MIKSI IHMEESSÄ ERILAISET KIPUTILAT OVAT MEILLÄ NIIN YLEISIÄ?

Voisiko jatkuva kipuilu johtua mm. siitä, että nämä suomalaisten terveyden riskitekijät lisäävät AINA kiputilojen taustalla vaikuttavaa matala-asteista tulehdusta:

 • Heikkolaatuinen tulehdusta lisäävä ruokavalio (erittäin yleistä Suomessa)
 • Keskivartalolihavuus (lukuisia syitä, koskee todella suurta osaa väestöstä)
 • Epäsuotuisan suolistomikrobiston tuottamat myrkylliset aineet (yleensä taustalla vuotava suoli)
 • Suussa piilevät ikävät tulehdukset (ientulehdus ja paradontiitti)
 • Liian vähäinen tai liian kevyt liikunta (kyllä, sekin on riski)
 • Pitkäaikainen, jatkuva hermostoa rasittava stressi (tuhoisampaa kuin luuletkaan!)
 • Infektiot, jotka ovat jättäneet "jälkensä" kehoon (esimerkiksi huonosti hoidettu angiina)
 • Tupakointi... kaikki tietävät että se on pahasta, mutta harva sisäistää mihin kaikkeen se vaikuttaa!

Laitoimme asiantuntijamme töihin löytämään ratkaisun
suomalaisia rasittavien kiputilojen selättämiseen ja ennaltaehkäisyyn...

Tuloksena verkkokurssi, jollaista ei ole koskaan ennen Suomen oloissa nähty!

"

"Ruoka on erittäin voimakas tulehdusta lisäävä tai tulehdusta hillitsevä tekijä! Vääränlainen ruoka aktivoi tulehdussoluja ja sitä kautta vaikuttaa suoraan kipuhermopäätteisiin ja kivun välittäjäaineisiin. Runsaasti tulehdusta hillitseviä yhdisteitä sisältävä ruoka, samoin kuin monet muut ravintotekijät sammuttavat tulehdusta ja vaimentavat kroonista kipua!

Lämpimästi tervetuloa tähän valmennukseen!"


Pirjo Saarnia
Laillistettu ravitsemusterapeutti
Kiputilojen ravitsemushoito -kurssin vetäjä

Verkkokurssi alkaa maanantaina 4.10.  ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Kotimaisen huipputiimin yhteistyön tuloksena valmistunut verkkokurssi!

 • Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarniakiputilojen ruokavaliohoidon johtavia asiantuntijoita koko Suomessa
 • Biomedin ja TerveysSummitin tekijät neuvonantajina kurssin suunnittelussa ja toteutuksessa

Mistä on kyse? - Kurssin tekijä Pirjo Saarnia paljastaa:

Niin yllättävältä kuin se ehkä kuulostaakin, myös kiputiloihin voidaan vaikuttaa ruokavaliolla...

"Olipa kipusi sitten kroonista selkäkipua, nivelkipua, fibromyalgiakipua, migreeniä, hermosärkyä tai mitä kipua tahansa...
Ruokavalio- ja elintapatekijöihin pureutumalla kipuasi saadaan hyvin suurella todennäköisyydellä vähennettyä!"

Noin miljoona suomalaista kärsii kroonisesta kivusta!
Ja sen päälle vielä kaikki muut kiputilat...

Vähintään nämä kivun taustatekijät kannattaa jokaisen tietää jo ennaltaehkäisyäkin ajatellen:

Jos tämä "hiljainen riskitekijä" saa myllertää kehossasi pitkään, se saattaa johtaa yhteen tai useampaan näistä:

 • Kivun taustalla vallitsee usein monia tekijöitä; matala-asteista tulehdusta, epäsuotuisaa suolistomikrobistoa, mahdollista keskivartaloylipainoa, epätasaista verensokeritasoa, tulehdusruoan syömistä (usein tietämättämme saatamme syödä tulehdusruokaa), vääriä liikuntamuotoja, stressiä jne.
 • Kroonista kipua voi olla monenlaista, hyvin usein pitkittyneessä kivussa kyse on idiopaattisesta kivusta, jolloin kivulle ei löydy selkeää syytä (ja kivun taustalla on monia tekijöitä, joihin kuitenkin voi myös itse vaikuttaa)
 • Tiesitkö, että monella suomalaisella piilee suussa aktiivinen tulehduspesäke, joka pahentaa kehon kiputiloja ja voimistaa matala-asteista tulehdusta? Salakavala ientulehdus ja paradontiitti on hammaslääketieteen professorien mukaan jo todellinen kansansairaus.
 • Tiesitkö, että keskivartalokilot tulehtuvat erittäin herkästi ja liikkeelle lähtevät tulehdussolut aktivoivat kipuhermopäätteitä ja kivun välittäjäaineita?
 • Maltillinen ja turvallinen painonpudotus on yksi merkittävimmistä tulehdusta ja kipua sammuttavista tekijöistä. Tästä on jo saatavilla luotettavaa tutkimusnäyttöä mm nivelrikko-, astma- ja fibromyalgipotilailla.
 • Tiesitkö, että moni meistä syö tietämättään tulehdusruokaa, joka aktivoi kehon tulehdussoluja ja kipuun osallistuvia yhdisteitä? On tärkeä opetella valmistamaan ruokaa ja koostamaan ateriat niin, että ateria ei aiheuta voimakasta aterian jälkeistä tulehdusta vaan mieluumminkin reaktion, joka sammuttaa tulehdusta.
 • Matala-asteinen tulehdus vaikuttaa myös kivun välittäjäaineisiin ja kipuhermopäätteisiin; myös suoliston mikrobikannalla, turvallisella painonhallinnalla, oikeilla liikuntamuodoilla ja rentoutumisella on merkittävä vaikutus kivun voimakkuuteen ja sen kokemiseen

...ja kuten varmaan arvaat, listaa voisi jatkaa helposti vaikka kaksinkertaiseksi. 

Sillä matala-asteinen tulehdus on yksinkertaisesti pahin nykyelämän terveysriski... joka on kaikeksi onneksi helposti hoidettavissa ennen kuin se muuntautuu sairauksiksi!

Miksi jatkuville kiputiloille kannattaa
tehdä jotain konkreettista... juuri nyt eikä joskus?

"Jopa noin miljoona suomalaista kärsii kroonisesta kivusta - yksikin on liikaa!"

Mielestämme krooniselle kivulle on voitava tehdä jotain enemmän. Sen kanssa eläminen ei kerta kaikkiaan ole edes ihmisarvolle sopivaa. Etenkin kun sille voidaan kuitenkin tehdä paljon.

Ja äkillisen kivun kanssa kukaan ei halua elää - on löydyttävä parempia keinoja kenen tahansa hoitaa omia kiputilojaan kotikonstein.

Nyt olemme kehittäneet yhdessä asiantuntijamme kanssa ennennäkemättömän tehokkaan
ratkaisun kiputilojen ja niiden taustalla vaikuttavan hiljaisen tulehduksen nujertamiseksi...

Kiputilojen ravitsemushoito –verkkokurssi kertoo viidessä kurssiosiossa täsmäohjeet kiputilojen nitistämiseksi puhtaasti elämäntapakeinoin. 

Uskomme vakaasti, että jokainen kurssille osallistuva saa konkreettista apua ja helpotusta omien kiputilojen lieventämiseen! Niin keskeisesti tietyt elämäntavat vaikuttavat myös kiputilojen taustalla.

HUOM! Voit kerrata oppimaasi aina kun haluat, missä vain vaikka kännykästäsi seuraavien kuukausien ajan. Tekstimateriaalit voit myös vapaasti tallentaa omalle tietokoneellesi PDF-tiedostona kurssin lopuksi ja käyttää hyväksesi loppuelämäsi ajan.

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssi alkaa!
Hyödynnä nyt mahdollisuutesi osallistua kurssille hintaan 118 € painamalla alla olevaa nappia:

Verkkokurssi alkaa maanantaina 4.10. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssin keskeinen anti

 • Saat konkreettista apua ja perusteltua toivoa krooniseen kipuusi. Älä masennu tai ajattele, että kivulle ei voi tehdä itse mitään; onpa kivun syynä sitten reuma, fibromyalgia, nivelrikko, migreeni, selkäkipu, hermopuristuskipu tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus... niin AINA on jotain tehtävissä!
 • Opit tutkimustietoon ja pitkään asiakastyöhön pohjautuvan tietopaketin avulla kivun taustalla vallitsevista tekijöistä sekä siitä, miten voit itse lievittää omaa kroonista kipuasi
 • Havahdut välttämään turhat sudenkuopat, joihin arjessa helposti eksyy: Monet jokapäiväiset asiat aiheuttavat kehossa mm. kiputilojen taustalla vaikuttavaa hiljaista tulehdusta – usein turhaan. Kerromme ne pienetkin asiat, jotka ainakin kannattaa jättää välistä ja joita et luultavasti tule edes kaipaamaan kun olet oppinut niiden merkityksen kiputilojen lisääjinä.
 • Oivallat miten elintavat itse asiassa vaikuttavat suoraan kiputiloihin ja kuinka kannattaa toimia esimerkiksi selkäkivun, nivelkivun tai -rikon, fibromyalgian ja reumakipujen, sekä päänsäryn ja migreenin helpottamiseksi pitkällä tähtäimellä
 • Perehdyt syvällisesti eri ruoka-aineiden vaikutuksiin kiputiloihin ja saat tietää mitkä ovat useimmille kipupotilaille haitallisia ruoka-aineita sekä miten varmistat ruokavalion hyvän kokonaisuuden ja tärkeimpien suojaravintoaineiden ja antioksidanttien saannin
 • Hoidat kiputilojasi ja matala-asteista tulehdusta käytännönläheisin ohjein 5 viikon ajan. Saat ruokavalio-ohjeiden lisäksi pätevät opit mm. akuutin kivun hoitoon, kiputiloista kärsivälle sopivaan liikuntaan ja useissa kiputiloissa auttaviin rentoutusharjoituksiin

Loistava uutinen!

ET välttämättä tarvitse maksaasi ja suolistoasi kuormittavia särkylääkkeitä loppuelämääsi - voit itse vaikuttaa suoraan kiputilojen syihin omilla valinnoillasi...

Kunhan ensin tiedät kuinka hiljainen tulehdus ja muut riesat häädetään tiehensä. Lähde siis mukaan Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssille!

Lue mitä kurssille aiemmin osallistuneet ovat sanoneet kurssista:

Suosittelen kurssia sellaisille, jotka ” on jo kaiken kokeilleet”, syövät paljon lääkkeitä, ja kivut eivät silti hellitä.
Oikein hyvä verkkokurssi ja materiaalia on tullut kahlattua jo useammankin kerran läpi. Sai uutta ja virkistävällä tavalla koottua tietoa, kiitos.

- Kati

Kiitos! Oli todella hyvä kurssi. Minulla on koko ikäni ollut ravitsemus- ja ruokavalioasioissa kärkenä painonpudotus ja siitä olen aina kaivanut kaiken tiedon. Nyt tajusin, että kipuihin ja muuhun jokapäiväiseen hyvinvointiin vaikuttaminen ruokavalion avulla on minulle paljon motivoivampi asia... Jaksan oikeasti tehdä muutoksia elintapoihin loppuelämään sopivilla tavoilla, pikku hiljaa - energisyys ja positiivisuus lisääntyy ja paino on vähän laskenut siinä sivussa.

- Riina-Maija

Hyvä verkkokurssi.
Kiitokset vielä antoisasta kurssista! Paljon uutta ja hyödyllistä asiaa, johon täytyy paneutua vielä ajan kanssa! <3 

- Pauliina

Kiitos kurssista. Todella hyvä, selkeä ja antoisa kurssi. Asiaa ja uutta oppia tuli runsaasti, opiskeltavaa riittää pitkäksi aikaa. Pienten muutosten myötä on jo tullut hyvinvointia ja painonpudotus on hyvällä alulla. Parasta antia itselleni on ollut huomata, ettei muutoksen teko niin mahdottoman vaikeata olekaan, kun on hyvät neuvot mitä tehdä.

- Hannele

Hyvä kurssi, joka sopii kaikille kipupotilaille! Osiot yliliikkuvista nivelistä (liika venyttely pahasta) ja suolistosta (maitohappobakteerit ja hapatetut tuotteet) olivat itselleni tärkeimmät.

- Sari

Ihana kurssi, niin kansantajuisesti kerrottu asioista. Olen jo saanut lievitettyä kipujani nivelrikkoisena. Kurssiakin olen kertaillut monta kertaa. ISO KIITOS KURSSIN TEKIJÖILLE.

- Ritva

Kurssin tärkein oivallukseni oli matala-asteisen tulehduksen vaikutus kipuihin ja kuinka voin ravinnon avulla vaikuttaa kipuiluun ja väsymysoireisiin ruokailun jälkeen. Olen vähitellen muuttanut syömistottumuksiani ja huomaan väsymyksen ja kipujen vähentyneen päivällä. Kurssi oli todella hyödyllinen, käytännön läheinen ja selkeä kokonaisuus. Suuri kiitos Pirjolle. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille.

- Tuija

Paljon kiitoksia upeasta kurssista! Tietoa tuli niin paljon että siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa. Tätä tietomäärää olisi mahdotonta itse koota mistään. Todella paljon uutta tietoa mm. happo-emästasapainon ja tasaisen verensokerin merkityksestä kipuun ja koko elimistön hyvinvointiin.

- Pirkko

Selkeä materiaali, paljon tuli myös uutta tietoa.

- Sirpa

Tältä ihan jokaiselle henkilökohtaisesti tärkeältä kurssilta saat mm:

 • Selkeät käytännön ohjeet kiputilojen ja niiden taustalla olevan matala-asteisen tulehduksen laskemiseen 5 viikon kuluessa
 • Noin 2€ päivässä, eli alle yhden valmisruoan hinnalla saat satoja kertoja toimiviksi todetut neuvot kiputilojen vaimentamiseksi ja kivuista kärsivälle sopivimmat ruokareseptit
 • Käytännönläheistä tietoa kiputiloja vähentävästä ravinnosta, tärkeimmistä ravintoaineista, yrteistä ja rohdoksista - valmennuksen jälkeen tiedät tarkalleen mitä valita kaupassa!
 • Yksinoikeudella todella merkittäviä etuja terveystuotteisiin, -kirjoihin ja palveluihin. Säästät kurssin hinnan jo pelkästään hyödyntämällä alennukset omien luottotuotteidesi hankinnassa. Yksinoikeudella todella merkittäviä etuja terveystuotteisiin, -kirjoihin ja palveluihin. Säästät kurssin hinnan jo pelkästään hyödyntämällä alennukset omien luottotuotteidesi hankinnassa.
 • Kipupotilaalle turvallista käytännön ohjeistusta ja valmiita päivä- ja viikkomalleja tehokkaaseen painonpudotukseen ja painonhallintaan; keskivartalon ylikilot ovat haitallisia mm selälle ja nivelille, mutta ylimääräinen rasvakudos myös tulehtuu helposti, ja tulehdussolut aktivoivat kipuhermopäätteitä ja kivun välittäjäaineita. On tärkeä laihduttaa turvallisella ja järkevällä tavalla, tämä kurssi antaa eväät onnistuneeseen ja tehokkaaseen painonpudotukseen ja –hallintaan
 • Kertoo kattavasti suoliston mikrobiston parantamisesta; kuinka syöt itsellesi terveemmän suolistomikrobiston
 • Kuinka vältyt syömästä tulehdusruokaa ja kuinka valmistat omassa kotikeittiössäsi maukasta ja kipua lieventävää syötävää
 • Neuvoja miten laihduttaa turvallisella ja järkevällä tavalla vaikka olisi kipujakin, saat eväät onnistuneeseen ja tehokkaaseen painonpudotukseen (ylimääräinen rasvakudos tulehtuu helposti ja siitä seuraa kipuhermojen ärsyyntymistä)
 • Mistä saat hyviä rasvoja... ja kuinka paljon kipupotilas niitä todellisuudessa tarvitsee
 • Avartaa tietämystäsi sopivista kipupotilaan liikuntamuodoista; mikä on uusimpien tutkimusten mukaan suositeltavaa kipupotilaan liikuntaa ja miksi (yleisimmät suositukset eivät päde tässäkään)
 • Kullanarvoisia käytännön vinkkejä pehmeistä kivun hoitokeinoista, rentoutumisesta... ja jopa unta parantavista tehokeinoista
 • ...ja tietysti saat myös kysyä asiantuntijalta tarkempia kivunhallintaan liittyviä neuvoja koko 5 viikon kurssin ajan!
 • JA MUISTA: tämä kurssi säästää sinua loputtomalta netin selaamiselta ja takaa turvallisen ja luotettavan tiedon kivun hoitoon ravinnon keinoin...

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssin viikko-ohjelma on täynnä pelastavia käytännön vinkkejä!

Tämä ainutlaatuinen 5-viikkoinen verkkokurssi sisältää ennennäkemättömän laajalti alan arvokasta tietoa, käytännön vinkkejä sekä rahanarvoisia suosituksia: 

VIIKKO 1

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä asioista:

 • Tärkeät antioksidantit
 • Sopimattomat ruoka-aineet
 • Akuutin kivun apukeinot
 • Suoliston vaikutus kipuun
 • Rentoutuminen

VIIKKO 2

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Happo-emäs tasapaino
 • Ylipainon vaikutukset kipuun
 • Gluteeni ja muut "pahikset"
 • Miten vähentää sokerin käyttöä
 • Tulehdusneutraalit herkut

VIIKKO 3

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Tasaisen verensokerin merkitys
 • Painonhallinta
 • Vitamiinit ja ravintolisät
 • Verenkierron parantaminen
 • Helpot terveysleivokset

VIIKKO 4

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Rasvahappotasapaino
 • Virtsatie- ja hermokivut
 • Vinkit suoliston hellimiseen
 • Ohjeet terveellisempiin herkkuihin

VIIKKO 5

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Proteiinin merkitys
 • Ruokavalion kokonaisuus
 • Tukea maksan toimintaan
 • Ajatusten voima ja tunnesyöminen

Hyödynnä nyt mahdollisuutesi
osallistua kurssille hintaan
 118 € 

Verkkokurssi alkaa maanantaina 4.10. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Saat opastajaksesi huippuasiantuntijan, joka auttaa Sinua
omakohtaisten kipukokemusten tuomalla myötätunnolla
ja syvällisellä ymmärryksellä aiheeseen

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkovalmennuksen suunnittelija on ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia, jonka vastaanotolla on vuosien varrella käynyt lukemattomia kivusta kärsiviä potilaita, joiden kipuun on saatu helpotusta.

Pirjon keinot pureutuvat kiputilojen juurisyihin oikeilla ravintotekijöillä, mm. juuri sammuttamalla matala-asteista tulehdusta.

Pirjolla on 20 vuoden kokemus ravitsemuksen alalta ja hän on kirjoittanut 6 ravintokirjaa, joista on ollut suurta hyötyä jo tuhansille suomalaisille.

"Tämän valmennuksen vetäjänä uskon, että 
jokainen kurssilainen saa apua ja helpotusta omien kiputilojen lieventämiseen.

Olen toiminut ravitsemuksen alalla noin 20 vuoden ajan, ja olen ammatiltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Lääkäriasemien ravitsemusneuvonnan, koulutusteni ja myös tämän kipukurssin ohjeistus perustuu tutkittuun tietoon, pitkään käytännön työkokemukseen sekä omakohtaisiin kokemuksiini kroonisena kipupotilaana.

– Kiputilojen ravitsemushoito -verkkovalmennuksen suunnittelija Pirjo Saarnia

Pysäytä kiputilat niiden aiheuttajista alkaen -
lähde "lähes pakolliseen" verkkovalmennukseen!

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssi alkaa jälleen!

Verkkokurssi alkaa maanantaina 4.10.  ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkokurssi pähkinänkuoressa:

 • Kurssin alkaa 4.10. ja kaikki materiaalit avautuvat viikoittain maanantaisin helppokäyttöiselle kurssialustalle Campwireen. Voit opiskella omaan tahtiisi silloin kun itsellesi parhaiten sopii. 
 • Saat hyvin perusteellisen, mutta tiiviin tietopaketin kaikista kurssin viikkoaiheista ja runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä avuksi arkeesi.
 • Pirjo vastaa kurssilaisten kysymyksiin kurssialustalla koko kurssin 5 viikon ajan.
 • Lisäksi voit osallistua verkkoympäristön keskusteluihin kunkin viikon aiheesta ja jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa.
 • Kurssiviikkojen jälkeen kurssialusta pysyy avoinna vielä 2 kk vuoden loppuun 31.12.2021 asti.
 • Saat ladattua koko kurssin oppimateriaalit (yli 100 sivua) PDF-tiedostona itsellesi talteen jatkoa varten, jotta voit kerrata kurssin oppeja myös myöhemmin. 

…ja paljon, PALJON muuta minkä näet vasta kurssin alkaessa (melkoisen varmasti osa yllätyksiäkin!)

Haluaisitko jo jättää särkylääkkeet vähemmälle ja hoitaa kipua suoraan ravinnolla?

LÄHDE MUKAAN KIPUA HILLITSEVÄLLE 5 VIIKON VERKKOKURSSILLE NYT HINTAAN
 118 €

Verkkokurssi alkaa maanantaina 4.10.  ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

PS. Tiesitkö, että pienikin keskivartalolihavuus voi johtaa tulehdukseen ja sitä kautta salakavalasti synnyttää erinäisiä kipuja kehossasi? Keskivartalokilot nimittäin tulehtuvat erittäin herkästi ja siitä liikkeelle lähtevät tulehdussolut aktivoivat kipuhermopäätteitä ja kivun välittäjäaineita. Ehkäise tämä traaginen ketjureaktio yksinkertaisesti muuttamalla elämäntapojasi - tämän kurssin viiden viikon aikana saamillasi ohjeilla saat myös apuja painonhallintaan, jotka hyödyntämällä olosi on kuin uudella ihmisellä!

PPS. Oletko 100% varma ettet tietämättäsi syö 'tulehdusruokaa'? Se on paljon yleisempää kuin luuletkaan - siihen kuuluu paljon muutakin kuin donitsit ja lihapiirakat. Tämä kurssi paljastaa sinulle täsmälleen mitkä ruoka-aineet aktivoivat kehon tulehdussoluja ja kipuun osallistuvia yhdisteitä... niitä välttämällä vältät kivut ja niiden pahenemisen! Sekä osaat vihdoin harvinaisen taidon muokata ateriasi koostumuksen sellaiseksi, että ateriasi ei enää aiheuta voimakasta aterian jälkeistä tulehdusta. Sen sijaan syöminen tuottaakin reaktion, joka sammuttaa tulehdusta... ja sitä kautta hillitsee kipuja. Voiko tärkeämpää arjen taitoa ollakaan?!

Kiputilojen ravitsemushoito -verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

VASTUULAUSEKE

"Tämän valmennuksen vetäjänä ja 20 vuoden ravitsemustyökokemukseni perusteella uskon, että jokainen kurssilainen saa tältä verkkokurssilta tehokasta apua ja hyviä vinkkejä oman terveyden parantamiseen ja kehon matala-asteisen tulehduksen sekä kiputilojen hillitsemiseen.

Ohjeistukseni perustuvat tutkittuun tietoon, pitkäaikaiseen käytännön ravitsemusneuvontakokemukseen sekä hyviin potilaskokemuksiin. 

Luotettavasta ohjauksesta huolimatta jokaisella valmennukseen osallistuvalla on itsellään päävastuu siitä, kuinka tämän kurssin ohjeistusta toteutetaan. Jokainen kurssilainen on itse paras arvioimaan omaa tilannettaan, lääkityksiään ja sairauksiaan. Omat lääkitykset, mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut tärkeät seikat on itse huomioitava ja toimittava niiden mukaan. Tätä ohjeistusta ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkityksiä tai muita lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen antamia virallisia ohjeita."
- Pirjo Saarnia

0
  0
  Ostoskori
  Ostoskori on tyhjäOstoksille >>
   Laske toimituskulut
   Päivitä kuponki