Oletko kyllästynyt siihen, että rasituksista palautuminen on yhä vaikeampaa, rentoutuminen ei oikein onnistu ja “mysteerikremppoja” tulee koko ajan uusia? Tämä saattaa olla tärkein sivu, jonka koskaan luet…

“Luonto ei olekaan pelkkää samoilua erämaassa, vaan harvojen tuntemia tapoja hoitaa terveyttäsi ja lisätä hyvinvointiasi…
tutkituin käytännön keinoin!”

Onko luonto puuttuva pala hyvinvoinnissasi? Uusi kurssi näyttää
miten palautat luonnon rytmit ja antimet elämääsi tervehdyttämään!

"Kukonlaulun aika, heräät jälleen uuteen aamuun hartaasti haukotellen...

"MIHIN se yö nyt jo katosi, vastahan suljin silmäni, kuin en olisi nukkunut silmäystäkään..."

Teet aamiaisesi, miettien "kyllähän minä syön ja muutenkin elän jo aika terveellisesti... miksi olo on silti kuin jyrän alle jääneellä?"

Mistä ihmeestä vielä voi kiikastaa, miksi elämä ei tunnu enää normaalilta saati hyvältä vaikka mitä tekisin... "

Jos ylläoleva tarina kuulostaa YHTÄÄN tutulta, on korkea aika katsoa miten tähän on tultu! 

Mitä jos vika EI olisikaan sinussa, tai siinä miten olet elänyt tai itseäsi hoitanut?

Mitä jos kyse onkin siitä, että elämä ei maistu ja kaikenlainen oireilu on lisääntynyt räjähdysmäisesti, yksinkertaisesti siksi, että olemme vieraantuneet luonnosta?

Ihmisellä on luontainen tarve olla yhteydessä luontoon, ja vielä meitä edeltävillä sukupolvilla oli erittäin luontevaa pysyä koko ajan syvässä luontoyhteydessä. 

Tästä on nyt valitettavasti ajauduttu hälyttävän kauas, nykyaikaisessa elämänmenossa sinua voi häiritä valosaaste,  äänisaaste, säteilysaaste, digitaalinen saaste... Tämä kaikkinainen lisääntyvä moderni kakofonia häiritsee inhimillisiä rytmejä, ja siitä on jo tutkittuakin tietoa saatavilla. 

Erityisesti naisten sydänvaivat ja yleistyvät mielenterveyden ongelmat juontuvat moninaisista moderneista häiriötekijöistä. Jo pelkästään kaupungin ympäristönä on todettu lisäävän stressiä, urbaani floora on ihan erilainen... ennen pitkää saatat huomata vieraantuneesi paitsi luonnosta, myös itsestäsi. Ja silloin voi helposti myös terveysongelmia astua mukaan kuvaan...

Joten lyhyesti sanottuna...  

Tasapainon palauttaminen on pohjimmiltaan
helppoa - takaisin ammentamaan luonnosta!

Jos olet ihmetellyt miten tähän on tultu, et muuten ole yksin, ei sinne päinkään...

Tästä yleinen pahoinvointi juontuu:
suomalaisista kohta jo 75% asuu kaupungissa ja
silti vain 4% oikeasti soveltuu siihen...
useimmat kaipaavat salaa luontoa lähelleen!

Suomalaisista jo noin 70 prosenttia asuu kaupungeissa... pian jo 75%! Silti enemmistö meistä näyttää viihtyvän kaupunkien sijaan paljon paremmin luonnon läheisyydessä ja siitä ammentaen.

Selvä enemmistö suomalaisista EI halua vauhdittaa kaupungistumista ja viihtyy paremmin luonnon helmassa. Näin kertoo Suomen Kulttuurirahaston ja ajatuspaja e2:n kyselytutkimus.

Vain neljäsosa suomalaisista voitiin luokitella aineiston perusteella kaupunkikeskeisiksi ja vain 16 prosenttia haluaisi vauhdittaa kaupungistumista. Eli kaikesta urbaanistumisesta ja kovasta kehitysvauhdista huolimatta kaipaamme salaa takaisin luontoon.

Tähän on ihan selvä syy: olemme juuriltamme luontokeskeistä kansaa, ja luonnon rytmeissä eläminen on syvällä geeneissäsi! Ja se näkyy mm. siitä, että sairaaloissa potilaiden tiedetään toipuvan nopeammin, kun käsillä on luontomaisemaa.

Kaupungistuminen varmasti jatkuu... mutta löytyisikö joitain tapoja, joilla ennen suorastaan sisäänrakennettu luonnon mukaan elämisen viisaus saataisiin takaisin elämääsi...  tuomaan parempaa terveyttä, mukavuutta jokaisena vuodenaikana, ja korkeampaa elämän laatua?Tässä vain muutamia yleisiä hyötyjä ja ainutlaatuisia vaikutuksia luonnon vaikutusten ottamisesta syvemmin mukaan elämääsi:

 • Vasta metsän hiljaisuudessa olet läsnä - urbaani ärsykepommitus kytkee aistisi yksitellen pois päältä. Milloin viimeksi havainnoit linnun laulua tai nurmikon tuoksun kaupungissa (vaikka se olisi ollut nenäsi edessä)?
 • Palaudu nopeammin arjen rasituksista, metsässä stressiä ruokkiva sympaattinen hermostosi rauhoittuu yllättävänkin tehokkaasti!
 • Keskittymiskykysi paranee ihmiselle luontaisessa ja rauhoittavassa ympäristössä (sopii jopa ADHD-oireista kärsiville)
 • Pysy terveenä “altistamalla” itsesi elintärkeille luonnon mikrobeille - jo pelkkä kävely metsässä tuo mikrobeja hengityksen kautta sisääsi (kosketuksesta puhumattakaan)...
 • Olet ystäviesi ylistetty terveysopas - vie kaupunkijuuttuneet kaverisi ensimmäistä kertaa OIKEAAN luontoon
 • Huomaat ison eron elämänlaadussasi kun teet ‘luontoilusta’ tavan: 2 kertaa viikossa luontoon, niin jo viikossa-parissa tapahtuu! 
 • Kuljet luonnossa tietoisena siitä, miten se tuottaa aivan selkeitä terveysvaikutuksia - ja miten voit niitä vielä entuudestaan lisätä omilla valinnoillasi!

…ja takuulla PALJON muutakin, minkä aikaisemmat sukupolvet tiesivät, mutta äärimmäisen harva enää tänä päivänä tietää, muistaa saati osaa soveltaa moderniin elämään...

Mutta mistä ylipäätään johtuu, että luontosuhdetta joutuu ihan erikseen palauttelemaan ja terveys tahtoo oireilla sitä enemmän mitä pidemmälle luonnosta on vieraannuttu?

Eikö kaiken terveystiedon pitäisi olla juuri nyt historiallisessa huipussaan?
Miksi ihmeessä hyvinvoinnin taso silti heikkenee vuosi vuodelta...

"

 • "Ihminen ei yksinkertaisesti tule toimeen ilman luontoa - joten miksi et yksinkertaisesti asettuisi yhteistyöhön luonnon kanssa!" 

 • Raija Kivimetsä 
  FM, tietokirjailija ja hyvinvointikouluttaja

  Modernin elämänmenon tahti on ihmisen fysiologialle ja myös psyykelle usein aika karua, vaikka siinä antoisat puolensa onkin. 

  Urbaani aistivankila kuristaa otteeseensa, pidemmän päälle ei oikein kunnolla tunne, haista tai maista enää juuri mitään…

  Ja kaiken lisäksi kaikkinaiset alati läsnäolevat digitaaliset välineet eristävät vielä lisää ja ikään kuin ahdistavat elämään kuplassa. Siinä kuplassa voi hetken olla mukavaa, mutta kun normaalit ärsykkeet kaikkoavat taustalle ja keinotekoiset rynnivät tilalle... 

  Silloin voit kokea kuinka sisäiset luonnolliset rytmisi ajan mittaan häiriintyvät ja jopa tilan hahmotus hämärtyy... ja samalla vaivihkaa syntyy ongelmia, joita ei ennen ollut olemassakaan!

  Ja tahti tuntuu vain kiihtyvän: mm. kiistanalaiset uudet 5G-verkkojen sanotaan lisäävän entisestään sen säteilyverkoston intensiteettiä, minkä keskellä elämme jo 'normaalisti' - jopa maaseudulla.  

  Tarvitset siis jonkin MODERNIN tavan palauttaa aiemmin perimätietona kulkenut luonnon viisaus käyttöösi - EI muuttamalla radikaalisti koko elämääsi, vaan lisäämällä uusia miellyttäviä luontoelementtejä päivittäiseen elämääsi. 

  NYT sellainen tapa on vihdoin ulottuvillasi!

  Miten suoraan luonnosta ammentaminen kohentaa terveyttäsi ehkä
  enemmän ja helpommin kuin mikään muu keino, hoito tai valmiste!

  Miksi voi tuntua siltä, että vaikka kuinka paljon panostaisit terveyteesi, ei tuloksena ole tietyn pisteen jälkeen oikein yhtään enempää hyvää oloa, yhtään oireettomampaa tai helpompaa elämää...? 

  Koska vaikka luonnonmukaisia keinoja on monia, MIKÄÄN ei voita terveysvaikutusten ammentamista suoraan luonnosta!

  Minkälainen lähestymistapa sitten toimii luonnon parantavien vaikutusten käyttöönotossa? Tässä on toimivaksi koeteltu malli:

  1. 1
   Ennaltaehkäise tulevat ongelmat vielä kun voit niihin helposti vaikuttaa, käyttämällä kaikkia käsilläsi olevia luonnollisia keinoja (nämä on paras pitää mukana AINA)
  2. 2
   Rentouta ja rytmitä elämääsi hyödyntämällä luontoelementtejä, käyttämällä Naturondo-harjoituksia yms.
  3. 3
   Käytä luontovinkit hyväksesi - käytä mitä olet saanut luonnosta mukaasi, kaikin mahdollisin tavoin!

  Tällä kolminaisuudella saat huomattavan voimallisen terveysruiskeen, siitä tulee normaali ja tärkeä osa elämääsi ja hyvinvointiasi - ja se kulkee mukanasi koko loppuelämäsi, jos niin haluat!

  Mitä sinulta vaaditaan, on ainoastaan että omaksut arkeasi rikastamaan muutamat käytännön periaatteet, asiantuntijan vuosikymmenien kokemuksen kautta keräämillä opeilla.

  Siksi luonnon parantavista vaikutuksista tulee helposti luonnollinen osa tervettä elämääsi, ja kaikenlainen oirehtiminen vähenee sitä mukaa kun sovellat lisää luonnon viisautta!

  Tee nyt "luontoilusta" osa tervettä elämääsi -
  uusi verkkokurssi näyttää miten kevennät elämääsi
  (ja samalla säästät hurjasti terveydenhoitokuluissa)! 

  Biomedin ja TerveysSummitin tekijöillä on missiona valistaa miljoonia suomalaisia terveysasioissa.

  Siksi kokosimme jälleen huipputiimin suomalaisia asiantuntijoita tekemään verkkokurssin, joka parantaa konkreettisesti elämäsi laatua... mutta tällä kertaa aivan eri tavalla kuin ennen!

  Tämä kurssi ei ole vain tietyn vaivan korjaamiseen tai vain tietyille ihmisryhmille... sillä Luonnon parantavat, ennaltaehkäisevät vaikutukset kuuluvat aivan kaikille!

  Ja siksi teetimmekin kokonaisen laajan verkkokurssin, jossa paljastetaan runsain määrin vähemmän tunnettuja vinkkejä hyödyntää luonnon parantavia vaikutuksia lukuisin tavoin omassa elämässäsi!

  Luonnon parantavat voimat -verkkokurssi täyttää yhden ammottavan aukon suomalaisessa terveystietoudessa, eli miten KUKA TAHANSA voi parantaa elämäänsä luonnon avulla: 

  Voit lisätä hyvinvointiasi lukuisin tavoin, aina ei tarvitse olla luonnossa viimeisimmät funktionaaliset vaatteet päällä... vaan voit saada luonnon hoitavaa voimaa myös verkon välityksellä näillä kaikilla ideoilla ja menetelmillä, joita on koottu yhteen upeaan kurssiin:

  Kylve luonnon elementeissä, syö ja juo luontoa, ympäröi kotiasi ja työpistettäsi luontoelementeillä, kuuntele ja täytä kaikki aistisi luonnon hyvyydellä ja herkällä hoitavalla voimalla... Ja sen lisäksi käytä vaikka KAIKKI lukuisat vinkit, jotka on sinun ja läheistesi - jopa jälkipolvien - hyväksi kerätty. 

  Tässä vain muutamia käytännön poimintoja Luonnon parantavat vaikutukset -kurssin upeasta annista - tällaista kurssia ei ole ennen tehty eikä missään nähty:  

  • Voikukka ja piharatamo ovat turhia rikkaruohoja? EI TODELLAKAAN! Ne ovat kaikkein terveysvaikutteisimpia RIKKAUSRUOHOJA!
  • Tehokkaimmat superfoodit tulevat ulkomailta, eikö? VÄÄRIN! Ravinnerikkaimmat villivihannekset löytyvät takapihaltasi.
  • Nopein tie nujertaa masennusoireilla piinaava talven synkkyyskausi
  • Voit opastaa ystäviäsi hankkimaan tasa-arvoista ravintoa, eli jokamiehenoikeudella vapaasti poimittavissa olevia luonnon herkkuja ja vielä ILMAISEKSI
  • Tiedät mitä EI KOSKAAN kannata poimia metsästä 
  • Osaat valmistaa yrttiseoksia aineista, jotka jo pieninäkin määrinä toimivat terveytesi hyväksi

  …ja kurssin jälkeen tiedät ja osaat PALJON uutta ja ihmeellistä kuten: 

  • Valmista villiyrteistä voimallinen “kotiapteekki”... ilman mitään sivuvaikutuksia!
  • Tunnista ja kokkaa ravinnerikkaimpia villivihanneksia (keräät nämä itse helposti jokamiehenoikeudella ja ilman kustannuksia)
  • Stressinsietokykysi kasvaa silminnähden, opit vuosituhansia vanhan menetelmän kontrolloida sympaattisen hermostosi aktiivisuutta
  • Tulet ystäväpiirisi ravintoguruksi, joka osaa neuvoa aiemmin jopa SALAISENA pidettyjä reseptejä pysyvään hyvinvointiin
  • Kokkaa ystävillesi ELÄMYS tarjoamalla ruokia joita he eivät ole KOSKAAN aiemmin maistaneet
  • "Viikon verran Sangriaa" -etelänmatkasi muuttuu itsestään aktiivilomaksi jolta palaat OIKEASTI hyvinvoivana takaisin (ja ilman päiväkausien naamaturvotusta) 
  • Et enää suotta tilaile esim. kalliita Goji-marjoja Aasiasta terveysvaikutusten toivossa, vaan haet voimallisimmat yrtit itse lähimetsästäsi
  • Säästät jokaisella käynnillä ruokakaupassa huomattavia summia rahaa lopun elämääsi...

  …ja paljon, PALJON muuta uutta ja vanhaa, perinteikästä tietoa tutkimusten valossa!  

  Mitä kaikkea uutta ja tehokasta saatkaan käyttöösi
   Luonnon parantavat vaikutukset -kurssilla
  jatkuvaan käyttöösi... loppuiäksesi!

  Tämä ainutlaatuinen neliviikkoinen verkkokurssi sisältää mm. nämä jatkuvalle hyvinvoinnillesi elintärkeät aiheet:  

  VIIKKO 1: Orientaatio luonnon terveysvaikutuksiin


  Vauhdilla luonnon parantavien vaikutusten kimppuun:

  • Yleiskatsaus luonnon hyödyntämiseen elämässäsi
  • Ensimmäiset luontoharjoituksesi - pääset heti "sisään" luonnon syleilyyn!
  • Tutkitaan omaa mieltä ja sen toimintaa
  • Otetaan aivot tehokäyttöön!

  VIIKKO 2: Kurssi alkaa toden teolla!


  Tutustutaan luonnon eri tapoihin parantaa kehoa ja mieltä:

  • Harjoitus joka rakentaa luonnossa käymisestä miellyttävän rutiinin, jota odotat innolla
  • Miten puhdistat elimistöäsi tarkkaan valittujen kasvien avulla
  • Urbaani asuminen uhkaa aivojamme - mitä tehdä?
  • Miksi sinun on suorastaan päästävä veden äärelle...

  VIIKKO 3: Näin otat luonnon avuksi jokaiseen päivääsi!


  Näet omin silmin miten luontoa käytännössä hyödynnetään:

  • Suomalaisen marjamaailman kuninkaat; miten tunnistat ne ja hyödynnät omalla lautasellasi!
  • Miten onnistut tuomaan luonnon arkeesi helpolla tavalla
  • Pitäisikö puita oikeasti halata... ja miksi ihmeessä?
  • Mitä luonnosta kannattaa konkreettisesti kerätä mukaan?

  VIIKKO 4: Herätä eloon elintärkeä suhteesi luontoon!


  Lisää elintärkeitä vinkkejä luonnon hyödyntämiseen! 

  • Anna lapsellesi lahjaksi toimiva luontosuhde
  • Näin vähennät allergioita ja lisäät vastustuskykyä tulehduksille
  • Luonnollisia keinoja tasapainottaa ja vahvistaa mielenterveyttäsi ja yksinkertaisesti hyvää olotilaa
  • Tehokas vastaisku digimaailman pahimmillekin inhimillisille rasituksille!

  Tapaa opastajasi terveeseen ja turvalliseen luontoiluun:
  Raija Kivimetsä, luonto-opastaja jo 20+ vuoden kokemuksella!

  Raija Kivimetsä on tunnettu tietokirjailija, hyvinvointivalmentaja, luonnonyrttineuvoja ja terveystoimittaja. Hän on toiminut luonnon parantavien vaikutusten parissa ja erityisesti villiyrttien asiantuntijana jo liki 20 vuotta.

  Raijan innostus villivihanneksiin juontaa juurensa rääkkyläläisen kansanparantajaukin perintöön. Hän kokee elämäntehtäväkseen jakaa tietoa villiyrteistä ja ylipäätään luonnon moninaisista vaikutuksista.

  Kivimetsä on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja, mm. Hulluna Hortaan (Mividata) sekä Villiinny villivihanneksiinelinvoimaa ja energiaa luonnosta (Kirjapaja). 

  Raija on järjestänyt kysyttyjen kurssien ja koulutusten lisäksi suosittuja hyvinvointimatkoja Kreetalle yhdessä Jouko Kivimetsän ja myös muiden asiantuntijoiden kanssa jo 18 vuoden ajan.

  Raija on koonnut tämän erittäin vaikuttavan ja kattavan kurssin, ja hän lupaa vastata myös Sinun yksityiskohtaisiin kysymyksiisi kurssin aktiivisena aikana!

  Minkälaisia tuloksia ja suoranaisia elämänmuutoksia Raijan tuhannet asiakkaat
  ovat saaneet jo 18+ vuotta... samoilla luonnonläheisillä keinoilla!

  Raija Kivimetsän kursseille virtaa jatkuvasti ihmisiä, jotka tietävät mistä hakea tietoa ja vinkkejä luonnonmukaiseen elämään. 

  Poikkeuksetta he myös poistuvat kursseilta onnellisina, hyvinvoivina ja mukanaan poikkeuksellista tietoa luonnon kanssa elämisestä ja sen hyödyntämisestä terveytensä hyväksi.

  Tässä yksi kuvaava kommentti eräältä Raijan asiakkaalta:  

  "Pidän ”rikkausruoka”-ajatuksesta. Hortoilu-sanasta myös pidän, sillä se tuo laajemman ajatuksen luonnon antimien hyödyntämisestä; samalla nautitaan luonnosta."
  -Jaana Hämäläinen

  Ja tässä toinen innostava kommentti Kivimetsien tavasta opastaa luonnon terveysvaikutuksiin:

  "Huikea tietämys, jota he ammentavat omasta kokemuksestaan antaa tukea aloittelijan perehtymiselle, ja siksi hortoilu heidän kanssaan on hauskempaa kuin omin neuvoin."
  – Jukka Suuniitty, Kerava

  Kokeile nyt 'luontoilua' ihan omassa rytmissäsi - käytä
  hyväksesi Biomedin 100% pitävä tyytyväisyystakuu!


  HUOM! Muistathan Biomedin 100% tyytyväisyystakuun: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin - ihan mistä tahansa syystä kunhan kerrot sen meille - voit pyytää rahasi takaisin 14 päivän sisällä.

  Jos siis et jostain kumman syystä olisi täysin 100% tyytyväinen tähän kurssiin 14 päivän sisällä, voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne mielellämme.

  Koska jos et saa haluamiamme tuloksia, emme oikeasti edes halua rahojasi. Niin varmoja olemme Luonnon parantavat vaikutukset -kurssin uskomattomasta voimasta ja pysyvistä positiivisista vaikutuksista.

  Lähde nyt mukaan Luonnon parantavat vaikutukset -valmennukseen
  ja nappaa vinkkisi vuoden ympäri toimiviin luonnon terveysvaikutuksiin!


  Tällä upouudella, ainutlaatuisella kurssilla Raija Kivimetsä jakaa samoja käytännöllisiä, kokonaisvaltaisia neuvoja ja vinkkejä mm. villiyrteistä, luonnon hyötykäytöstä, luontomatkailusta yms. kuin mitä saisit hänen hintavammilla kursseillaan tai kuuluisilla 'hortoilumatkoillaan' mm. Kreetalla.

  Ja itse asiassa tiedämme, että Raija on todella urakoinut tähän kurssiin valtavasti ihan 100% UUTTA materiaalia mitä EI ole nähty vielä missään aikaisemmalla kurssilla tai valmennuksessa... ennen kuin juuri nyt!

  Muistathan, että tämän verkkovalmennuksen toteutuminen on todellinen tilaisuus -- juuri tällaista 'pienen investoinnin ja suuren hyödyn omatoimikurssia' meiltä on toivottu jo pidemmän aikaa, ja NYT se on täällä!

  Kun sovellat kaikkea ihmeellistä tällä kurssilla oppimaasi tietoa, se voi kannatella sinua jopa ihan koko loppuelämäsi ajan. Kun ammennat SUORAAN luonnon viisaudesta, luonnon rytmeistä ja luonnon lukemattomista antimista, pääset paljon vähemmällä ja tarvitset terveytesi ylläpitoon vähemmän kalliita hoitoja tai tuotteita.

  Esimerkiksi monet lääkkeet ovat kalliita (toki toisinaan tarpeellisia), myös luontaistuotteet usein myös hintavia etenkin jos käytät useampia, ja luomuruokakin on yleensä sieltä kaupan valikoimien kalliimmasta päästä. Mutta luonnonantimet eivät maksa mitään, jokamiehen oikeudella voit kerätä ja käyttää mielin määrin - NÄILLÄ keinoilla ja arvokkailla täsmävinkeillä, joita Luonnon parantavat vaikutukset on ääriään myöten pullollaan!

  Saat siis samoja perinteikkäitä luontovinkkejä, joista Raijan asiakkaat ovat nauttineet jo vuosia PLUS paljon uutta tietoa ja käytännön vinkkejä, joita löytyy VAIN tästä kurssista! 

   

  Lähde nyt mukaan 4 viikon huippuvalmennukseen:
  Hintaan 109 

  Ennakkoalennus loppui 1.12. klo 23:59

  00
  Päivää
  00
  Tuntia
  00
  Minuuttia
  00
  Sekuntia

  Valmennus alkaa maanantaina 2.12., ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi ohjeet sähköpostitse.

  Haasta nyt itsesi ja lähde kurssille, mikä voi olla viimeinen terveyteen liittyvä sijoituksesi, minkä tarvitset!
  Säästät valtavasti aikaa, rahaa ja hermoja kun opit ITSE ammentamaan luonnon loputtoman runsaista antimista.
  Näillä käytännön neuvoilla, lämpimällä ymmärryksellä ja konkreettisin asiantuntevin neuvoin esitettynä et voi kuin voida paremmin, päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. 


  PS. N
  yt jos koskaan on oikea aika ottaa hyvinvointisi haltuun. Hyödynnä vaikka osa joululomastasi terveytesi hyväksi ja Raija Kivimetsän koko pitkästä kokemuksestaan ammentamilla käytännön ohjeilla - helposti ja kepeästi!

   

  Luonnon parantavat vaikutukset -verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

  0
   0
   Ostoskori
   Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
    Laske toimituskulut
    Päivitä kuponki