tuovat ratkaisut eri elämän alueilla. Tärkeimpänä pidän sitä, että asiakkaani pystyvät viemään elämää muuttavan tiedon käytäntöön. Ajatukseni on, että todelliset, pysyvät muutokset mahdollistuvat vain, jos sisäinen muutos tapahtuu ensin.

”Heikki on tunnettu ainutlaatuisen vaikuttavasta koulutus/valmennustyylistään, joka inspiroi ja herättää vaativammankin yleisön.”, näin olen kuullut sanottavan. =)"

Heikki Harju (www.heikkiharju.com)
Ratkaisu- ja Parisuhdevalmentaja & Motivaatiostrategisti

Ainut mitä sinulta vaaditaan tällä kurssilla…
on pienen pieni sijoitus uuteen tulevaisuuteesi!  

Sinulta kurssille vaadittava aika on VAIN 45 min. maanantaisin ja 10 minuuttia muina päivinä.

(…ja jos 10 minuuttia päivässä ei sinulta helposti liikene, niin todellakin tarvitset tämän kurssin, jotta voit raivata lisää aikaa ITSELLESI...)

Jos 100% totta puhutaan niin ihan jokaisella meistä on joku muutos joka täytyisi saada tehtyä - vihdoinkin. Niin minulla kuin myös sinulla... ? 

Joten lopeta se turha kipuilu ja menneisyyden voivottelu, ja lähde mukaan ennennäkemättömälle kurssille uudistamaan elämääsi YHDESSÄ TerveysSummitin tiimin elämänmuutosvalmentaja Heikki Harjun kanssa!

Ja samalla opit jopa auttamaan ja inspiroimaan myös läheisiäsi heidän omissa elämäntapamuutosten tavoitteissaan. Kaikki voittavat!

Onnistu muutoksessa 2023 -verkkovalmennuksen koko anti pähkinänkuoressa:

 • Kurssi alkaa ma 16.1. ja kestää 3 viikkoa. Voit opiskella materiaalit läpi omaan tahtiisi. Kurssi on videopainotteinen.
 • Kaikki uudet kurssin materiaalit avautuvat aina päivittäin 05.00 helppokäyttöiselle kurssialustalle Campwireen.
 • Saat hyvin perusteellisen, mutta tiiviin tietopaketin kaikista kurssin viikkoaiheista.
 • Voit keskustella ja jakaa kokemuksiasi  kunkin viikon aiheesta kurssin keskusteluosioissa.
 • Koko kurssin 3 viikon ajan kurssin elämäntapamuutosvalmentaja Heikki Harju vastailee kurssialustalla kurssilaisten kysymyksiin.
 • Kurssiviikkojen jälkeen kurssialusta pysyy avoinna vielä 2 kuukauden ajan 2.4.2023 asti. Voit siis rauhassa pitkin alkuvuotta käydä läpi kurssia aina kun itsellesi parhaiten sopii.

Uusi elämäsi odottaa!
Kuinka nopeasti hyppäät löytöretkelle keräilemään  inspiraatiota ja positiivisia mielen keinoja uuteen uljaaseen vuoteen 2023?

Tämän kurssin aikana löydät uudelleen sen ehkä jo kauan sitten kadonneen motivaatiosi positiivisten elämänmuutosten tekemiseen.

Nyt sinun tarvitsee enää valita lähdetkö mukaan (et oikeasti voi menettää siinä yhtään mitään) vai annatko tämänkin mahdollisuuden livetä käsistä ja harmaan arjen voittaa.

LÄHDE NYT MUKAAN inspiroivalle, hauskalle, koskettavalle, joskus jopa omien sisäisten riiviöiden kanssa painiessa raivostuttavalle, ikimuistoiselle ja ennen kaikkea tuloksekkaalle verkkokurssille.

Unohda ne “askel eteen, askel taakse” -syndroomat - ne eivät ole luonnollisia eivätkä myöskään palvele sinua enää, lähdetään nyt määrätietoisesti kohti onnistumisia… YHDESSÄ!

Nähdään kurssin puolella! ?

LÄHDE MUKAAN 3 VIIKON TEHOVALMENNUKSEEN
HEIKKI HARJUN KANSSA NYT HINTAAN 89 €

Kurssi alkaa maanantaina 16.1.

KOKEILE KAIKESSA RAUHASSA - BIOMEDIN 100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!

 Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin - ihan mistä tahansa syystä kunhan kerrot sen meille - voit pyytää rahasi takaisin 14  päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Haasta nyt itsesi muutosleikkiin ja lähde Heikki Harjun kanssa kurssille säätämään elämäsi laivan purjeita myötätuuleen!

Säästä nyt aikaa, rahaa ja hermoja sekä ennen kaikkea parannat elämäsi laatua! 

PS. Muistathan, että  joten nyt jos koskaan on oikea aika ottaa hyvinvointisi haltuun. Kukaan ei tiedä tulevaisuudesta, mutta oman terveyden ja elämänhallinnan optimointi ei mene koskaan hukkaan.  

Onnistu muutoksessa -verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

© TerveysSummit & Heikki Harju 2023

0
  0
  Ostoskori
  Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
   Laske toimituskulut
   Päivitä kuponki